واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
15 پزشک متخصص در شبکه بهداشت و درمان ملایر جذب شدند ملایر-ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: با پیگیری های انجام شده 15 پزشک متخصص در رشته های مختلف پزشکی جذب شبکه بهداشت و درمان این شهرستان شدند.
به گزارش ایرنا ˈرضا طهماسبیˈ روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این پزشکان در رشته های مختلف قلب و عروق، مغز و اعصاب، جراحی عمومی، جراحی زنان، کلیه، گوش و حلق و بینی، داخلی، اطفال، رادیولوژی و طب فیزیکی جذب شده اند.
وی اظهار داشت: در مجموع، 75 پزشک متخصص هم اکنون در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که با این اقدام، تردد و رفت و آمد بیماران به سایر شهرها کاهش پیدا کرده است.
وی افزایش کیفیت و کمیت خدمات رسانی به بیماران را از اهداف جذب پزشکان متخصص عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، پنج پزشک عمومی نیز برای مراکز بهداشتی و درمانی روستایی این شهرستان جذب شد.
طهماسبی راه اندازی دانشکده پرستاری ملایر پس از 16 سال تعطیلی را یکی از اقدامات مثبت بهداشت و درمان این شهرستان و در راستای تحقق انتظارات مردم عنوان کرد و بیان داشت: این دانشکده از نیمه دوم سال گذشته فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد.
وی ادامه داد: تاکنون پیگیری های لازم برای جذب دانشجو برای تکمیل ظرفیت، تکمیل کادر آموزشی دانشکده، چارت سازمانی و بودجه دانشکده، ارتقاء دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی با اضافه شدن رشته های هوشبری، اتاق عمل و فوریت های پزشکی انجام شده است.
طهماسبی حضور و مشارکت فعال خیرین، نیکوکاران و واقفین ملایری در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان را گامی مثبت برای ارتقاء سلامت برشمرد و گفت: با استفاده از ظرفیت خیرین، تاکنون اقدامات ارزنده ای در بیمارستان های ملایر انجام شده است.
وی تکمیل و تجهیز بخش VIP بیمارستان مهر با 10 تخت، تجهیز بخش دیالیز و ICU بیمارستان امام حسین(ع)، راه اندازی بخش موقوفه بیمارستان امام حسین(ع) و کمک های اوقاف و امور خیریه به بخش درمان این شهرستان را از جمله این اقدامات عنوان کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین خرید و راه اندازی یک دستگاه اکوکاردیوگرافی با 300 میلیون ریال اعتبار، تجهیز ICU بیمارستان به دو دستگاه ونتیلاتور تنفسی پیشرفته، خرید تجهیزات مانیتورینگ پیشرفته علایم حیاتی و خرید دستگاه میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب را از دیگر اقدامات در سال گذشته برشمرد.
طهماسبی بیان داشت: به منظور ارایه خدمات بهتر به بیماران، دو اتاق عمل جراحی جدید مطابق با استاندارد نیز در بیمارستان ملایر تکمیل و به بهره برداری رسید و بخش زایمان جدید و پیگیری زایمان بدون درد نیز در شهرستان مهیا شد.
وی گفت: در بخش روستایی نیز خانه های بهداشت روستاهای دهلق، بابارییس، امامزاده خاتون، قلعه علی مرادخواه و کندهلان ساخت و بازسازی و گازکشی و ایزوگام مراکز و خانه های بهداشت سایر روستها انجام شد.
وی اجرای طرح غربالگری دیابت در روستاها، خرید و نصب یک دستگاه DC شوک برای روستای اسلام آباد و خرید تجهیزات محل زیست پزشک در روستاها را از دیگر اقدامات شبکه بهداشت و درمان در سال 92 عنوان کرد.
7528/576
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
01/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]