واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > سمنان حجت الاسلام شکری:
5 میلیارد ریال اعتبار فرهنگی در استان سمنان هزینه شد/ هیئات مذهبی نقش پر رنگی در جهت دهی جامعه دارند
دامغان - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه طی سال گذشته پنج میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار فرهنگی توسط این اداره کل هزینه شده است، گفت: پیش بینی می شود این رقم در سالجاری به شش میلیارد ریال برسد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری صبح دوشنبه در جمع اعضای شورای هیئت های مذهبی شهرستان دامغان در سالن جلسات اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان با اشاره به هزینه کرد پنج میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار فرهنگی طی سال گذشته در استان سمنان اظهار داشت: این میزان اعتبارات با هدف حمایت از شورای هیئت های مذهبی، کانون های فرهنگی مساجد ،حمایت از فعالیت های کانون مداحان ، حق التبلیغ روحانیون اعزامی در مناسبت های ملی و مذهبی، حمایت از طرح های گفتمان دینی در مدارس و مراکز آموزش عالی و آموزش روحانیان صرف شد. وی تصریح کرد: پیش بینی می شود اعتبارات فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در سالجاری به حدود شش میلیارد ریال برسد. 1500 تشکل دینی در استان سمنان فعالیت دارند عضو کار گروه فرهنگ و هنر استان سمنان به مهمترین برنامه های فرهنگی در دستور کار اداره کل تبلیغات اسلامی این استان در سالجاری نیز اشاره داشت و افزود: استقرار روحانیان با خانواده در مناطق روستایی پرجمعیت و محروم در راستای ارشاد مردم و نشر معارف دینی و اسلامی، اعزام مبلغ و مبلغه به مساجد شهری و روستایی در مناسبت های ملی و مذهبی از جمله این برنامه ها است. شکری، ساماندهی امور هیئت های مذهبی، حمایت از برگزاری مناسبت های ملی و مذهبی در سطح مساجد شهری و روستایی و گسترش فعالیت های قرآنی را نیز از مهمترین برنامه های در دستور کار اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان طی سالجاری ذکز کرد.
وی از فعالیت یک هزار و 500 تشکل دینی در استان سمنان خبر داد و اظهار داشت: حدود 300 هزار نفر در سطح استان عضو این تشکلها هستند. پیوند اقتصاد و فرهنگ، اقتصاد مقاومتی را در بر خواهد داشت مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان اجرای مراسم در مناسبت های ملی و مذهبی با هدف ترویج فرهنگ اهل بیت و ابراز محبت و مودت نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت (س)، اقامه نماز جماعت و گسترش فرهنگ با ارزش نماز و احیاء فریضه مقدس امر به معروف و نهی از منکر عمده ترین فعالیت های هیئت های مذهبی در استان سمنان برشمرد. شکری به شعار سال 93 از سوی رهبر فرزانه و اندیشمند انقلاب اشاره داشت و افزود: با پیوند اقتصاد و فرهنگ اقتصاد مقاومتی ایجاد می شود. وی خاطر نشان ساخت: با توجه به نامگذاری امسال به نام اقتصاد و فرهنگ، مسئولیت متولیان فرهنگی به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی سنگین تر و دوچندان می شود که باید کوشید از این مسئولیت خطیر پیروز و سربلند بیرون بیاییم. هیئت های مذهبی در رشد و توسعه اقتصادی کشور نقش اساسی دارند رئیس ستاد ساماندهی شئون مذهبی استان سمنان به نقش اقتصاد در رشد و توسعه کشور در کنار فرهنگ پرداخت و اظهار داشت: در بحث تولید و کمک به اقتصاد کشور باید همگان مشارکت و دولت را یاری کنیم. شکری یادآور شد: هیئت های مذهبی نیز در رشد و توسعه اقتصادی کشور نقش مهم و اساسی دارند که باید تلاش کنند که این نقش و حضور خود را بیش از گذشته پررنگ کنند. وی افزود: ما باید تا افق 1404 به درستی حرکت کنیم تا به اهداف خود در سند چشم انداز که ترسیم شده دست پیدا کنیم. شکری با بیان اینکه در شرایط تحریم اقتصادی از سوی دشمن بر علیه کشور و ملت ایران باید به تکلیف خودمان به خوبی عمل کنیم گفت: یکی از راهکارهای که باید انجام گیرد شناخت موانع و نقاط قوت دشمن است که از این راه ضعف های خودمان را برطرف و با تحریم اقتصادی دشمن مقابله و مبارزه کنیم. 28 مداح استان سمنان با رهبری دیدار کردند مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین از دیدار 28 نفر مداح استان طی روز گذشته با مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: معظم له در این دیدار رواج و ریشه دار شدن سنت ستایشگری خاندان پیامبر اکرم (ص) در کشور را توسط هزاران نفر از مداحان باذوق و هنرمند، یک فرصت دانستند و این مهم باید مورد توجه مداحان و مسئولان هیئات مذهبی باشد. شکری با یادآوری بخشی دیگر از بیانات ولی امر مسلمین در این دیدار پیرامون تلاش های پرحجم دشمنان نظام برای تخریب اعتقادات و باورهای مردم و ایجاد انحراف در مسیر حرکت نظام، افزود: اعضای شورای هیئات مذهبی به عنوان اقشار تاثیرگذار جامعه نقش پر رنگی در جهت دهی افکار مردم برای تقویت اعتقادات و باورهای ایشان دارند. وی همچنین به بیین برخی مصادیق ضایع کردن فرصت ها اشاره داشت و افزود: طبق فرمایش رهبری، اگر نتیجه مداحی و منبر، نا امید کردن مردم به آینده باشد، این فرصت هدر رفته است و ما به عنوان مداح، روحانی و هیئتی باید پاسخگوی این کفران نعمت باشیم. در این جلسه هر یک از اعضای هفت نفره شورای هیئت های مذهبی شهرستان دامغان به بیان مشکلات و دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در زمینه تقویت و حمایت از این شورا و هیئت های مذهبی پرداختند. شهرستان دامغان دارای 400 هیئت مذهبی است. از این تعداد 200 هیئت مذهبی فعالیت بیشتری دارند.
۱۳۹۳/۲/۱ - ۱۰:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]