واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضوهیات علمی مرکزتحقیقات خانواده:تجربه مادری زن را به کمال می رساند اهواز - ایرنا - عضو هیات علمی مدیریت پژوهش مرکز تحقیقات زنان و خانواده کشور گفت: تجربه مادری زن را به کمال می رساند وزمانی که یک زن مادر می شود انعطاف، صبر، گذشت، و بخشش بی کران درون او ایجاد می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ˈفریبا علاسوندˈ روزیکشنبه در آیین جشن تبسم خلقت به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن در اهواز افزود: مادر بودن به عنوان یک ظرفیت بزرگ، زمینه عالی برای احساس های خوشایند محسوب می شود و نیاز به مکمل ها، همیاری های اجتماعی و خانوادگی دارد.
عضو هیات علمی مدیریت پژوهش مرکز تحقیقات زنان و خانواده کشور در خصوص آسیب های مادری افزود: آسیب های روانی از جمله این آسیب ها است که می تواند در مورد هر زن از زن دیگر متمایز باشد.
وی به از میان رفتن خود پنداری صحیح از زنانگی اشاره کرد و گفت: بسیاری از دختران در بسط هویت جنسی خود دچار مشکل هستند که خانواده و آموزش نهادهای رسمی و غیر رسمی در این رابطه نقش دارند.
علاسوند افزود: نادرستی فهم و شکل گیری نامتناسب خودپنداری دختر از خود به عنوان یک زن در کارکرد زنانگی موثر است.
عضو هیات علمی مدیریت پژوهش مرکز تحقیقات زنان و خانواده کشور همچنین از تجربه های ناخوشایند مادری به عنوان یک عامل روانی یاد کرد.
وی افزود: دفتر مطالعات و تحقیقات میدانی در دانشگاههای علوم تجربی باید فعالیت کند تا بازخورد برنامه ها و فعالیت ها را به صورت تحقیقات تعریف شده داشته باشد.
علاسوند به عوامل فرهنگی اشاره کرد و افزود: تعاریف و درک از ازدواج تغییر کرده و مساله ازدواج به عشق رمانتیک کاهش یافته است.
عضو هیات علمی مدیریت پژوهش مرکز تحقیقات زنان و خانواده کشور گفت: مادرخوب، فرزند خود را تکریم کرده و مورد احترام قرار می دهد و هنگام تربیت گاهی عتاب و خطاب می کند و آستانه رضایتمندی فرزند را طوری نگه می دارد که خودش بتواند پاسخگو باشد.
معاون دانشجویی،فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در این آیین افزود: فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی، انضباط اجتماعی، درستکاری و تعهد، قانونمندی و حجاب و عفاف باید تقویت شود.
ˈساسان موگهیˈ با تاکید بر تمسک جستن به فرهنگ دینی به عنوان تنها راه نجات بشر و جامعه گفت: باید همواره فرهنگ خودمان را داشته باشیم چون اگر این فرهنگ را فراموش کنیم فرهنگ دیگری جایگزین می شود.
موگهی تصریح کرد: عنصر اصلی فرهنگی در خانواده مادران هستند که در زمینه تربیت دینی و آموزش فرهنگ دینی و ایرانی نقش مهمی دارند.
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در امور بانوان نیز در خصوص عملکرد یک ساله حوزه امور بانوان دانشگاه گفت: برگزاری دوره های حجاب و عفاف شامل پیگیری برگزاری دوره های حجاب و عفاف در واحدهای مربوطه و 19 شهرستان تابعه و برگزاری سمینار زن، سلامت و خانواده به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) به همراه برنامه های مشاوره تغذیه، مشاوره سلامت زنان و نمایشگاه حجاب و عفاف از جمله فعالیت های این حوزه است.
ˈصبیحه ضیاغمˈ افزود: گردهمایی مشاورین امور بانوان، راه اندازی سامانه پیام کوتاه، ایجاد کارتابل مشاوران، همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همکاری با حوزه امور زنان و خانواده استانداری، ستاد امر به معروف و همایش علمی و آموزشی سلامت بانوان ایرانی از جمله دیگر فعالیت ها است.
7157/538/681
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
31/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]