واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چگونه دیگران را تحت تاثیر قرار دهیم؟
کد خبر: ۳۹۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۲ - 19 April 2014
یکی از بزرگترین اشتباهات ما این است که فکر میکنیم اگر بخواهیم کسی را تحت تاثیر قرار دهیم، فقط باید روی کارهای بزرگ و مهم تمرکز کنیم و آنها را انجام دهیم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در حالیکه واقعیت چیز دیگری است و بر این اساس میگویند کارهای جزئی و کوچک است که اهمیت بیشتری دارد. همین کارهای به ظاهر کماهمیت، شخصیت ما را میسازد و باعث میشود به فردی تبدیل شویم که امروز هستیم. پس این نکات ساده ولی مهم را نادیده نگیرید و به آنها توجه نشان دهید.
تصوری که شما نسبت به جهان بیرون دارید، از روی کارها، اقدامات، نگرش، رفتار و حتی ظاهر شما قابل تشخیص است و چنین مواردی در همان چند دقیقه اول ملاقات هم دیده میشود و توجه دیگران را جلب میکند. پس حواستان را جمع کنید و مراقب باشید تا مردم هم به درستی درباره شما و افکارتان قضاوت کنند.
• ظاهرتان را فراموش نکنید. خیلیها تصور میکنند ظاهر و شیوه لباس پوشیدنشان مهم نیست، در حالیکه در هر ملاقاتی اولین موردی که مشاهده میشود همین شیوه پوشش ظاهری است. مردم به کفش، لباس و ظاهر شما نگاه میکنند و براساس آراستگی و مرتب بودن آنها شما را مورد ارزیابی قرار میدهند. همچنین حتی پیش از آنکه دهانتان را باز کنید و کلمهای بگویید، ممکن است درباره افکار و نظراتتان هم پیشداوری کنند. پس اگر میخواهید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید، به نوع و شیوه پوششتان هم دقت کنید و زمانی را برای انتخاب بهترین و تمیزترین لباسها اختصاص دهید.
• بهموقع حاضر شوید و سعی کنید خوش قول باشید. اگر برای کاری دیر برسید و بهموقع در محل ملاقات حضور نداشته باشید، این فرصت را در اختیار دیگران خواهید گذاشت که وقتی حتی شما را ندیدهاند هم درباره رفتارتان فکر کنند و قضاوت نادرستی داشته باشند. پس اگر قرار است سر ساعت، کاری را انجام دهید یا در محلی حضور یابید، حتما سعی کنید راس همان ساعت حاضر باشید.
• به قول و وعدهای که دادهاید، عمل کنید. افراد زیادی هستند که بارها قول میدهند و قراری با دیگران میگذارند اما خودشان هم میدانند که نمیتوانند سر عهدشان بمانند. آنها قول میدهند فقط بهدلیل اینکه در همان لحظه حس بهتری به طرف مقابلشان ببخشند ولی مشکل وقتی شروع میشود که کار پیش برود و شما نتوانید به قولهایی که دادهاید عمل کنید. در این مرحله است که احساس رضایت و آرامش اولیه به ناراحتی، دلسردی و حتی خشم تبدیل میشود. پس اگر نمیتوانید به عهدتان عمل کنید، از اول هم هیچ قولی ندهید و اگر قول میدهید کاری را به پایان برسانید، آن را تا آخر درست اجرا کنید.
• به دیگران احترام بگذارید. باید به تمام کسانی که میشناسید و اطرافتان حضور دارند، احترام بگذارید؛ به بزرگترها، کوچکترها، همکاران، دوستان، اعضای خانواده و... البته شاید این کار کمی سخت به نظر برسد، بخصوص زمانی که نظر فرد مقابل با شما تفاوت دارد یا طوری رفتار میکند که از نظر شما مناسب نیست ولی باز هم باید آرام بمانید و با احترام با او برخورد کنید.
• بیش از پیش از کلمات لطفا و ممنونم استفاده کنید. این کلمات شاید ساده و کوچک به نظر برسد اما تاثیر زیادی دارد. به کمک همین لغتها میتوانید از دیگران قدردانی کنید یا خواستهتان را به آنها بگویید. مهم نیست چه کاری باید انجام شود یا آنها چه کاری را برای شما انجام میدهند؛ برای کوچکترین کارها هم اگر از دیگران قدردانی کنید، تاثیر خوبی بر جای خواهد گذاشت.
• خودتان را با تلفن همراه یا تبلت مشغول نکنید. زمانی که با شخصی قرار میگذارید، فقط با او باشید. البته درست است که تلفن همراه یا تبلت، ابزاری فوقالعاده به حساب میآید اما میتواند مزاحم جمعهای کاری یا دوستانه باشد. پس فقط زمانی از آنها استفاده کنید که واقعاً نیاز دارید. بیشک، تمام دقایق روز هم لازم نیست گوشی تلفن همراه یا تبلتتان را در دست بگیرید و با آن مشغول شوید.
• رعایت نظافت شخصی یک انتخاب نیست، بلکه نیازی است که حتما باید آن را در نظر داشته باشید. پس دندانهایتان را بشویید تا دهانتان عطر خوبی داشته باشد، از خوشبوکنندههای دهان استفاده کنید، لباسهای تمیز بپوشید و با ظاهری تمیز و مرتب در جمع حاضر شوید. البته بعضی از افراد فکر میکنند این موارد سادهای است که همه آن را انجام میدهند ولی خیلیها هم هستند که دوست ندارند وقتشان را برای این کارها بگذارنند و برای همین شاید نیاز باشد کسی دوباره به آنها یادآوری کند.
• واضح و روشن صحبت کنید و با طرف مقابل تماس چشمی داشته باشید. هنگام صحبت با شخصی دیگر باید به او نشان دهید در مکالمه شرکت دارید و به حرفهای او اهمیت میدهید. پس به جای اینکه به اطراف نگاه کنید یا زیر لب سخن بگویید، محکم و بلند حرف بزنید و به او نگاه کنید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]