تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):براستى كه حق را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از اين دو، در دولت ديگرى ذليل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834871105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قاچاق سالانه 500 هزار تن لوازم آرایشی و بهداشتی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
قاچاق سالانه 500 هزار تن لوازم آرایشی و بهداشتی

قاچاق سالانه 500 هزار تن لوازم آرایشی و بهداشتی
رئیس مجمع استاندارد و کیفیت اسلامی درباره سهم بازار قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور، گفت: قاچاق فرآورده های آرایشی و بهداشتی در ایران، سالانه نزدیک به 500 هزارتن است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر، دکتر علی حکیم عطار معتقد است یکی از اهداف اصلی مجمع استاندارد و کیفیت اسلامی باید معرفی محصولات و برندهای ایرانی به کشورهای اسلامی و بازار منطقه باشد.

رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره آرایشی و بهداشتی در زمینه بازار محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده ها با اشاره به اینکه سال گذشته یک میلیارد و 500 میلیون دلار گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی بوده است، ظرفیت تولید سالانه محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده ها را 500 هزار تن در سال ذکر کرد که تنها نیمی از آن یعنی 250 تن آن در حال حاضر توان بالفعل کشور است.

وی در حاشیه برگزاری جشنواره و نمایشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی در هتل المپیک تهران، درباره وضعیت مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور و سهم بازار قاچاق از این محصولات، گفت: به دلیل حجم بالای مصرف ایران که نزدیک به 30 درصد سهم خاورمیانه است و به دلیل رتبه هفتمی که در دنیا از لحاظ مصرف لوازم آرایشی داریم، این مقدار مصرف بالاست و در کنار آن مقدار تولید پایین است. این مسئله بر قاچاق کالا تاثیر زیادی می گذارد، به طوریکه سالانه نزدیک به 500 هزارتن کالای آرایشی و بهدشتی به کشور قاچاق می شود.

حکیم عطار درباره وجود بازار قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور، افزود: در ایران 80 شرکت واردکننده لوازم آریشی و بهداشتی داریم و این شرکتها 265 برند را از کشورهای دیگر وارد می‌کنند. متاسفانه مبادی ورودی در امر قاچاق به صورت چمدانی یا غیرچمدانی کمی باز است محصولات قاچاق و بی کیفیت به خصوص از کشورهایی مانند هند و پاکستان در پوشش برندهای معروف، به کشور وارد می شود.

وی ادامه داد: بنده به برچسب های سلامت و اصالت کالا اعتقاد دارم اما شرط آن این است که درست انجام شود. من اعتقاد دارم که باید اصالت کالا وجود داشته باشد تا بدانیم مبدا ورود این کالا کجا بوده و از کدام کشور با چه برندی تولید می شود و در داخل چه فرایندی را طی می کند؟

حکیم عطار در پاسخ به این سئوال که طرح اصالت کالا می تواند جلوی قاچاق را بگیرد، گفت: طرح اصالت کالا طرح خوبی است، اما باید با آگاهی و به درستی انجام شود. طرح شبنم به هیچ وجه درست انجام نشد و به سر درگمی و بی سرانجامی رسید. البته کارشناسان ناآگاه و ناوارد در ناموفق بودن طرح هایی مانند شبنم تاثیر گذار بوده اند. من در چند سال گذشته بر مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی داخلی تاکید ویژه ای داشته ام، اما در چند سال اخیر به این نکته رسیده ام که متاسفانه برخی از تولید کنندگان در امر تولید لوازم آرایشی کم کاری هایی انجام می دهند. چرا که اغلب کالاهای بی کیفیت را عرضه داشته اند که این موضوع بر افکار عمومی، بسیار تاثیرگذار بوده و به همین خاطر از محصولات خارجی استفاده می کنند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا مجمع استاندارد و کیفیت اسلامی نمی تواند راهکاری به مجلس یا دولت ارائه دهد، افزود: در دو سال گذشته سمینارهای مختلفی در رابطه با همین موضوع برگزار کردیم و به دنبال این بودیم که چطور می توانیم با قاچاق کالا مبارزه کنیم و در راستای آن با مصرف بی کیفیت مقابله کنیم. بارها هم به دولت طرحهایی ارائه کرده ایم و دولت نیز موافقت کرده است و در چند مورد این طرحها انجام شده است. اما هنوز کارهای زیادی باقی مانده است. شاید در ماههای آینده بتوانیم پیگیری مجددی در این مقوله داشته باشیم. به هرحال عرضه بالای لوازم آرایشی و بهداشتی نقاط منفی دارد چرا که این عرضه با این که فضای رقابتی به وجود می آورد اما گاهی فضا را منفی می کند. عرضه بالا باعث می شود بسیاری از افراد برای قیمت پایین تر به واردات محصولات بی کیفیت و قاچاق روی بیاورند تا بتوانند به قیمت پایین تری عرضه کرده و فروش بیشتری داشته باشند. متاسفانه برخی از وارد کنندگان ما آن چنان که باید و شاید برای مشتری ارزش قائل نیستند و گمان می کنند مشتری موظف است هرمحصولی را از آنها خریداری کند.

حکیم عطار گفت: باید فرهنگ سازی شود. همچنین خریداران کالای لوازم آرایشی و بهداشتی اگر کالای بی کیفیتی می خرند نمی توانند به جای مشخصی شکایت کنند چراکه هیچ سازمانی جوابگوی آنها نیست. من در چند سال گذشته بسیار تلاش کرده ام که یا سازمان استاندارد یا ستاد مبارزه با قاچاق یا تعزیرات این وظیفه بازرسی سخت گیرانه را بر عهده بگیرند. اما تنها عوامل بازدارنده در این بین موثر نیست و باید فرهنگ سازی هم باشد تا تولیدکننده و واردکننده مقید به تولید یا واردات کالای با کیفیت باشد. چون بازرسی به تنهایی جواب گو نیست. امیدوارم امسال این حرکت ها جواب دهد و قاچاق کم تر صورت بگیرد. اگر ما بتوانیم جریان تولید با کیفیت خود را بالا بریم و از فشار تحریمها هم کاسته شود و مواد اولیه مرغوب تری به دست تولید کنندگان ما برسد شاهد تحولات خوبی خواهیم بود.

وی ادامه داد: ما از لحاظ تکنولوژی کمبود آن چنانی نداریم اما از لحاظ مواد اولیه کمبودهایی وجود دارد و برای مثال لازم است که انحصارطلبی شکسته شود و به تدریج از بین برود و سرمایه گذاری ها افزایش یابد. در این صورت می توان به آینده امیدوار بود.

حکیم عطار برای اصلاح فرهنگ مصرف و تولید در کشور، گفت: فرهنگ تولید باید به تدریج جا بیفتد. باید بتوانیم مشتری گرا باشیم.






1393/1/30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن