تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835158270
غایبانی که به نمایشگاه کتاب بازمی گردند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
غایبانی که به نمایشگاه کتاب بازمی گردند تهران- ایرنا- سال هاست که اهالی مطالعه در روزهای میانی اردیبهشت ماه به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می روند تا هم تازه ترین آثار موجود در بازار را بشناسند و هم از فرصت تخفیف های نمایشگاهی برای خریداری کتاب بهره ببرند.
نمایشگاه کتاب با وجود برخی انتقادات نسبت به شیوه برگزاری آن و مشکلات عمومی بازار کتاب و نشر کشور در سال های اخیر و از سویی از دست دادن برخی علاقه مندان و کاهش اعتماد مخاطبان، همچنان اهمیت کلیدی خود را حفظ کرده است.
در سال های گذشته برخی ناشران به دلایل نامشخص که توضیح رسمی هم به آنها داده نمی شد اجازه و امکان ورود به نمایشگاه را پیدا نمی کردند. برخی نیز به تحریمی خود خواسته دست می زدند تا اعتراض خود را به شرایط نامطلوب بازار کتاب و شیوه برگزاری نمایشگاه نشان دهند. این روند باعث شد تا بر تعداد ناشران غایب افزوده شود . محرومیت از حضور در نمایشگاه مقدمه ای برای تعلیق و لغو مجوز یا تعطیلی تعدادی از ناشران می شد.
اما در آستانه برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که چند روزی به برگزاری آن نمانده و همزمان با روی کار آمدن دولت یازدهم ممکن است یکی از پرسش های اهل مطالعه و مخاطبان بازار کتاب این باشد که آیا دراین دوره هم قرار است غایبانی داشته باشیم ؟
موضوعی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته و در حاشیه بازدید از مراحل آماده سازی مصلی تهران که قرار است دهم تا بیستم اردیبهشت ماه میزبان بزرگترین اتفاق حوزه کتاب کشور باشد به آن اشاره کرد و گفت : امسال هیچ مانع و محدودیتی برای ناشران و حوزه های مختلف ایجاد نکردیم. فضایی در حوزه کتاب باز شده است؛ اینکه ما هم در آن خیلی خرده گیری نکنیم و فقط و فقط قانون را اجرا کنیم، حمایتی است که در این زمینه انجام می دهیم.
با وجود اظهارات امیدوار کننده علی جنتی ، خبرنگار حوزه کتاب و ادبیات ایرنا به سراغ چند تن از ناشرانی رفته که جزو غایبان نمایشگاه کتاب در دوره های گذشته بودند ، با آنها به گفت وگو نشستیم تا هم علت حضور نیافتنشان در گذشته را جویا شویم و هم از شرایط امسال آنها مطلع شویم .
** محرومیت های مبهم
اگرچه هیچ گاه علت ممنوعیت حضور برخی ناشران در نمایشگاه کتاب به صورت رسمی از سوی برگزارکنندگان این رویداد توضیح داده نمی شد اما مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت گذشته مواردی مانند ˈمحکومیت قضاییˈ و ˈخدشه دار کردن تمامیت ارضی و ارزش های اخلاقی جامعهˈ را به عنوان دلایل این امر معرفی می کردند.
بهمن دری معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سابق ، 27 فروردین 91، در مصاحبه ای اعلام کرد: آن دسته از ناشرانی که تمامیت ارضی ایران و ارزش های اخلاقی جامعه را خدشه دار می کنند اجازه حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال جاری را نخواهند داشت.
چند روز پس از آن یعنی دوم اردیبهشت، داریوش رضوانی قائم مقام رئیس بیست و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب در مصاحبه ای گفت : هر ناشری که برایش حکم قضایی صادر شده باشد نمی تواند در نمایشگاه حاضر شود از این رو نشر چشمه نمی تواند در نمایشگاه بیست و پنجم کتاب تهران حضور یابد.
علی اسماعیلی سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد و رئیس بیست و ششمین نمایشگاه کتاب تهران نیز یک سال بعد ، پنجم اردیبهشت 92 در مصاحبه ای که با یکی از رسانه های کشور انجام داده بود، گفت: ناشران تعلیقی و لغو مجوزشده مانند نشر چشمه همچنان اجازه حضور در نمایشگاه کتاب را ندارند.
همین نگاه و نوع برخورد با ناشران با اهمیت باعث شد نمایشگاه کتاب هر سال کم رمق تر از گذشته شود . مسئولین وزارت ارشاد و نمایشگاه کتاب به غیر از نشر چشمه معمولا از ناشر دیگری در مصاحبه های خود نام نمی بردند و علت محرومیت آنها را ذکر نمی کردند.
نه تنها محرومیت نشر چشمه از نمایشگاه کتاب بلکه تعلیق و لغو مجوز این ناشر نیز بر اساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در سال 91 غیر قانونی بوده است.
دلایلی که برای محرومیت ناشران مطرح می شد نیز مسائلی کلی بود که هیچ گاه مصادیق آن از سوی مسئولین وزارت ارشاد به درستی بیان نمی شد. اینکه ناشری به دلیل انتشار فروش کتابی که پیشتر مجوز انتشار آن را از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است از حضور در نمایشگاه محروم شود به خودی خود نشان می دهد حوزه کتاب کشور در آن سال ها دورانی مبهمی را سپری می کرده است.
** خاله زنک بازی در مدیریت فرهنگی
انتشارات روزنه یکی از ناشرانی است که سال گذشته اجازه حضور در نمایشگاه را پیدا نکرد. سید صدرالدین بهشتی مدیرعامل این انتشارات می گوید: مسئولین قبلی وزارت ارشاد در تمام امور از جمله محرومیت ناشران از نمایشگاه کتاب اعمال سلیقه می کردند و برای ناشران خط و نشان می کشیدند. در معاونت فرهنگی خاله زنک بازی هایی وجود داشت که برای مدیریت فرهنگی زشت است.
وی ادامه می دهد: در شش سال گذشته در آستانه نمایشگاه کتاب بحران داشتیم. این رویداد به جای اینکه اتفاق خوبی برای ما باشد شرایطی بحرانی پیش می آورد زیرا مدیران وقت حتی بدیهیات را هم نمی پذیرفتند.
مهدی صادقی مدیر نشر رسم که یکی دیگر از ناشران محروم از نمایشگاه کتاب محسوب می شد به قدری خاطرات تلخی سپری کرده است که حتی علاقه ای به حرف زدن درباره آن دوران را هم ندارد. وی می گوید: در آن سال ها اتفاقات خوبی نمی افتاد که بخواهیم درباره آن صحبت کنیم.
** محرومیت از نمایشگاه به دلیل زندانی شدن همسر
سال 89 و بیست و سومین دوره نمایشگاه کتاب، آخرین سالی بود که انتشارات کویر در این رویداد شرکت کرد. محمدجواد مظفر رییس هیات مدیره این انتشاراتی درباره این مسئله می گوید: در سال 89 به این شرط به نشر کویرغرفه دادند که من در نمایشگاه حضور نداشته باشم. پس از آن نیز به طور کلی اجازه حضور در نمایشگاه را به ما ندادند. البته از هفت سال قبل نتوانستیم در هیچ نمایشگاه استانی شرکت کنیم.
وی در ادامه می گوید: امتیاز انتشارات کویر به نام فاطمه انتظار المهدی همسرم است اما به دلیل مواضع سیاسی من و زندانی شدنم در سال های قبل اجازه نمی دادند کویر در نمایشگاه شرکت کند.
** نادیده گرفتن حقوق مخاطب
انتشارات تیمورزاده که یکی از مهمترین و معتبرترین ناشران کتاب های پزشکی است از سال 90 در نمایشگاه شرکت نکرده است. غیبت این ناشر در نمایشگاه شرایط متفاوت با دیگر ناشران داشت و به نوعی تحریم خود خواسته بود.
فرهاد تیمورزاده مدیر این انتشارات می گوید: غرفه ما در نمایشگاه همواره فضایی بزرگ را داشته است و مخاطبان این امکان را داشتند که کتاب های مورد نظر خود را ورق بزنند تا برای خرید انتخاب کنند اما در سال های اخیر به تدریج این غرفه کوچک تر می شد.
وی در ادامه می گوید: در سال 82 غرفه ما 320 متر بود اما در سال 90 این غرفه به 90 متر کاهش یافت. پس از اعتراضم به این موضوع بهمن دری معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد غرفه ما را تعطیل کرد و با وجود شکایت ما و حکم دیوان عدالت اداری بازهم مقابل باز شدن غرفه مقاومت می کردند.
مدیر انتشارت تیمورزاده علت غیبت در دو دوره گذشته نمایشگاه را این گونه توضیح می دهد: پس از آن ماجرا به دلیل اینکه پاسخ درستی از سوی مسئولین وزارت ارشاد داده نشد و رویه آنها تغییر نکرد اعلام کردیم تا زمانی که این افراد در وزارتخانه حضور داشته باشند در هیچ جشنواره و نمایشگاهی که از سوی وزارت ارشاد برگزار می شود شرکت نمی کنیم.
** حضور در نمایشگاه پس از پایان فترت
کویر، تیمورزاده، روزنه، رسم و حتی امید فردا که چهار سال از حضور در نمایشگاه محروم بود همگی در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران شرکت می کنند.
بهشتی مدیرعامل روزنه می گوید: مدیران دولت جدید به حدی اهل تعامل هستند که برای ناشران تعیین تکلیف نمی کنند. دولت گذشته متوجه جایگاه کتاب و نویسندگان در جامعه مدنی کشور نبود اما وزارت ارشاد دولت یازدهم متوجه این موضوع است و می داند که نویسندگان و ناشران برای خلق آثار خود زحمت کشیده اند.
وی با تاکید بر اینکه تا کنون همه اقدامات برای حضور ناشران در این دوره از نمایشگاه کتاب به خوبی و بر اساس روال قانونی پیش رفته است خبر از شرکت روزنه در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب می دهد.
مظفر رییس هیات مدیره انتشارات کویر هم می گوید : با روی کار آمدن دولت جدید و حضورجنتی در راس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عباس صالحی در معاونت فرهنگی این وزارتخانه که هر دو شخصیت های فرهنگی هستند، برای ایجاد فضای جدید فرهنگی کشور تلاش شده است. البته فشارهای زیادی به مسئولین وزارت ارشاد وارد می شود که آن را درک می کنیم. می دانیم که امکان حرکت آنها محدود است و نمی توانیم انتظار تحولات عظیمی در کوتاه مدت داشته باشیم.
وی با اشاره اینکه تعداد قابل توجهی از کتاب هایی که در هشت سال اخیر اجازه انتشار نداشت از بند رست، می گوید: با این شرایط می توانیم با قدرت در این دوره از نمایشگاه شرکت کنیم.
مدیر انتشارات تیمورزاده هم با وجود اینکه کوچک بودن غرفه اش در دوره های گذشته را دلیل تحریم نمایشگاه در دو سال گذشته عنوان می کند، می گوید: در این دوره غرفه تیمورزاده 50 متر شده است، یعنی نصف سال گذشته اما در نمایشگاه شرکت می کنیم زیرا رویه مدیران جدید فرهنگی است.
وی ادامه می دهد: وزیر، معاون فرهنگی، مسئولین اداره کتاب و نمایشگاه همگی از جنس فرهنگ هستند و می توانیم امیدوار باشیم که اگر مشکلی هم وجود داشته باشد با رویکرد فرهنگی برای حل آنها تلاش می شود. هنوز آثار آیین نامه های غلط گذشته در حوزه کتاب وجود دارد اما تفاوت این دوره با گذشته این است که با کسانی طرف هستیم که از جنس فرهنگ هستند.
** تداوم غیبت
ناشرانی هم هستند که همچنان در نمایشگاه شرکت نخواهد کرد اما با این تفاوت که کسی آنها را از حضور در نمایشگاه محروم نکرده است بلکه به دلیل مسائلی در این رویداد حضور ندارند.
نشر چشمه یکی از این ناشران است که سه سال از حضور در نمایشگاه محروم بود و سرانجام دوران تعلیقش با حکم هیات رسیدگی به تخلفات ناشران از 24 اسفند 92 به پایان رسید. با این وجود چشمه در نمایشگاه بیست و هفتم شرکت نمی کند زیرا به دلیل مشکلاتی که در چند سال اخیر داشت کتاب جدیدی منتشر نکرده است تا بتواند در نمایشگاه عرضه کند.
انتشارات ویستار نیز که هفت سال از شرکت در نمایشگاه کتاب محروم بود در این نمایشگاه نیز شرکت نمی کند. پژمان سلطانی مدیر این انتشاراتی درباره غیبتش در دوره های قبلی می گوید: در سال های اولیه اجازه حضور ما را در نمایشگاه را صادر نمی کردند و به این دلیل دیگر ترجیح دادیم دیگر برای نمایشگاه ثبت نام نکنیم. هیچ گاه علت ممنوعیت حضور ما را رسما اعلام نکردند اما یک بار یکی از مسئولین وزارت ارشاد شفاهی گفت که نمره اخلاق شما زیر صفر است بنابراین نمی توانید در نمایشگاه حضور داشته باشید.
وی ادامه می دهد: به دلیل مشکلاتی که برای صدور مجوز کتاب ها وجود داشت، دیگر کتابی هم به وزارت ارشاد ارائه نمی دادیم و به این دلیل در واقع کتاب جدیدی نداریم که در این دوره از نمایشگاه عرضه کنیم.
سلطانی به شیوه برگزاری نمایشگاه کتاب انتقاداتی هم دارد و آن را یک فروشگاه می داند و معتقد است خیلی از افرادی که به نمایشگاه می روند هدفی جز تفریح ندارند. با این وجود رویه مدیران جدید در برگزاری بیست و هفتمین دوره نمایشگاه را مثبت ارزیابی می کند: ˈدر این دوره بخشی از امور به ناشران واگذار شد که اتفاق مثبتی است. پیش از سال 84 کل کارهای نمایشگاه به عهده ناشران بود اما در دوران دولت گذشته دولت این کار را بر عهده گرفت.
شهلا لاهیجی مدیر انتشارات روشنگران و مطالعات زنان نیز به دلیل اینکه اعتقاد دارد هنوز تغییری در محدودیت های انتشار کتاب رخ نداده است می گوید که قصد شرکت در نمایشگاه امسال را نداردˈ .
وی می گوید: بیش از یک سال است که حدود 34 کتاب را به اداره کتاب وزارت ارشاد سپرده ام که بدون هیچ مدرکی آن ها را غیرقابل چاپ اعلام کرده اند و با وجود تغییر دولت نیز هنوز هیچ اتفاقی برای آن ها نیفتاده است. پس از صحبت هایی که با علی شجاعی صائین مدیر اداره کتاب داشتم قرار شد دو هفته پیش از نوروز درباره انتشار کتاب ها پاسخ دهند اما هنوز پاسخی دریافت نکرده ام. با این شرایط کتاب های زیادی نداریم که در نمایشگاه شرکت کنیم.
لاهیجی عدم شرکت در نمایشگاه را یک اعتراض عمومی و صنفی می داند و از جلوگیری از فروش کتاب های مجوزدار و برگزاری نمایشگاه در مصلی نیز انتقاد می کند.
** امید به نمایشگاهی پر رونق
با وجود تمام این مسائل و کم رونق بودن نمایشگاه در سال های اخیر، اهالی کتاب امید زیادی دارند که بیست و هفتمین دوره نمایشگاه کتاب به نوعی آغاز دوران جدیدی در این حوزه باشد.
صدور مجوز بسیاری از کتاب هایی که سال ها اجازه انتشار نداشتند، چاپ آثار نویسندگانی که ممنوع القلم بودند و بازگشت بسیاری از ناشران که سال ها اجازه شرکت در نمایشگاه را نداشتند از مهمترین عواملی است که ناشران، نویسندگان و اهالی قلم و مطالعه را به این دوره از نمایشگاه امیدوار کرده است.
حل مشکل ناشرانی که در این دوره حضور ندارند و تسریع صدور مجوز کتاب ها می تواند شرایط حوزه نشر و کتاب را بهتر از پیش کند تا همانگونه که بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند، در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب که سال آینده برگزار می شود، نتیجه سیاست های فرهنگی دولت جدید نمود پیدا کند.
از: محمد حسین آجرلو
فراهنگ (5) ** 2024**
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
29/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
برپایی نمایشگاهی از داستانهای زیست محیطی در کتابخانه مرجع کانون
برپایی نمایشگاهی از داستانهای زیست محیطی در کتابخانه مرجع کانون نمایشگاه ماه اسفند و فروردین کتابخانه مرجع کانون با عنوان ماهی به سرفه افتاد به آثار برگزیده و منتخب داستانهایی با موضوع محیط زیست اختصاص یافته است به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل رواپوستر بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتخاب شد
پوستر بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتخاب شد پوستر بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران پس از بررسی کارشناسی و داوری طرحهای ارسال شده پوستر محسن یوسفی به عنوان پوستر برگزیده انتخاب شد به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاع رسانی بیستثبتنام 60 ناشر در بخش الكترونيك نمايشگاه كتاب
ثبتنام 60 ناشر در بخش الكترونيك نمايشگاه كتاب بيش از 60 ناشر در بخش الكترونيك بيستوهفتمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران ثبتنام كردند به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاعرساني بيستوهفتمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران ﮐﻤﯿﺘﻪ ﻧﺎﺷﺮان اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮏحضور نوه تولستوی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران
حضور نوه تولستوی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران بر اساس هماهنگیهای انجام شده نوه تولستوی و رئیس بنیاد ادبی تولستوی در مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهند داشت به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاع رسانی بیست و هفتمدهمین نشست شورای برنامه ریزی نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد
دهمین نشست شورای برنامه ریزی نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد دهمین نشست شورای برنامهریزی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی تهران در تاریخ دوشنبه 25 فروردین برگزار شد به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاع رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهرانتوسط انتشارات «تجلی مهر» کتاب «شیعهنامه» محمدرضا آقاسی به نمایشگاه کتاب تهران میرسد
توسط انتشارات تجلی مهرکتاب شیعهنامه محمدرضا آقاسی به نمایشگاه کتاب تهران میرسدانتشارات تجلی مهر امسال با ۶۰ عنوان کتاب در حوزه کودک و نوجوان و ادبیات بزرگسالان نظیر کتاب شیعهنامه از محمدرضا آقاسی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور مییابد به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خنتایج یک نظرسنجی علمی درباره کتابخوانی مردم و استقبال از نمایشگاه کتاب دلایل مطالعه کم کتابهای غیردرسی/ رابط
نتایج یک نظرسنجی علمی درباره کتابخوانی مردم و استقبال از نمایشگاه کتابدلایل مطالعه کم کتابهای غیردرسی رابطه درآمد و میزان خرید کتابدر این نظر سنجی از مخاطبان طی سوالهای گوناگون خواستهاند تا به سوالاتی درباره استقبال از نمایشگاه کتاب یا دلیل کم بودن مطالعه بپردازند به گزارشانتشارات «محراب قلم» با حدود ۵۰۰ عنوان اثر به نمایشگاه کتاب میآید
انتشارات محراب قلم با حدود ۵۰۰ عنوان اثر به نمایشگاه کتاب میآیدمدیر انتشارات محراب قلم از عرضه ۵۰۰ عنوان کتاب برای مخاطبان کودک و نوجوان در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد عبدالعظیم فریدون مدیر انتشارات محراب قلم در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزادعوت از رئیس جمهور برای افتتاح نمایشگاه کتاب تهران
فرهنگ و ادب بازار نشر دعوت از رئیس جمهور برای افتتاح نمایشگاه کتاب تهران حسن روحانی رئیس جمهور رسماً برای افتتاح بیست و هفتمین نمایشگاه بینالملل کتاب تهران دعوت شد به گزارش خبرنگار مهر مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سهشنبه 9 اردیبهشتحضور نوه تولستوی در افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران
حضور نوه تولستوی در افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران فرهنگ > ادبیات - نوه تولستوی نویسنده صاحبنام روسی در مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهد داشت به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران نوه تولستوی که رئ60 ناشر در بخش الکترونیک ثبت نام کردند / اخبار کوتاه از نمایشگاه کتاب
60 ناشر در بخش الکترونیک ثبت نام کردند اخبار کوتاه از نمایشگاه کتاب فرهنگ > کتاب - بیش از 60 ناشر تا 17 فروردین در بخش الکترونیک بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ثبتنام کردند به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللیمهمان ویژه افتتاحیه نمایشگاه کتاب
مهمان ویژه افتتاحیه نمایشگاه کتاببر اساس هماهنگیهای انجام شده نوه تولستوی و رئیس بنیاد ادبی تولستوی در مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهد داشت با هماهنگی کمیته بینالملل و کمیته تشریفات بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتابنمایشگاه کتاب آماده پذیرایی از کتاب تازه درباره رهبر انقلاب
نمایشگاه کتاب آماده پذیرایی از کتاب تازه درباره رهبر انقلاب کتاب از هراره تا تهران جدیدترین کتاب انتشارات صهبا در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است کتاب شرح سفر مقام معظم رهبری به اجلاس سران عدم تعهد در کشور زیمبابوه است این سفر در نهایت نقطه اتصال این اجلاس به اجلاس سران عدجواد کامور بخشایش به فارس خبر داد انتشار «زندگی و زمانه حجتالاسلام سیداحمد خمینی» در نمایشگاه کتاب
جواد کامور بخشایش به فارس خبر دادانتشار زندگی و زمانه حجتالاسلام سیداحمد خمینی در نمایشگاه کتاب تهرانجواد کامور بخشایش از انتشار تازهترین آثارش نظیر زندگی و زمانه حجتالاسلام سیداحمد خمینی و روزشمار تابستان ۱۳۴۱ در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد جواد کامور بخشایش نویسنده ادبیاترمان «دویدن با کفشهای کاغذی» هدی حدادی به نمایشگاه کتاب نمیرسد
رمان دویدن با کفشهای کاغذی هدی حدادی به نمایشگاه کتاب نمیرسدهدی حدادی گفت نگارش رمان دویدم با کفشهای کاغذی برای مخاطبان نوجوان تا تابستان سال جاری طول خواهد کشید به همین منظور این اثر به بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نخواهد رسید هدی حدادی نویسنده و تصویرگر ادبزرگان اندیشه و ادبیات جهان در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران
بزرگان اندیشه و ادبیات جهان در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران تهران - ایرنا - بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آوردگاهی برای عرضه آثار مکتوب در حوزه های مختلف داستانی فلسفی مذهبی و تاریخی است و در این میان مخاطبان می توانند تازه ترین کتاب های آراسته شده به زیور چ«سکته ملیح» بیابانکی در نمایشگاه کتاب
سکته ملیح بیابانکی در نمایشگاه کتابیکی از کتابهای جدید انتشارات شهرستان ادب که در حال آماده شدن برای رسیدن به نمایشگاه کتاب است مجموعه اشعار طنز سعید بیابانکی با نام سکته ملیح است به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس یکی از کتابهای جدید انتشارات شهرستان ادب که در حال آماده ش-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها