واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ فروردين ۱۳۹۳ (۱۹:۳۴ب.ظ)
جهانگيري: دولت هيچ مصوبه اي در خصوص برداشت از منابع صندوق توسعه ملي نداشته است معاون اول رئيس جمهور با اشاره به مسائل مطرح شده در برخي رسانه ها تاکيد کرد: دولت و ستاد تدابير ويژه اقتصادي هيچ مصوبه اي در خصوص برداشت از منابع صندوق توسعه ملي نداشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري ظهر امروز (پنجشنبه) در ملاقات با اعضاء هيات عامل صندوق توسعه ملي با اشاره به ابلاغ سياستهاي اقتصاد مقاومتي گفت: در اين ابلاغيه تکاليف مهمي براي صندوق توسعه ملي پيش بيني شده که بايد به دقت پيگيري و اجرايي شود.
دکتر جهانگيري خروج از رکود را از اصلي ترين سياستهاي دولت در سال جاري دانست و افزود: با استفاده مناسب از منابع و اعتبارات صندوق توسعه ملي مي توان سرمايه در گردش واحدهاي توليدي، صنعتي و کشاورزي را تامين و زمينه خروج از رکود را فراهم کرد.
معاون اول رئيس جمهور از جهت گيري صندوق توسعه ملي براي توجه ويژه به مناطق محروم و کمتر توسعه يافته کشور استقبال کرد و افزود: با استفاده از اين اعتبارات مي توان مشکلات اين مناطق را برطرف کرد.
جهانگيري بر اهميت افزايش صادرات غيرنفتي تاکيد کرد و افزود: استفاده از منابع صندوق در صنايع بزرگ کشور مي تواند زمينه افزايش صادرات آنها را فراهم کند.
معاون اول رئيس جمهور از استانداران و ديگر مسئولان کشور دعوت کرد تا طرحهاي مناسب بخش خصوصي در استان را هر چه سريعتر به بانکهاي عامل معرفي کنند تا همه استانهاي کشور بتوانند از منابع و تسهيلات صندوق استفاده کنند.
جهانگيري ضمن تشکر از زحمات اعضاي هيات عامل صندوق توسعه ملي افزود: از اين صندوق انتظار مي رود به گونه اي فعاليت کنند که با کمترين اثر تورمي، بيشترين بهره اقتصادي به دست آيد.
دکتر سيدصفدرحسيني رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي نيز در اين جلسه، گزارشي از آخرين موجودي، ميزان اعتبارات ريالي و ارزي پرداخت شده و اولويتهاي کاري صندوق در سال جاري ارائه کرد. بر اين اساس از سال ۱۳۸۹ که صندوق توسعه ملي شکل گرفته تا کنون در مجموع۵۹/۸ ميليارد دلار به اين صندوق واريز شده است که از آن، مبالغي تحت عنوان تسهيلات ارزي، تسهيلات ريالي، عيدانه و پرداختهاي خاص انجام گرفته است. در حال حاضر ۱۴/۶ ميليارد دلار از منابع صندوق براي طرحهاي در دست اجرا مسدود شده و موجودي فعلي صندوق ۲۲/۲ ميليارد دلار مي باشد.
وي افزود: در اين مدت براي طرحهاي مهمي همچون پتروشيمي ۳/۳ ميليارد دلار، فولاد ۱/۶ ميليارد دلار، نيروگاهي ۲/۶ ميليارد دلار پرداخت صورت گرفته است.
رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي تاکيد کرد: اولويت اصلي صندوق پرداخت اعتبارات مناسب براي توسعه صنايع و کشاورزي کشور است.
وي تاکيد کرد: اين اعتبارات در مناطق محروم با سود ۴ درصد کمتر و دوره بازگشت ۲ سال طولاني تر پرداخت مي شود.
صفدر حسيني افزود: در ساختار جديد صندوق توسعه ملي مرکز مشاوره اي جهت تعامل با نخبگان و صاحبنظران دانشگاهي پيش بيني شده است تا از منابع صندوق به بهترين نحو براي توسعه کشور
بهره برداري شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]