تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه براى زنده كردن حق يك مسلمان، شهادت حقّ بدهد، روز قيامت در حالى آورده مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820781910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تامین انرژی ابزارهای الکتریکی پوشیدنی با استفاده از انرژی حرارتی بدن


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تامین انرژی ابزارهای الکتریکی پوشیدنی با استفاده از انرژی حرارتی بدن تهران-ایرنا-پژوهشگران کره جنوبی مولد گرمایی الکتریکی منعطف، سبک و با بازدهی بالایی ساختند که قادر است با استفاده از انرژی حرارتی بدن جریان الکتریسیته تولید کند.


به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مجله فناوری ˈگیزمگˈ، ابزارهای پوشیدنی هر روز در حال کوچک تر و نازک تر شدن هستند یکی از مشکلات همیشگی این ابزارها تامین انرژی این ابزارها است که روش هایی برای تامین انرژی آن ها از جمله استفاده از باتری های خورشیدی نیز ارایه شده بود.
پژوهشگران موسسه علوم و فناوری پیشرفته ی کره جنوبی ˈKAISTˈ این مولد را به گونه ای طراحی کرده اند که به دلیل داشتن انعطاف پذیری و بازدهی بالا برای ابزارهای الکتریکی پوشیدنی کاربرد دارد.
پیش از این برای تامین انرژی ابزارهای الکتریکی پوشیدنی با استفاده از مواد پیزوالکتریک (انرژی خورشیدی) اقداماتی انجام شده بود اما این روش ها دارای معایب خاص خود بودند.
برای مثال استفاده از انرژی خورشیدی تنها در روز امکان پذیر بود اما استفاده از انرژی گرمایی اتلافی بدن برای تامین ابزارهای الکتریکی پوشیدنی دارای محدودیت زمانی نیست.
براساس این گزارش پیش از این نیز مولدهای گرمایی الکتریکی با استفاده از مواد آلی تولید شده بود اما معایبی همچون بازدهی کم و عدم انعطاف پذیری را داشتند.
به گفته محققان سازنده این مولد گرمایی مزیت اصلی طراحی این نوع مولد ها این است که نیاز به پوشش های ضخیم به منظور محافظ در لایه ی خارجی ندارد چرا که این لایه محافظ با استفاده از پارچه های شیشه ای انجام می شود. این در حالی است که در طراحی های قبلی یاد شده پوشش های محافظ علت سنگینی، عدم انعطاف پذیری و بازدهی پایین را به دنبال داشت.
جزئیات این پژوهش در مجله علوم انرژی و محیط زیست ( Energy & Environmental Science) منتشر شده است.
علمی(2)**9190**1440
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




27/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن