تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833031636
اظهارنظر کارشناسی درباره لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: از سوی مرکز پژوهشها صورت گرفت
اظهارنظر کارشناسی درباره "لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور"
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به اظهارنظر کارشناسی درباره "لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور" پرداخت.
به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به اظهارنظر کارشناسی درباره "لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور" پرداخت.
مقدمه
کشور ایران در معرض خطرات طبیعی متعددی قرار دارد و از 43 نوع حوادث طبیعی بیش از 33 مورد در ایران تجربه شده است. در این شرایط وجود یک قانون جامع مدیریت بحران میتواند در سطح ملی و محلی در پیشبرد هدفمند و ضابطهمند مدیریت بحران مؤثر بوده و در مراحل مختلف بحران، هماهنگی لازم بین سازمانهای مختلف را بهوجود آورد. پراکندگی و انجام امور موازی در مطالعات و اقدامات و برنامهریزی، فقدان برنامهریزی راهبردی در جهت ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در اقدامات و فعالیتهای مدیریت بحران، نبود بانک اطلاعاتی و تحقیقات مرتبط با این موضوع، فقدان قوانین و مقررات ایمنی در این زمینه، ارتباط ناقص بین نهادهای مرتبط با مدیریت بحران، کمبود آموزشهای تخصصی و عمومی در زمینه بحران و در انتها نداشتن سیستم نظارتی مناسب که بر عملکرد کلی و جزئی هر نوع حوادث غیرمترقبه نظارت نماید، زمینه لازم برای وجود سازمان مدیریت بحران کشور را فراهم کرده تا تدابیر بهبود مدیریت بحران و اقدامات مؤثر فراهم شود.
درحال حاضر در ایران، قوانین و مقررات مربوط به مدیریت بحرانْ، جامع و شفاف نیست و تا حدی سردرگمی قانونی به شکل عدم هماهنگی بین سازمانها و یا موازی بودن برخی وظایف، به چشم میخورد، تغییرات پیدرپی قوانین و نظام مدیریت بحران از طرفی مؤید حساسیت موضوع بحران و از طرفی دیگر نشاندهنده عدم تمرکز و عدم وجود راهبرد منسجم در زمینه مدیریت بحران است. در صورتیکه برای اتخاذ روشهای جامع و مشارکتی فقط تعیین حقوق و وظایف کافی نیست، بلکه شناخت مسئولیت و وجود پشتوانه اجرایی قوی نیز مهم است.
لایحه «تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور» با هدف پر کردن خلأ قانونی موجود در زمینه ادامه فعالیت سازمان مدیریت بحران کشور در تاریخ 9/10/1392 به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است. در این لایحه که در قالب یک ماده واحده تنظیم گردیده، عنوان شده است که مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور تا پایان سال 1393 تمدید شود.
پیشینه قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور
با توجه به اهمیت موضوع مدیریت بحران کشور، موضوع تدوین سیاستهای کلی پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه در سال 1384 توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. این سیاستها پس از تأیید مقام معظم رهبری ازسوی دفتر ایشان به دستگاههای مربوطه جهت رعایت مفاد آن در کلیه برنامهها و طرحهای مربوطه ابلاغ گردید. در همین راستا در سال 1385 وزارت کشور بهمنظور هماهنگی بیشتر کلیه دستگاههای اجرایی در زمینه مدیریت بحران و اصلاح ساختار مدیریت سوانح، پیشنهادی را درخصوص تشکیل سازمان مدیریت بحران به هیئت دولت ارائه نمود. لایحه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور با توجه به سیاستهای کلی نظام در بخش پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح و بهمنظور هماهنگی اجرایی کلیه دستگاههای ذیربط و اعمال مدیریت واحد و نظارت عالی مؤثر بر مراحل مختلف مدیریت بحران و با بهرهگیری از تجارب کسب شده در مدیریت حوادث مهم گذشته در کشور تدوین گردید و پس از تصویب در جلسه مورخ 26/6/1385 هیئت وزیران به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.
این قانون در دیماه 1386به تصویب مجلس و در خردادماه 1387 به تصویب شورای نگهبان رسید. رئیسجمهور نیز در تاریخ 5/4/1387 این قانون را جهت اجرا ابلاغ نمود با این هدف که با ایجاد سازمان مدیریت بحران کشور، مشکلات موجود درخصوص مدیریت بحران تا حد زیادی مرتفع شود. البته وقوع سوانح طبیعی مختلف بعد از تصویب و اجرای این قانون و مشکلات مشاهده شده در مدیریت بحران قبل و بعد از وقوع این سوانح، بار دیگر نشان داد که قانون مذکور نیازمند اصلاحات اساسی است تا بتوان برمبنای آن ریسک وقوع سوانح طبیعی در کشور را به میزان قابل قبول کاهش داد و وضعیت مقابله با آثار سوانح را بهبود بخشید.
این قانون مشتمل بر چهار فصل است. در فصل اول آن تعاریف و اصطلاحات مدیریت ریسک و بحران تعریف شده است. در فصل دوم شورایی بهعنوان شورای عالی مدیریت بحران کشور معرفی شده که وظیفه این شورا، هماهنگی فعالیتهای کلیه دستگاهها و نهادها (دولتی، غیردولتی و وابسته به رهبری) و تصویب مقررات و ضوابط حاکم بر مدیریت بحران میباشد. در فصل سوم این قانون سازمان مدیریت بحران کشور تعریف شده است. این سازمان بهمنظور ایجاد مدیریت یکپارچه در امر سیاستگذاری، برنامهریزی، ایجاد هماهنگی و انسجام در زمینههای اجرایی و پژوهشی، اطلاعرسانی متمرکز و نظارت بر مراحل مختلف مدیریت بحران و ساماندهی و بازسازی مناطق آسیبدیده و استفاده از همه امکانات و لوازم مورد نیاز در کلیه وزارتخانهها، مؤسسات و شرکتهای دولتی و عمومی، بانکها و بیمههای دولتی، نیروهای نظامی و انتظامی، مؤسسات عمومی غیردولتی، شوراهای اسلامی، شهرداریها، تشکلهای مردمی تشکیل شده است. این سازمان وابسته به وزارت کشور بوده و رئیس آن معاون وزیر کشور است که با حکم وزیر کشور منصوب میشود. در فصل چهارم این قانون نیز سایر مقررات مرتبط با سازمان مدیریت بحران و نیز نحوه ایجاد هماهنگیهای بینبخشی مورد توجه قرار داده شده است.
نقاط ضعف قانون و چالشهای فراروی اجرای آن
هرچند که قانون مدیریت جامع بحران بهعنوان یکی از قوانین نسبتاً مناسب نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته میشود و در مقایسه با سایر اسناد مصوب قبلی از جامعیت بیشتری برخوردار بوده و بسیاری از موارد مهم در مدیریت ریسک و بحران در آن مورد توجه قرار داده شده است، لکن موضوعاتی در آن طرح شده که اجرای آن را با مشکل مواجه کرده است. اکنون که قریب به پنج سال از زمان تصویب قانون مذکور گذشته است، بررسی اجمالی از نحوه اجرای مفاد قانون مذکور نشان میدهد که بسیاری از بندهای آن به اجرا گذاشته نشده یا اثربخش نبوده است بنابراین بازنگری در مفاد این قانون و بررسی نقاط ضعف و قوت آن بهمنظور بهبود عملکرد این سازمان ضروری بهنظر میرسد.
اولین موضوع در رابطه با قانون مدیریت بحران کشور، موضوع شورای عالی مدیریت بحران است که متشکل از رئیسجمهور و اغلب وزرای کابینه بهعلاوه مقامات بلندپایه لشگری و کشوری دیگر است. ترکیب این مجموعه و مشغلههای فراوان هر یک سبب شده است که امکان برگزاری جلسات این شورا با حضور کلیه اعضای آن به سختی میسر شود و تاکنون که قریب به پنج سال از تشکیل سازمان میگذرد، تنها تعداد معدودی جلسات این شورا تشکیل شده است. جلسات برگزار شده نیز فاقد نتایج ملموس در بهبود نظام مدیریت بحران کشور بوده است؛ زیرا برنامههای لازم برای تصویب در این شورا به نحو مناسب تدوین و ارائه نشده است.
در قانون مدیریت بحران بهدرستی به مبحث مدیریت جامع بحران اشاره شده است، لکن آنچه در عمل مشاهده میشود تنها انجام اقدامات موردی و منفرد بدون توجه لازم به ضرورت یکپارچه نمودن این فعالیتهاست. شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز که در این قانون بهعنوان مرجع تصمیمگیری درخصوص هماهنگی فعالیتها در سطوح ملی یا استانی تعریف شده، فاقد مکانیسم لازم برای انجام وظایف محوله است. بهنظر میرسد بهتر است وظایف مرتبط با سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت از سازمان مدیریت بحران کشور به «کمیسیون عالی مدیریت بحران» و «کمیته راهبری مدیریت بحران» محول گردد و سازمان مسئولیت اجرای تصمیمات متخذه را برعهده بگیرد. همچنین انجام مطالعات و اقدامات لازم در زمینههای مختلف باید توسط کمیته راهبری مدیریت بحران برنامهریزی و تدوین شود. درحال حاضر این مطالعات توسط کارگروههای تخصصی و به شکلی غیرمنسجم و پراکنده انجام میشود که منجر به هدر رفتن منابع محدود موجود شده است و نتایج کارها نیز چندان مورد استفاده قرار نمیگیرد.
درحال حاضر بهدلایل مختلف ازجمله ضعف ساختاری سازمان مدیریت بحران کشور، بسیاری از سازمانها و وزارتخانهها به قانون مدیریت بحران کشور اهمیت چندانی نمیدهند و وزارت کشور نتوانسته است به خوبی دستگاههای مختلف را به اجرای مفاد قانون مذکور ملزم نماید. این مسئله بهخصوص در تعامل بین دستگاههای دولتی با دستگاههای غیردولتی و نهادهای نظامی و انتظامی بیشتر نمود مییابد. همچنین در بندهایی از این قانون تکالیفی برعهده بسیاری سازمانها و دستگاههای اجرایی قرار داده شده است، ولی عملاً سازوکار لازم برای اجرای این تکالیف پیشبینی نشده است. این امر باعث شده اغلب تکالیف سازمان بهطور کامل و صحیح اجرا نشوند. هرچند قانون مدیریت بحران کشور لازمالاتباع است، اما عدم وجود پشتوانه و ضمانت اجرایی و نبود اقتدار قانونی لازم منجر به عدم جدی گرفتن سازمان ازسوی دستگاهها شده که این مسئله اثربخشی قانون را کم میکند. ازاینرو لازم است الزامات قانونی در این بخش تقویت گردند به نحوی که سازمان مدیریت بحران بتواند از اقتدار لازم برای برخورد با دستگاههای دیگر و الزام آنها به رعایت مفاد قانون برخوردار شود.
اعتبارات مورد نیاز در کاهش ریسک و بهبود مدیریت بحران تاکنون یا به نحو مطلوب در کشور تخصیص نیافته یا درست هزینه نشده است. برای مثال علیرغم تأکید قانون در استفاده از منابع موجود در کلیه بخشهای مدیریت بحران ازجمله پیشگیری، تاکنون در این حوزه اعتبار چندانی اختصاص نیافته یا مصرف بهینه نشده است. همانگونه که ذکر شد کشور ایران در معرض مخاطرات طبیعی عدیدهای قرار دارد در چنین شرایطی و با توجه به موارد اشاره شده در قانون (ماده (10) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده (12) قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران) جمعاً 5 درصد بودجه عمومی دولت میبایست بهمنظور پیشگیری، ارتقای آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی در کشور به این امر اختصاص یابد. پس از ابلاغ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور در تاریخ 29/3/1387 توسط رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیسجمهور وقت، علیرغم پیگیریهای صورت گرفته، اختیار اعتبار از وزارت کشور، (بهعنوان قائم مقام رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور) منتزع و بهطور کامل به استناد بند «ج» ماده (216) و بند «ش» ماده (224) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران در اختیار معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور قرار گرفته که عملاً اختیارات از شورای عالی مدیریت بحران سلب شده و موجبات عدم تحقق مواد و تبصرههای قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و آییننامه اجرایی آن را فراهم نموده است.
مواردی که در بالا اشاره شد، نقاط ضعف قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران و چالشهای فراروی اجرای این قانون بوده و نتایج بررسیها نشان میدهد که اشکالات و آسیبهای جدی در قانون و ساختار مدیریت بحران وجود دارد که این امر ضرورت بازنگری و اصلاح قانون را ایجاب میکند.
نتیجهگیری
کشور ایران در معرض خطرات عدیدهای قرار دارد (از 43 نوع حوادث طبیعی بیش از 33 مورد در ایران تجربه گردیده است) و همچنین بهطور متوسط هر ده سال یکبار زلزلههای مخرب (بالای 6 ریشتر) بهوقوع میپیوندد. علاوهبر آن سایر حوادث ازجمله سیل، خشکسالی و غیره سالیانه خسارات سنگینی را به کشور وارد مینماید بنابراین وجود ساختاری جهت مدیریت بحران در کشور ضروری بهنظر میرسد. شایان ذکر است که در کشورهایی که از 43 نوع حوادث طبیعی حداکثر 10 نوع آن را تجربه کردهاند امروزه مدیریت بحران خود را در سطح وزارتخانه دیدهاند چراکه معتقدند یکی از موانع توسعه پایدار وقوع حوادث طبیعی میباشد و همچنین درخصوص حفظ جان و مال مردم برای این موضوع اهمیت خاصی قائل شدهاند. درخصوص قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور اگرچه لازم بود قبل از پایان مهلت اجرای آزمایشی، این قانون با رفع نواقص و کاستیهای احتمالی بهصورت دائمی به تصویب میرسید اما درحال حاضر با توجه به اینکه مهلت اجرای آزمایشی قانون مزبور پایان یافته و متأسفانه تاکنون اقدامی در جهت تمدید و یا دائمی شدن آن انجام نشده است ضرورت دارد مدت اجرای آزمایشی این قانون تمدید شود. همچنین نتایج بررسیها نشان میدهد که اشکالات و آسیبهای جدی در قانون و ساختار مدیریت بحران وجود دارد که ضرورت بازنگری قانون را ایجاب مینماید. بنابراین لازم است فرصتی در اختیار دولت قرار گیرد که ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت قانون مزبور و اصلاح آن، وضعیت ساختاری و عملکرد این سازمان را بهبود بخشد، زیرا نبود متولی مشخص در شرایط وقوع بحران، کشور را با مخاطرات فراوانی مواجه خواهد ساخت.
لازم به ذکر است که طرح «تمدید اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور» نیز در تاریخ 2/7/1392 به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. در طرح مذکور که در قالب یک ماده واحده و یک تبصره تنظیم شده بود، پیشبینی شده بود که مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور تا پایان سال 1393 تمدید گردد. همچنین بهموجب تبصره پیشنهادی، دولت مکلف شده بود تا پس از بررسی نقاط ضعف، قوت و نارساییهای اجرایی این قانون و رفع نواقص آن، لایحه دائمی شدن این قانون را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند. طرح مذکور با اعمال اصلاحاتی به تصویب کمیسیونهای اجتماعی، عمران، شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی رسید. اصلاحات کمیسیونهای مربوطه به شرح زیر میباشد:
اصلاحات کمیسیون عمران:
ماده واحده ـ مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور مصوب 25/10/1386 حداکثر یک سال پس از لازمالاجرا شدن این قانون تمدید میگردد.
تبصره ـ دولت مکلف است با بررسی نقاط ضعف، قوت و نارساییهای اجرایی این قانون و رفع نقاط ضعف اقدام قانونی لازم را تا پایان مدت مذکور به عمل آورد.
اصلاحات کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور:
ماده واحده ـ مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور مصوب 25/10/1386 حداکثر تا پایان شهریورماه 1393 تمدید میگردد.
تبصره ـ دولت مکلف است با بررسی نقاط ضعف، قوت و نارساییهای اجرایی این قانون و با پیشبینی رفع نواقصات، لایحه دائمی آن را حداکثر تا پایان شهریورماه سال 1393 تقدیم مجلس نماید.
لازم به ذکر است که الزام دولت به تقدیم لایحه مغایر اصل هفتادوچهارم قانون اساسی است لذا در تبصره مصوب کمیسیون عمران به جای عبارت «لایحه دائمی آن را حداکثر تا پایان شهریورماه سال 1393 تقدیم مجلس نماید» باید عبارت «اقدامات قانونی لازم را جهت دائمی شدن قانون مذکور تا پایان شهریورماه سال 1393 انجام دهد» مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]
صفحات پیشنهادی
مرکز پژوهشهای مجلس: اقدامی در جهت تمدید یا دائمی شدن لایحه قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور نشده است
مرکز پژوهشهای مجلس اقدامی در جهت تمدید یا دائمی شدن لایحه قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور نشده استمرکز پژوهشهای مجلس در اظهارنظری درباره لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد با توجه به پایان مهلت اجرای آزمایشی قانون مزبور تاکنون اقکمیسیون اجتماعی مجلس اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران را تمدید کرد
کمیسیون اجتماعی مجلس اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران را تمدید کرد تهران-ایرنا-عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد این کمیسیون با تمدید اجرای آزمایشی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران تا پایان سال 93 موافقت کردند فرج الله عارفی روز یکشنبه در گفت وگو با خبعارفی در گفتوگو با فارس خبر داد تصویب لایحه تمدید قانون سازمان مدیریت بحران کشور در کمیسیون اجتماعی مجلس
عارفی در گفتوگو با فارس خبر دادتصویب لایحه تمدید قانون سازمان مدیریت بحران کشور در کمیسیون اجتماعی مجلسنائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت لایحه تمدید قانون سازمان مدیریت بحران کشور در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید که بر اساس آن این قانون تا پایان سال 93 تمدید شد فرجالله عارفیمهلت اجرای آزمایشی قانون اصلاح قانون تاسیس مدارس غیر انتفاعی به مدت یک سال تمدید شد
با ابلاغ قانونی از سوی رئیس جمهور مهلت اجرای آزمایشی قانون اصلاح قانون تاسیس مدارس غیر انتفاعی به مدت یک سال تمدید شد خبرگزاری پانا با ابلاغ این قانون از سوی رئیس جمهور مهلت اجرای آزمایشی قانون اصلاح قانون تاسیس مدارس غیر انتفاعی مصوب 6 5 1387 از تاریخ 6 5 1392 برای مدت یک سالبرای تأمین نظر شورای نگهبان موافقت نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت 4 سال
برای تأمین نظر شورای نگهبانموافقت نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت 4 سالنمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تأمین نظر شورای نگهبان با اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت 4 سال موافقت کردند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اولین جلسهبهبود اقتصاد کشور در دراز مدت با اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه
عضو کمیسیون صنایع و معادن در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بهبود اقتصاد کشور در دراز مدت با اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت با اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه در دراز مدت شاهد اثرات مثبت در اقتصاد کشور هستیم سید هادی حسینی عضو کمیسیون صنایع و معادناظهارنظر کارشناسی درباره طرح استفساریه ماده 45 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه
از سوی مرکز پژوهشها صورت گرفت اظهارنظر کارشناسی درباره طرح استفساریه ماده 45 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به اظهارنظر کارشناسی درباره طرح استفساریه ماده 45 و بند ب ماده 65 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران پرداختپیش بینی و پیشگیری اولویت نخست سازمان مدیریت بحران کشور است
پیش بینی و پیشگیری اولویت نخست سازمان مدیریت بحران کشور است تهران - ایرنا - رییس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد پیش بینی و پیشگیری اولویت نخست این سازمان است که این مهم در سایه آموزش علمی محقق می شود به گزارش سازمان مدیریت بحران کشور اسماعیل نجار روز یکشنبه در دیدار نوروزیاجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت چهار سال اصلاح شد
اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت چهار سال اصلاح شد تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نظر شورای نگهبان اجرای آزمایشی لایحه تجارت را به مدت چهار سال اصلاح کردند به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نخستین روز کاری سال جدید گزارشمعاون سازمان مدیریت بحران کشور در گفتوگو با فارس: حوادث طبیعی سال گذشته جان 65 نفر را گرفت/8 زلزله مهم بالای
معاون سازمان مدیریت بحران کشور در گفتوگو با فارس حوادث طبیعی سال گذشته جان 65 نفر را گرفت 8 زلزله مهم بالای 5 ریشترمعاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت در سال گذشته حوادث طبیعی در کشور جان 65 نفر از هموطنانمان را گرفت مرتضی اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فمدیریت منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها موجب رونق اقتصاد کشور می شود
مدیریت منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها موجب رونق اقتصاد کشور می شود زنجان- ایرنا- نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت مدیریت منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در حوزه های استراتژیک کشور موجب بالندگی و رونق اقتصادی کشور می شود محمدراطلاعیه سازمان مدیریت بحران کشور در پی ادامه بازندگیها و کاهش دما
دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۶ سازمان مدیریت بحران کشور با صدور اطلاعیهای از ادامه بازندگی ها در شمال و غرب کشور و کاهش دما خبر داده و از مسافران نوروزی خواسته است به جهت احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر از از توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند به گزارش سرویس حوسازمان مدیریت بحران به 14 استان کشور اخطار داد
سازمان مدیریت بحران به 14 استان کشور اخطار داد تهران - ایرنا - معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت این سازمان به 14 استان که در شرایط جوی بارندگی قرار دارند به منظور مقابله به هنگام و اطلاع رسانی به مردم اخطار داد مرتضی اکبرپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایمرکز پژوهشهای مجلس: طرح استفساریه نمایندگان درباره بند «3» ماده (68) قانون مدیریت خدمات کشوری هیچ توجیهی ندار
مرکز پژوهشهای مجلس طرح استفساریه نمایندگان درباره بند 3 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری هیچ توجیهی نداردمرکز پژوهشهای مجلس در اظهارنظر کارشناسی خود درباره طرح استفساریه بند 3 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری اعلام کرد در خصوص پزشکانی که تابع قانون مدیریت خدمات کشوریمعاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین: اجرای قانون هدفمندی یارانهها از طرحهای راهبردی کشور است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین اجرای قانون هدفمندی یارانهها از طرحهای راهبردی کشور استمعاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین گفت اجرای قانون هدفمندی یارانهها از طرحهای راهبردی و کلان کشور است به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین عباسعلی درافشانی ظهموافقت نمایندگان با اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت ۴ سال
برای تأمین نظر شورای نگهبان موافقت نمایندگان با اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت ۴ سال خبرگزاری پانا نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تأمین نظر شورای نگهبان با اجرای آزمایشی لایحه تجارت به مدت ۴ سال موافقت کردند ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ فروردين ساعت 11 08 به گزارش خبرگزاری پانا نمایندگبررسی ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خبر داد بررسی ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهران-ایرنا - عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته ای در کمیسیون برنامه مجلس برای رفع ایراد شورای نگهبان نسبت به طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنام-
گوناگون
پربازدیدترینها