واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
زخم های وخیم بیماران دیابتی با روش های نوین درمان می شوند تهران بزرگ- ایرنا- یک درمانگرزخم های دیابت، بستر و صعب العلاج گفت: با استفاده از روش های درمانی نوین می توان بیماران دیابتی مبتلا به زخم های وخیم را درمان و از قطع عضو آنان جلوگیری کرد.
دکتر ˈمنصوره فرهادیانˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، استفاده از پانسمان ها و روش های نوین نظیر گاز ازن، استفاده از نقره به صورت موضعی، ترکیب داروهای مختلف، استفاده از ژل برای از بین بردن بافت های مرده، استفاده از برخی آنتی بیوتیک ها به شکل موضعی و غیره ... را از روش های موثر در درمان زخم های بیماران مبتلا به دیابت برشمرد.
وی با بیان اینکه جریان خون دربدن مبتلایان به دیابت با اختلال همراه است و خون به اعضاء انتهایی بدن آنان به درستی نمی رسد، افزود: باید برای درمان زخم های عفونی بیماران دیابتی از آنتی بیوتیک ها به شکل لوکال یعنی موضعی استفاده کرد زیرا به علت زیاد فعال نبودن رگ وریدی آنان آنتی بیوتیک به درستی به موضع زخم بیمار نمی رسد.
دکترفرهادیان تصریح کرد: به علت اینکه اعضا بدن افراد مبتلا به بیماری دیابت، فاقد حس است اگر سوزن، میخ و یا هر شی خارجی وارد پای آنان شود متوجه نمی شود و همین امر باعث وسعت جراحت اعضا بدن فرد بیمارمی شود.
این درمانگرزخم های دیابت، بستر و صعب العلاج اذعان داشت: بیماران مبتلا به زخم های وخیم دیابتی را که کسی نتوانسته بود برای آنان کاری انجام دهد و در مرحله کاندید قطع عضو قرار گرفته بودند را موفق شدم با استفاده از روش های نوین کاملا درمان و از قطع عضو آنان جلوگیری کنم.
دکترفرهادیان افزود: باید آموزش های لازم در خصوص پیشگیری و درمان زخم های دیابتی با استفاده از روش های نوین به افراد داده شود.
وی با بیان اینکه استفاده از روش های درمانی نوین باید زیر نظر متخصصان مربوطه انجام شود و افراد نباید تحت تاثیر یکسری تبلیغات قرار گیرند، تصریح کرد: برای هر زخمی یک نوع پانسمان و درمان نیاز است.
این درمانگرزخم های دیابت، بستر و صعب العلاج افزود: قند خون افراد دیابتی باید همواره کنترل و در محدوده ی طبیعی و یا نزدیک به طبیعی حفظ شود چون بالا رفتن قند خون این افراد باعث شدت عفونت های آنان می شود .
دکترفرهادیان تصریح کرد: هر بیمار دیابتی باید عادت کند روزانه پاهای خود را از نظر وجود زخم، خراش، تغییر رنگ، سردی یا گرمی پوست، رویش مو روی انگشتان ( به خصوص در مردها ) و تاول یا بریدگی بررسی کند.
وی افزود: افراد دیابتی باید روزانه پاهای خود را با آب سالم یا سرم فیزیولوژیک شستشو دهند و بعد از خشک کردن پاهای خود با یک پارچه نرم، در صورتی که پوست بدن آنان خشک است از کرم های نرم کننده استفاده کنند ولی از استعمال کرم در بین انگشتان خود کاملا خودداری کنند.
دکترفرهادیان با بیان اینکه ناخن ها باید طوری کوتاه شود که به بافت سالم و گوشت نرم بدن، آسیب زده نشود اضافه کرد: بیماران دیابتی پاهای خود را از قرار گرفتن در معرض سرما یا گرمای مستقیم حفظ کنند و از جوراب های نخی استفاده کنند.
وی افزود: کفش نقش مهمی در سلامت پای بیماران دیابتی دارد به همین دلیل افراد باید کفش هایی انتخاب کنند که رویه نرم داشته باشد و ترجیحاً چرمی باشد، پاشنه کفش باید نه بلند و نه خیلی کوتاه باشد به طوری که از ضربه های زمین به پا جلوگیری کند .
دکترفرهادیان ادامه داد: بیماران دیابتی هرگز با پای برهنه راه نروند حتی روی فرش یا موزائیک تمیز، از گرم کردن پا با کیسه ی آب گرم و از هر طریق دیگر خود داری کنند، از انداختن پا روی هم ( زانو به زانو ) احتراز کنند زیرا همین عادت ساده وقتی تکرار شود بر عروق پا فشار آورده و آنها را مسدود می کند و به کم خونی بافت کمک می کند، از محلول های ضد عفونی غلیظ برای برطرف کردن پینه یا میخچه استفاده نکنند، هرگز بدون جوراب کفش نپوشند و همیشه قبل از پوشیدن کفش داخل آن را از نظر اجسام خارجی ( خار و خاشاک، شیشه، ریگ و غیره ) با وسواس جستجو کنند .
تهرام 7364/ 699/564
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
25/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]