واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
انصراف از دریافت یارانه مشارکت ملی در آبادانی ایران اسلامی ساوه- ایرنا- اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در کشور یکی از مهمترین بخش های طرح تحول اقتصادی محسوب می شود که مرحله نخست آن با حذف 60 درصد از یارانه به برخی کالاها در سال 89 انجام شد.
به گزارش ایرنا، آغاز اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در دولت دهم با حذف یارانه از 16 قلم کالا و خدمات مانند بنزین، گازوئیل، گاز، نفت، برق، آب، گندم، شکر، برنج، روغن و شیر صورت گرفت.
برخی کارشناسان اقتصادی همراه بودن افزایش قیمت کالاها و تورم را از دلایل ناموفق بودن مرحله نخست اجرای قانون هدفمندی یارانه ها دانسته اند.
اینک دولت یازدهم برای اجرای مرحله دوم این قانون وارد میدان شده تا قیمت های حامل های انرژی مانند بنزین و گازوئیل را اصلاح کند.
انصراف از ثبت نام برای دریافت یارانه نقدی در مرحله دوم اجرای این قانون از خواسته های دولت تدبیر و امید از افراد متمول است تا بتواند درآمد حاصل از آزادسازی قیمت ها را صرف آبادانی کشور کند.
ثبت نام افراد نیازمند دریافت یارانه نقدی از 20 فروردین ماه آغاز شده است و برخی گروه ها نیز انصراف خود را از دریافت آن اعلام کرده اند.
دولت تدبیر و امید بر آن است تا با حمایت از اقشار کم درآمد جامعه و انصراف افراد متمکن در افزایش تولید، توسعه بهداشت و درمان و پویایی اقتصاد در بخش های مختلف گام بردارد.
انصراف از دریافت یارانه نقدی موجب تحقق سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی، شتاب در توسعه کشور و خلق حماسه اقتصادی می شود.
هم اکنون ایران اسلامی با ورود به فاز جدید اجرای این قانون و درایت دولت یازدهم به دنبال تحقق عدالت اجتماعی است که این مهم با همدلی و وحدت میان مسوولان و مردم امکان پذیر است.
شاید بتوان به جرات گفت در کنار تشدید تحریم و فشارهای اقتصادی از سوی دشمنان، ملت بزرگ ایران باید از تهدیدها به بهترین نحو استفاده کرده و آنان را به فرصت تبدیل کند.
برخی گروه ها، پزشکان، ورزشکاران و مسوولان محلی ساوه نیز همگام با موج جدید ˈنهˈ به دریافت یارانه نقدی دولت از پیشرفت و توسعه کشور استقبال کردند.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: انصراف از دریافت یارانه نقدی، اقدامی ارزشمند برای بهبود وضعیت اقتصادی و توسعه بخش درمان و سلامت است.
ˈشهلا میرگلوبیاتˈ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخشی از درآمد حاصل از قانون هدفمندی یارانه ها برای بخش سلامت هزینه خواهد شد که این مهم نقش بسزایی در توسعه پایدار خواهد داشت.
وی اظهار کرد: انصراف افراد متمکن از دریافت یارانه، در عدالت اجتماعی و نفع بیشتر نیازمندان می شود.
وی با اشاره به این که بخشی از منابع حاصل از دریافت نکردن یارانه نقدی صرف امور زیر ساختی و عمرانی خواهد شد، بیان کرد: باید ملت بزرگ ایران همگام با مسوولان برای رونق و آبادانی ایران اسلامی بکوشند.
میرگلوبیات گفت: قانون هدفمندی یارانه ها در مرحله نخست به درستی اجرا نشد و دستیابی به افزایش تولید و تولید محصولات با کیفیت و تصاحب بازارهای جهانی و اشتغال پایدار در اجرای این قانون محقق نشد.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، دولت بر آن است تا با انصراف برخی از افراد وضعیت سلامت و تولید را بهبود بخشد.
امام جمعه ساوه نیز گفت: اجرای درست مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها می تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و توسعه اشتغال کمک کند.
حجت الاسلام سید ˈحسین تقویˈ با اشاره به این که این قانون در مرحله نخست با افزایش قیمت و تورم همراه بود، اظهار امیدواری کرد که دولت بتواند با برنامه ریزی مناسب این مرحله را به درستی برای رونق و شکوفایی بیش از پیش اقتصاد اجرا کند.
وی اظهار کرد: انصراف افراد متمول از ثبت نام برای دریافت یارانه می تواند دولت را برای اجرای طرح های عمرانی و اقتصادی یاری کند و همگان از نعمت عدالت بهره مند شوند.ک/4
7337/686
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
25/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]