واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سناتور پاکستانی: آمریکا با عدم صدور روادید برای سفیر ایران قوانین بین المللی را زیرپا گذاشت اسلام آباد - ایرنا - نماینده مجلس سنای پاکستان اقدام غیراخلاقی دولت آمریکا در صادرنکردن روادید برای سفیر جدید ایران در سازمان ملل متحد را بشدت محکوم و تاکید کرد: واشنگتن با این رویکرد ؛ قوانین بین المللی و اصول دیپلماتیک را زیرپا گذاشت.
ˈطاهرحسین مشهدیˈ دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در اسلام آباد افزود: آمریکایی ها هیچ توجیه قانونی برای صادرنکردن روادید برای سفیر جدید دولت ایران نداشته و آنان موظف به همکاری و ارائه تسهیلات دیپلماتیک برای سفرای کشورهای عضو سازمان ملل متحد هستند.
وی با تقبیح مواضع ضدایرانی سردمداران آمریکایی و بهانه تراشی در خصوص مخالفت با تایید سفیر منصوب شده کشورمان خاطرنشان کرد: متاسفانه ممانعت آمریکایی ها برای صدور روادید برای حمید ابوطالبی بیانگر عدم استقلال سازمان ملل متحد بوده و نشان می دهد که این نهاد جهانی تحت نفوذ واشنگتن فعالیت می کند.
ˈمرضیه افخمˈ سخنگوی وزارت خارجه ایران روز گذشته (یکشنبه) از شکایت و پیگیری موضوع عدم صدور روادید از سوی دولت امریکا برای ˈحمید ابوطالبیˈ سفیر و نماینده دایم پیشنهادی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک خبر داد.
وی تاکید کرد: اقدام آمریکا در عدم صدور روادید برای ˈحمید ابوطالبیˈ نقض مقررات بین المللی بوده و برخلاف قرارداد بین سازمان ملل متحد و دولت آمریکا است.
ˈطاهر مشهدیˈ سیاستمدار ارشد پاکستانی گفت: جامعه جهانی این اقدام ناعادلانه دولت آمریکا را محکوم می کند زیرا واشنگتن حق ندارد رویکردی مغایر با سفر نمایندگان کشورهای خارجی به آمریکا و یا جلوگیری از صدور روادید برای آنان طبق قوانین وضع شده ؛ اتخاذ کند.
وی با تاکید بر موقعیت درخشان و مهم جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک کشور نمونه که دارای نظام کامل مردم سالاری (دمکراسی) دینی است ؛ افزود: عدم صدور روادید برای سفیر جدید ایران پرسش هایی را درباره عملکرد سازمان ملل متحد و نقش آتی سازمان ملل بوجود آورده که تاسف بار است.
سناتور حزب ˈجنبش متحده قومیˈ (دومین حزب عمده سیاسی در جنوب پاکستان) تاکید کرد: به نظر می رسد در سازمان ملل ؛ آمریکا از قدرت انتخاب به منظور موافقت با سفرای کشورهای خارجی عضو سازمان ملل برخوردار است در حالی که عدم صدور روادید حمید ابوطالبی ؛ دخالت آشکار آمریکایی ها در امور بین المللی است.
سید طاهر حسین مشهدی گفت: اگر آمریکایی ها نمی توانند حقوق کشورهای عضو سازمان ملل متحد را تامین و در مرحله اول نسبت به آن احترام قائل شوند؛ پس باید مقر سازمان ملل را از نیویورک به یک کشور دیگری منتقل کرد تا بتوان براساس برابری به خواسته کشورها و حقوق مشروع آنان پرداخته شود.
آساق**ا.ر**1095**1392
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
25/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]