تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 20 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810417111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نادیده گرفتن هویت انسانی زنان، از دلایل افزایش طلاق


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نادیده گرفتن هویت انسانی زنان، از دلایل افزایش طلاق
کد خبر: ۳۹۲۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰ - 13 April 2014


دبیر ائتلاف اسلامی زنان گفت: یکی از دلایل افزایش آمار طلاق و اختلافات زن و شوهرها، نادیده گرفتن هویت انسانی زنان است و مردان همچنان بین دو راهی پیروی از باورهای غالب نسبت به زنان و توجه به قابلیت‌ها و هویت انسانی زنان که خودشان پای آن ایستاده‌اند قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، توران ولی‌مراد افزود: زنان تربیت‌کننده نسل بعد هستند و وجود آسیب و اشکال در بروز هویت آنان بر فرزندان و خانواده و در نتیجه جامعه تاثیرمنفی می‌گذارد و همان آسیب است که به خانواده و جامعه منتقل می شود.

وی گفت: زنان از خود تعریف و باور انسانی دارند، اما اشکال اینجاست که نگرش و تعریف زنان از خود و توقعاتشان از خودشان گاهی اوقات با تعریف اعضای خانواده، همکاران، رسانه‌ها، تولیدات فرهنگی و حتی قوانین موجود در ارتباط با آنان در تعارض قرار دارد . تعریف متفاوت از زنان توقعاتی متناسب با خود به همراه دارد و این دوگانگی فشارهایی را بر زنان وارد می‌کند که سلامت روانی و حتی جسمی آنان و هم سلامت خانواده را به هم می زند.

ولی مراد ادامه داد: زنان در این تناقض دچار مشکل و کشمکش هستند که این خود می تواند منشا و یکی از عوامل مهم آمار بالای افسردگی زنان و ابتلای آنان به بیماری های روان‌تنی در کنار سایر آسیب های مختلف خانوادگی و مشکلات کودکان و نوجوانان باشد، چرا که این تناقض سلامت ارتباطات درون خانواده را به خطر می اندازد.

دبیر ائتلاف اسلامی تاکید کرد: به منظور حل مشکل بحران هویت زنان و دختران، لازم است باور زنان نسبت به خودشان جدی گرفته شود و وقتی دلیلی اسلامی و عقلانی بر رد هویت انسانی زنان وجود ندارد دلیلی برای مقاومت مراکز رسمی در حفظ جایگاه فرودست آنان وجود ندارد. بنابراین لازم است که نگرش انسانی نسبت به زنان در همه ابعاد آموزشی، فرهنگسازی و قانونگذاری تقویت شود.

وی گفت: مشکل این جاست که ریاست‌ها و تصمیم گیری‌ها به طور انحصاری در اختیار مردان است که خود موجب کم توجهی به جایگاه انسانی زنان می شود. به همین دلیل است که نگرش فرودست و جنسی نسبت به زنان بازتولید می شود و همین امر باعث می شود ریشه بسیاری از مشکلات دیده نشود. ضمن اینکه دلیل این است که نگرش بسیاری از مسئولان در تعارض با واقعیت وجودی زنان است.

ولی‌مراد افزود: زنان در هویت انسانی با مردان یکی هستند. مشکل اینجاست که تصمیم گیری‌ها در انحصار مردان بوده است و به همین دلیل همه امکانات در اختیار آنان است که خود موجب حفظ و بازتولید مشکلات زنان و خانواده در فرم های جدید شده است و همچنان ادامه دارد.

وی درباره راه‌حل تعارض میان واقعیت وجودی زنان و دیدگاه جامعه به آنان اظهار کرد: زنان باور و خواسته بسیار ساده‌، اما اصولی دارند و آن این است که در هویت انسانی با مردان یکی هستند. بنابراین باید راه‌های تکامل و فرصت‌های لازم و از همه مهم‌تر حق انتخاب خود را داشته باشند. حق انتخاب تنها حق رأی زنان در انتخابات نیست؛ بلکه انتخاب در کل موضوعات مربوط به زندگی است. لازم است در همه ابعاد به طور متوازن و هماهنگ در عرصه‌های جمعی و فردی و خانوادگی اصل بر همین مبنا باشد و بر همین مبنا هم عمل کرده و زمینه‌ها و بسترهای آن از جمله بسترهای فرهنگی و قانونی ایجاد شود.

ولی‌مراد در پایان تاکید کرد: لازم است برخی دیدگاه‌های القاء شده به زنان بازنگری شود که اگر این عمل انجام شود، از توانمندی‌های زنان در مراکز تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز هم بهره برداری می‌شود. بیشتر از این نمی توان شاهد نگاه مردسالار و قیم مآبانه نسبت به زنان باشیم، چرا که این امر ریشه بسیاری از آسیب‌ها به خانواده و جامعه است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن