واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آب شرب سد درودزن با کیفیت بهتری در اختیار شهروندان قرار می گیرد شیراز - ایرنا ، مدیر آبرسانی به شیراز از سد درودزن با تشریح چگونگی انتقال آب از سد درود زن به شیراز ، مرودشت و مناطق در طول مسیر بیان داشت : آب سد درودزن با کیفیت بهتری در اختیار شهروندان و مصرف کنندگان قرار می گیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، گودرز علیدوست مدیر آبرسانی به شیراز افزود: شهر شیراز با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 500 هزار نفر نفر، یک سوم جمعیت کل استان فارس را در بر می گیرد و در برنامه های بلند مدت نیاز به تامین آب از منابع پایدار دارد.
وی ادامه داد : بخشی از آب شرب این شهر از طریق خط انتقال درودزن و مابقی نیاز آبی نیز از محل سفره های آب زیرزمینی و توسط 124 حلقه چاه آب شرب آهکی و آبرفتی که در گستره شهر شیراز واقع شده تأمین می گردد.
به گفته این مسوول نسبت تأمین آب سد درودزن در زمستان 30 درصد و در تابستان 20 درصد حجم آب مصرفی شهروندان شیرازی است.
مهندس گودرز علیدوست مدیر آبرسانی به شیراز از سد درودزن در خصوص فعالیتهای بخش آبرسانی و نحوه ارایه خدمات در این بخش گفت: در مجموعه آبرسانی تعداد 80 نفر در بخشهای اپراتوری، تعمیرات برق، مکانیک و خط لوله به صورت شبانه روزی مشغول به خدمت رسانی هستند آبرسانی به کلان شهر شیراز، مرودشت، پتروشیمی و حدود 200 واحد صنعتی در مسیر این خط به طول 126 کیلومتر، از سد درودزن آغاز و به مخزن معالی آباد واقع در شهرستان شیراز ختم می گردد.
وی گفت : این مجموعه شامل یک برج آبگیر، سه ایستگاه پمپاژ، یک تصفیه خانه، یک واحد ازن زنی، چهار واحد کلرزنی و 9 مخزن بتنی است.
مدیر آبرسانی به شیراز از سد درودزن میزان تولید آب از خط آبرسانی درودزن را سالیانه حدود 63 میلیون متر مکعب اعلام کرد و با اشاره به اینکه به طور متوسط سالیانه بالغ بر 35 میلیون مترمکعب آب در سال به شرکت آبفا شیراز تحویل داده می شود در رابطه با سایر مصارف آب از این خط آبرسانی افزود: میزان 5/9 میلیون مترمکعب آب این سد نیز در سال به شرکت آبفا فارس برای تامین آب مرودشت و زرقان و 5/18میلیون مترمکعب آب به شرکت آبفا روستایی، شهرک ها، صنایع و پادگانهای نظامی بین راه اختصاص می یابد.
علیدوست با بیان اینکه نرخ رشد مهاجرت شهرها و روستاهای استان همچنین مهاجرت ساکنین استانهای همجوار به شهر شیراز چشمگیر است گفت : سالانه رشدی بالغ بر 5/6 درصد را برای مشترکین آب این شهر شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت های انتقال آب توسط خط انتقال درودزن، تنها محل افزایش و تأمین نیاز آبی این تعداد از جمعیت، حفر چاه و برداشت آب از سفره های زیرزمینی است که با توجه به محدودیتهای اعتباری، بروز خشکسالیهای اخیر، کاهش نزولات جوی و بیلان منفی سفره ها، حفر و تجهیز چاههای جدید نیز دیگر جوابگو نیست. وی گفت : ضروری است از نقطه نظر سیاستگذاری، برنامه ریزی کلان و تعیین اولویت طرحها و تخصیص اعتبارات لازم، توجه خاص و ویژه در راستای تأمین اعتبار اجرای خط دوم انتقال آب از سد درودزن به شهر شیراز، تکمیل کمربند آبرسانی این شهر، بهبود و اصلاح شبکه داخلی شهر شیراز توسط شرکت آبفا شیراز صورت گیرد.
علیدوست با تاکید بر اینکه فرهنگ سازی در زمینه صرفه جویی در بخش مصارف شرب ضرورتی انکارناپذیر است افزود: تخصیص اعتبارات لازم جهت نوسازی و بهسازی تأسیسات و تجهیزات خط موجود انتقال آب از سد درودزن با توجه به قدمت بالای این تجهیزات نیز به آبرسانی بهتر و ارایه خدمات بیشتر در این بخش می انجامد که در همین راستا با پیگیریهای صورت گرفته، قراردادی بالغ بر حدود 20 میلیارد ریال با پیمانکار منعقد شده که پیمانکار مربوطه در حال بازسازی تصفیه خانه خط موجود آبرسانی است و پس از اتمام کار، آب شرب انتقالی از سد درودزن با کیفیت بهتری تولید و تحویل شهروندان مرودشت و شیراز و سایر مصرف کننده ها خواهد شد.ک/3
677
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
23/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]