واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ فروردين ۱۳۹۳ (۱۴:۴۲ب.ظ)
استاندار: خراسان رضوي رتبه ي چهارم توسعه يافتگي را در کشور دارد استاندار خراسان رضوي گفت: استان با وجود شش هزار واحد صنعتي، توليد پنج هزار تن محصول زراعي و يک ميليون تن محصول دامي در سال، رتبه ي چهارم توسعه يافتگي را در کشور دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، علي رضا رشيديان در جلسه ي هم انديشي با تشکل هاي بخش اقتصادي استان با بيان اينکه سهم ارزش افزوده ي توليدات استان نسبت به ميانگين کشور 6.2 درصد است و اين استان 8.8 درصد از اشتغال کشور را به خود اختصاص داده، اظهار داشت: به اين ترتيب متوسط بهره وري نيروي کار در خراسان رضوي 75 درصد ميانگين کشور است.
وي ادامه داد: 25 درصد اشتغال در بخش کشاورزي، 30 درصد در بخش صنعت، معدن و ساختمان و 45 درصد آن در حوزه ي خدمات مي باشد.
استاندار خراسان رضوي تعداد افراد تحت پوشش بيمه ي تامين اجتماعي در کل استان را 91 هزار و 984 هزار نفر دانست و خاطرنشان کرد: اين استان با دارا بودن هزار و 50 تشکل کارگري رتبه ي نخست کشور را در اين زمينه دارا مي باشد.
رشيديان در ادامه به سياست هاي دولت در بخش اقتصاد اشاره کرد و گفت:تحقق اهداف دولت تدبير و اميد در اين حوزه به مدد مديريت جهادي و همکاري بخش خصوصي با دولت محقق خواهد شد.
استاندار خراسان رضوي، ره آورد اين تعامل سازنده را ايجاد اشتغال، افزايش توليد و ثروت عمومي و توسعه ي اقتصادي همراه با عدالت اجتماعي و اقتصادي دانست.
وي تصريح کرد اقتصاد کشور در سه بخش دولتي، تعاوني و خصوصي مديريت مي شود که تلاش در راستاي کوچک تر شدن بخش دولتي، غني تر شدن تعاوني ها و پويايي بخش خصوصي از جمله مهمترين اولويت ها ست.
استاندار خراسان رضوي شرط لازم جهت تحقق اين مهم را شکل گيري ارتباط منطقي بين دستگاه هاي اجرايي و بخش خصوصي در راستاي ايجاد درک مشترک از مسائل و مشخص کردن اولويت ها و استفاده از ظرفيت هاي بالقوه ي استان در حوزه هاي مختلف صنعت، معدن، تجارت، کشاورزي دانست.
وي افزود: با تقويت روحيه ي پيوستگي، اتحاد و انسجام در بين هم استاني ها و شناسايي ظرفيت هاي سرمايه گذاري جديد زمينه ي پيشرفت بيشتر استان فراهم مي شود.
استاندار خراسان رضوي از تمامي دستگاه هاي اجرايي استان خواست تا با شفاف سازي حوزه ي عملکرد خود از رسوخ فساد در سيستم اداري جلوگيري کنند.
وي در ادامه به نقش ويژه ي تعاوني ها در مقابله با مشکلات پيش روي استان به ويژه در حوزه ي اقتصادي اشاره و خاطرنشان کرد: يکي از بزرگترين معضلات در خراسان رضوي به ويژه در شهر مشهد گسترش حاشيه نشيني مي باشد که با استفاده از ظرفيت تعاوني ها در زمينه ي آموزش و اشتغال زايي ازمبدا، مي توان مهاجرت به شهرهاي بزرگ را کاهش داد.
رشيديان تصريح کرد: تعاوني ها توانايي ايجاد صنايع کوچک جهت بهره گيري از مزيت هاي موجود در روستاها و شهرستانها را دارند که اين خود زمينه ي کاهش بيکاري را فراهم مي کند.
وي در بخش صنعت ايجاد ارتباط مناسب بين کارفرما و کارگر را مهم ارزيابي کرد و گفت: با ايجاد تشکل هاي صنفي مي توان از پراکندگي اصناف جلوگيري کرد.
استاندار خراسان رضوي بر لزوم بهره گيري از ظرفيت هاي استان در حوزه ي صدور خدمات فني- مهندسي نيزتاکيد و تصريح کرد: به منظور سرعت بخشيدن به روند تکميل و بهره برداري از پروژه هاي عمراني، آن دسته از پروژه ها با پيشرفت فيزيکي متوسط و پايين، به بخش خصوصي واگذار مي شود.
استاندار خراسان رضوي از تمامي فعالان بخش خصوصي خواست تا نسبت به فرهنگ سازي جهت انصراف از دريافت يارانه ها در اصناف اقدام کنند تا از اين طريق زمينه ي توسعه ي عدالت اجتماعي و کاهش فاصله ي طبقاتي در جامعه فراهم گردد.
رشيديان با بيان اينکه نرخ بيکاري استان تا پايان پاييز سال 92، 7.7 درصد بوده که 2.2 درصد از ميانگين کل کشور پايين تر است، ابراز اميدواري کرد: در سال جديدنيز با همکاري هر چه بيشتر بخش خصوصي با دولت زمينه ي ايجاد فرصت هاي اشتغال و حمايت بيشتر از بخش هاي توليدي- خدماتي در استان فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]