واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اعتیاد بلایی که زمینه ساز آسیب های اجتماعی دیگر است سنندج – ایرنا – استاندار کردستان گفت: اعتیاد مهمترین بلا و آسیب اجتماعی در جامعه است که آسیب های اجتماعی دیگری را با خود به دنبال می آورد.
عبدالمحمد زاهدی روز پنجشنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: یک معتاد برای برای فرار از فشار انتقادی جامعه سعی می کند تعداد معتادان افزایش یابد؛ بنابراین نجات یک معتاد نجات یک جامعه است .
وی با اشاره به میزان کم مصرف مواد مخدر در استان کردستان، گفت: سرعت تحولات کردستان عراق، آن جامعه را آسیب پذیر کرده است که عواقب آن می تواند دامنگیر استان کردستان ایران نیز بشود.
وی افزود: اگر استان کردستان به محل عبور مواد مخدر به کشور عراق تبدیل شود، رسوبات آن به استان نیز آسیب می زند.
وی خاطرنشان کرد: کل افراد جامعه و تمامی دستگاه های اجرایی باید به میدان بیایند و با گسترش مواد مخدر مبارزه کنند.
زاهدی به بخشی از حوزه پیشگیری اشاره کرد و گفت: در زمینه مقابله با ساخت، حمل و توزیع باید یک کار جدی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه اجتماعی کردن مقابله و مبارزه با مواد مخدر مهمترین قسمت کار است، اظهار کرد: باید خانواده ها و مردم را نسبت به موضوع حساس کنیم.
وی افزود: باید خانواده ها آگاه باشند و با بروز نخستین علایم نسبت به سرنوشت فرزندان خود احساس خطر کنند.
وی در رابطه با حوزه درمان نیز گفت: باید بخش خصوصی در این زمینه بیشتر فعال شود و با نظارت از توانایی این بخش بهره گرفت.
وی صیانت از معتادی که ترک کرده را مهم دانست و افزود: عدم حمایت از معتاد بهبود یافته موجب روی آوری دوباره وی به اعتیاد و این بار به صورت حرفه ای می شود.
استاندار کردستان در حوزه مقابله نیز بر ضرورت برخورد با مواد صنعتی چه در زمینه ورود به استان و چه در زمینه تولید تاکید کرد.
مدیرکل زندان های استان کردستان نیز گفت: مواد مخدر در ردیف اول جرم های ارتکابی در استان کردستان قرار دارد و بیشتر افرادی که به زندان می افتند به دلیل ارتکاب جرایم در حوزه مواد مخدر بوده است.
اسدالله گرجی زاده افزود: 21.7 درصد زندانیانی که وارد زندان های استان می شوند مرتبط با جرایم مواد مخدر است.
وی با اشاره به سطح سواد مجرمین مواد مخدر اظهار کرد: 43 درصد این زندانیان در حد دوره راهنمایی ، 23 درصد در دوره ابتدایی، 16.2 درصد دیپلمه و 3.4 درصد نیز دارای تحصیلات عالیه هستند.
وی با اشاره به فعالیت های زندان سنندج در زمینه ترک اعتیاد، گفت: در سال 91 تعداد معتادین دوره متادون درمانی 41 درصد بودند که هم اکنون این میزان با 566 نفری که تحت این شیوه درمان قرار دارند به 18 درصد کاهش پیدا کرده است.
گرجی زاده افزود: از سال 91 تا کنون مصرف سیگار نیز در زندان کاملا قطع شده است. ک/2
570/533/ 605
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]