تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837174866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوامل پنهان بی توجهی به توانایی زنان چیست ؟


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت


توانایی زنان,مدیریت زنان,پیشرفت زنان
در اقتصاد رو به رشد ، رقابتی و سریع امروزی ، زنان 50% نیروی کار را تشکیل می دهند و 80% تصمیم گیری های خانواده را آنها بر عهده دارند،تنها سازمان هایی که هم از زن و هم از مرد در کادر مدیریتی خود استفاده می کنند در عرصه رقابت باقی می مانند.

مواردی پنهان که باعث می شود زنان به رده های بالای مدیریت دست پیدا نکنند !
سوزان کلنسی دکترای روانشناسی تجربی از دانشگاه هاروارد ، برای استفاده از پتانسیل رهبری کل نیروی کار (زن و مرد )تحقیقات جامعی انجام داده و به کمک شرکت های خصوصی و دولتی آمده است!

هفته قبل، رییس بانک سرمایه گذاری برای مجمع عمومی از من دعوت نمود تا برای سرگروه تیم کاری خود درباره " بهترین روشهای ترویج تنوع جنسیتی " صحبت کنم. چنین درخواست هایی امروزه بسیار رایج است. دیتاهای روز افزونی که جدیدا، توسط سازمانهایی چون HBS ، McKinsey ، Catalyst ، BCG ، Goldman Sachs و Deloitte جمع آوری می شود نشان می دهد که ارتباط مشخصی بین مشارکت زنان در تیم رهبری و عملکرد مالی شرکت (TRS ) در صنایع مختلف دیده می شود.

در طی سخنرانی من درباره تاثیرات تعصب جنسیتی در پیشرفت زنان صحبت کردم او ( رییس بانک) صحبت های مرا قطع کرد و گفت : " شما می توانید از این موضوع بگذرید. چون طبق نظر سنجی ها اینجا تعصب جنسیتی وجود ندارد، زن و مرد اینجا باهم برابرند." من به حضار نگاهی کردم و دیدم که بیشتر مردان حاضر در جمع سرشان را به علامت تایید تکان می دهند، نمی دانستم بخندم یا گریه کنم. آن لحظه مثل تصویری بود از اینکه چرا بسیاری از تلاشهای انجام شده با شکست مواجه می شود، رهبران تجاری نمی دانند که مشکل از کجاست!
توانایی زنان,مدیریت زنان,پیشرفت زنان
تعصب جنسیتی امری ناخودآگاه است، یعنی در واقع خودتان هم نمی دانید که چگونه روی قضاوت شما تاثیر می گذارد.
اجازه بدهید یک مثال بزنم. یک پدر و پسر تصادف می کنند، پدر کشته می شود اما پسر را به بیمارستان برده و تحت عمل جراحی قرار می گیرد. به محض دیدن او ، جراح می گوید " من نمی توانم این عمل را انجام دهم برای اینکه این پسر ، فرزند من است." تصوری که در ابتدا درباره جنسیت جراح داشتید چه بود؟ اگر در همان ابتدا جراح را مرد در نظر گرفتید ، شما هم در اکثریت قرار میگیرید. به این علت نیست که نیت شما درباره مردو زن آگاهانه است. بلکه به این علت است که شما در اجتماع همواره در نقش های خاصی مردان را دیده اید و شرطی شده اید.

با تشکر از یک سری انتخاب های طبیعی ، انسانها مکانیزم های شناختی دارند که به آنها اجازه می دهد به سرعت با محیط خود را وفق دهند. یکی از آنها توانایی یادگیری سریع می باشد. با توجه به قانون the law of association by contiguity - این قانون برای اولین بار توسط ارسطو شکل گرفت و توسط ایوان پاولوف و جان واتسون در قرن 20 اصلاح شد- اگر شما دو چیز را مکررا با هم جفت کنید ، این دو چیز به مرور زمان در ذهن انسان با هم ثبت می شود.فکر کردن به یکی از آنها ، آن دیگری را هم به ذهن وارد می کند.

از آغاز زندگی بیشتر ما ، وقتی که یک رهبر یا سرگروه را در تلویزیون ، روزنامه ، فیلم یا کتاب تاریخ می دیدیم بدون استثنا آن رهبر همواره مرد بوده است. چه بخواهیم چه نخواهیم بطور ناخودآگاه یاد گرفته ایم که رهبر یعنی مرد. وقتی که به رهبر فکر می کنیم ، در واقع به یک مرد فکر می کنیم. در نتیجه حرفه های زنان توسط استاندارهای مختلف مردان ارزیابی می شود. زنان برای دیده شدن باید بیشتر و بهتر کار کنند.

در سخنان اخیری که توسط جیم تورلی ، مدیرعامل شرکت ارنست و یانگ بیان شده ، نکات جالبی وجود دارد :" سه زن در هیات مدیره نظرات خود را به شیوه خود بیان نمودند که من پاسخی ندادم. کمی بعد از حرفهای آنها ، شخص چهارمی که از قضا یک مرد بود نظر خود را در قالب حرفی که خانمها زده بودند به من گفت و من گفتم :فکر می کنم آقای جف درست می گوید" و حتی نمی دانستم که چکار کرده ام . به خاطر بزرگواریشان در جمع به من چیزی نگفتند. من را به کناری کشاندند و بعد به من اعتراض کردند. آن لحظه من درس بزرگی گرفتم."

تعصبات جنسیتی چقدر در محل کار شما تاثیر گذار است؟ اگر یک زن و یک مرد دارای رزومه مشابه باشند ، مرد شانس بیشتری برای کار کردن دارد. اگر هر دو مصاحبه کنند ، سوالاتی که از مرد می پرسند با سوالات زن فرق دارد. سوالاتی از زن می پرسند بیشتر درباره زندگی شخصی او خواهد بود ( مثل وضعیت تاهل ، تعداد فرزندان و آیا می خواهد بچه داشته باشد و... ) اگر ارائه های آنها یکسان باشد ، مردم بیشتر به حرف مرد گوش می دهند و کارهای او را موثر تر می بینند. اگر هر دو ارتقای شغلی یابند ، مرد نقش استراتژیکی / مستقیم و بدون عیب دارد و زن تنها بعنوان فردی عملیاتی و پشتیبان خواهد بود!

چگونه با این تعصبات جنسیتی کنار بیاییم؟
چند گام اولیه و حیاتی وجود دارد:
اول ، مدیران باید توجه بیشتری به این امر بکنند.
دوم ، آنها باید بدون در نظر گرفتن تعصبات ، به ارزیابی دقیق عملکرد و استعداد افراد بپردازند.

انجام چنین کاری تنها رعایت انصاف نیست. بلکه یکی از روشهای مدیریتی و استعداد یابی است. در اقتصاد رو به رشد ، رقابتی و سریع امروزی ، زنان 50% نیروی کار را تشکیل می دهند و 80% تصمیم گیری های خانواده را آنها بر عهده دارند،تنها سازمان هایی که هم از زن و هم از مرد در کادر مدیریتی خود استفاده می کنند در عرصه رقابت باقی می مانند. منبع:آی بانو  






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن