محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854725289
میزبانی ایران از اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند در سال 2018
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
میزبانی ایران از اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند در سال 2018 تهران - ایرنا - معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حضور هیاتی از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در چهارمین اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند(آی او ان اس)در کشور استرالیا گفت: با حضور موثر و پررنگ هیات ایرانی در این اجلاس و نشست های گذشته، میزبانی این اجلاس در سال 2018 را به دست آوریم.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، امیر دریادار «پیمان جعفری طهرانی» که به عنوان نماینده نیروی دریایی ارتش در همایش فرماندهان نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند در اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند در کشور استرالیا شرکت کرده بود در سخنانی به اهداف و دستاوردهای ایران در این همایش پرداخت.
وی گفت: همایش فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند هر دو سال یک بار به میزبانی یکی از کشورهای حاشیه اقیانوس هند برگزار می شود و اهمیت این همایش از آن جهت است که کشورهای حاضر از این فرصت پیش آمده می توانند استفاده کنند و در خصوص امنیت این منطقه که عدم توجه به آن توسط دزدان دریایی آزار دهند است و تاثیرات منفی را به وجود آورده همکاری کشورهای حاضر می تواند در ایجاد امنیت پایدار تاثیر گذار باشد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: تعدادی کشور در این همایش عضو هستند و تعدادی دیگر به عنوان ناظر شرکت می کنند و در جلساتی که هر دو سال یک بار برگزار می شود، تصمیم گیری می شود که چه کشورهای می توانند به عنوان ناظر در این حوزه فعالیت کنند.
وی ادامه داد: در حاشیه اقیانوس هند، کشورها و ناوگانهای فرامنطقه ای وجود دارند که در حال فعالیت هستند اما جمهوری اسلامی ایران این مساله را قبول ندارد و نظرمان این است که اگر قرار است امنیت در این منطقه تامین شود باید با مشورت کشورهای حاشیه اقیانوس هند انجام شود، نه اینکه کشوری به واسطه توانمندی تسلیحاتی و فنی از هر نقطه ای از دنیا بیاید و مدعی باشد که برای تامین امنیت به این منطقه آمده است.
به گفته امیر دریادار جعفری، کشورهای که در منطقه دارای خاک و مرز هستند و منافع مشترکی دارند، از نظر جمهوری اسلامی ایران می توانند فعالیت کنند و مورد تایید هستند، به همین خاطر است که در این همایش ها کشورمان حضور پیدا می کند و پشتیبانی خود را اعلام می کند.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در این همایش ها سعی دارد دست قدرت های را که خارج منطقه اقیانوس هند هستند و فقط برای به دست آورند منافع شخصی در منطقه حضور پیدا می کنند را کوتاه کند.
وی با اشاره به دستاوردهای حضور جمهوری اسلامی ایران در این همایش گفت: جمهوری اسلامی ایران در این همایش توانست با هماهنگی و انجام سخنرانی با حضور وزیر دفاع استرالیا پیام کشورمان را به سمع و نظر همه کشورهای مهم در ایجاد امنیت اقیانوس هند برساند.
امیر دریادار جعفری ادامه داد: در این سخنرانی توانستیم نقش کشورهای حاشیه اقیانوس هند را در تامین امنیت منطقه به خوبی تبیین کنیم و نقش نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در تامین مستقل امنیت اقیانوس هند را که با اعزام ناوگروه ها ایفا کرده است و تدابیری که فرماندهی معظم کل قواء در خصوص امنیت منطقه دارند را در قالب چند پیشنهاد برای حضار تشریح و ارایه کردیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی افزود: پیشنهاد اول ما این بود که کشورهای حاشیه اقیانوس هند باید عزمشان را برای توانمند ساختن نیروهای دریایی خود منسجم کنند که بتوانند مناقشات حاشیه مرزی کشورشان را کنترل کننند تا امنیت در منطقه مرزی کشورها تثبیت شود.
وی، پیشنهاد دوم کشورمان را ایجاد یک مرکز آینده نگاری عنوان کرد و گفت: دومین پیشنهاد کشورمان ایجاد یک مرکز راهبردی آینده نگاری بود که بتواند مسایل و مشکلات را آینده نگری کند و نیازهای این حوزه در سال های آتی را پیش بینی کند. نکته سوم به جای نیروهای فرامنطقه ای که ادعای ایجاد امنیت را دارند ما نیروهایی تشکیل شده از نیروهای حاشیه ای منطقه اقیانوس هند را سازماندهی کنیم.
امیر دریادار جعفری خاطر نشان کرد: باید یک نیرویی متشکل از کشورهای حاشیه اقیانوس هند تشکیل دهیم که این نیروها با همکاری مشترک بتوانند امنیت منطقه را تثبت و به عبارتی دست قدرت های فرامنطقه ای را کوتاه کنیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران در همایش کشورهای حاشیه اقیانوس هند مورد استقبال قرار گرفت و بسیاری از کشورها به خاطر رویکرد کشورمان تبریک گفتند و مقرر شد ما بر روی سه پیشنهادمان برنامه ریزی کنیم و دستورالعمل اجرای آن را به دبیرخانه همایش ارائه دهیم تا در نشست سال 2016 میلادی که در کشور بنگلادش برگزار خواهد شد در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداخته شود.
وی ادامه داد: برخی شرکت کنندگان در همایش از واژهای جعلی به جای خلیج فارس استفاده کردند که مورد اعتراض شدید کتبی و شفاهی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت، نتیجه اعتراضات به استفاده از نام جعلی به جای خلیج فارس منجر به این شد که در دو سخنرانی توسط فرمانده نیروی دریایی و وزیر دفاع استرالیا دو بار نام خلیج فارس اعلام گردید که تثبیت شد نام خلیج فارس نام دیرینه ای است و مورد قبول همه کشورهای حاشیه اقیانوس هند است.
امیر دریادار جعفری یکی دیگر از دستاوردهای این حضور را مذاکرات مثبت با کشورهای مهم اقیانوس هند دانست و افزود: گفت وگوی دو جانبه رسمی با بیش از 10 کشور مهم در امنیت اقیانوس هند که در این همایش عضو هستند و مشترکاتی بین ما و کشورمان داشت به وجود آمد که این مشترکات می تواند در دریا مبنای باشد که توانستیم در این راستا به گفت وگو و تبادل نظر بپردازیم. همچنین با 19 کشور گفت وگوی نیمه رسمی انجام دادیم و بر روی حوزه های مشترک برنامه ریزی کردیم تا بتوانیم به کمک همدیگر برای تامین امنیت این منطقه کمک کنیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران موضوع چهارم جلسه کشورهای حاشیه اقیانوس هند را حذف ایالات متحده توسط کشورمان از ناظرین فرامنطقه ای عنوان کرد و گفت: طی یک جلسه رای گیری برای مشخص شدن تعدادی از کشورهای فرامنطقه ای به عنوان ناظر در جلسات بعدی همایش اقیانوس هند، کشورهای ژاپن، امریکا و چین متقاضی شدند که رای منفی جمهوری اسلامی ایران برای حذف ایالات متحده به عنوان ناظر و پافشاری ما علیرغم فشارهای موجود منجر به حذف ایالات متحده شد تا نتوانند در نشست آتی شرکت داشته باشند.
وی ادامه داد: پس از این رای گیری مصوب شد تنها کشورهای ژاپن و چین به کشورهای ناظر الحاق پیدا کنند تا بتوانند در نشست بعدی حضور به عمل آورند. دستاورد بعدی به دست آوردن میزبانی این همایش برای جمهوری اسلامی ایران در سال 2018 میلادی بود که می تواند فضای بسیار خوبی برای کشورمان محیا کند تا آنچه را که مدنظرمان است در راستای سیاستگذاری برا تامین این منطقه بسیار حساس را با برنامه ریزی درست در زمان میزبانی با تمرکز به آن برسیم.
امیر دریادار جعفری خاطر نشان کرد: سه روز اول همایش موضوعاتی حول محور های امنیتی، اعم از تامین غذا، مبارزه با دزدان دریایی، مبارزه با آلودگی محیطی منطقه و انجام و ارائه کارگروه های علمی توسط اساتید و تبادل نظر در حول این موضوعات انجام شد و در روز آخر نشست سران هیات ها انجام شد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: هیات های دعوت شده با گردهمای دسته جمعی به تصمیم گیری پرداختند که سپس منشور نشست مصوب شد که اصلاحاتی مدنظر جمهوری اسلامی ایران بود و مقرر گردید این اصلاحات در اجلاس بعدی مورد تصمیم گیری قرار بگیرد اما چارچوب های مشخص شد و قرار شد یک کارگاهی در سال 2015ملادی به میزبانی کشور پاکستان و سال 2017 میلادی در آفریقای جنوبی برگزار شود.
وی حضور و تاثیر گذاری کشورمان در این نشست را نتیجه برنامه ریزی و حضور در همایش های قبلی و تدابیر فرمانده نیروی دریایی ارتش دانست و گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران در نشست سران هیات های همایش کشورهای حاشیه اقیانوس هند بسیار پررنگ بود و توانستیم ایفای نقش کنیم و دیدگاه های کشورمان را در فضای جلسه سیطره بدهیم و تحت تاثیر همین موضوع توانستیم میزبانی سال 2018 میلادی را به دست بیاوریم.
اجتمام(1) ** 9105 ** 1071
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
ایران میزبان اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند در سال 2018/حذف آمریکا از اجلاس آتی
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۳ معاون هماهنگکننده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حضور هیأتی از این نیرو در چهارمین اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند IONS در استرالیا گفت با حضور مؤثر و پررنگ هیأت ایرانی در این اجلاس و نشستهای گذشته توانستیم میزبانی این اجلاس را در سال 2018 بدسدریادار جعفری طهرانی:آمریکا با رای منفی ایران از اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند حذف شد
دریادار جعفری طهرانی آمریکا با رای منفی ایران از اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند حذف شد معاون هماهنگ کننده نداجا گفت رای منفی ایران برای حذف ایالات متحده به عنوان ناظر و پافشاری ما علیرغم فشارهای موجود منجر به حذف ایالات متحده شد تا نتوانند در نشست آتی همایش اقیانوس هند شرکت داشتدریادار جعفری طهرانی: امریکا با رای منفی ایران از اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند حذف شد
دریادار جعفری طهرانی امریکا با رای منفی ایران از اجلاس امنیت دریایی اقیانوس هند حذف شدمعاون هماهنگ کننده نداجا گفت رای منفی ایران برای حذف ایالات متحده به عنوان ناظر و پافشاری ما علیرغم فشارهای موجود منجر به حذف ایالات متحده شد تا نتوانند در نشست آتی همایش اقیانوس هند شرکت داشتهحذف آمریکا با رای منفی ایران از اجلاس امنیت دریایی
حذف آمریکا با رای منفی ایران از اجلاس امنیت دریایی معاون هماهنگ کننده نداجا گفت رای منفی ایران برای حذف ایالات متحده به عنوان ناظر و پافشاری ما علیرغم فشارهای موجود منجر به حذف ایالات متحده شد تا نتوانند در نشست آتی همایش اقیانوس هند شرکت داشته باشند به گزارش روابط عمومی نیرویرای منفی ایران، نیروی دریایی آمریکا را از همایش اقیانوس هند حذف کرد
رای منفی ایران نیروی دریایی آمریکا را از همایش اقیانوس هند حذف کرد سیاست > نظامی - فارس نوشت معاون هماهنگ کننده نداجا گفت رای منفی ایران برای حذف ایالات متحده به عنوان ناظر و پافشاری ما علیرغم فشارهای موجود منجر به حذف ایالات متحده شد تا نتوانند در نشست آتی همایشرشد 6 درصدي حمل و نقل دريايي ايران تا سال 2018
۱۱ فروردين ۱۳۹۳ ۹ ۷ق ظ رشد 6 درصدي حمل و نقل دريايي ايران تا سال 2018 موسسه ي بيزينس مانيتور با بررسي صنعت حمل و نقل دريايي ايران روند رو به رشدي را براي اين بخش پيش بيني کرده است به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج موسسه ي بيزينس مانيتور پيش بيني مي کند که اقتصاد ايران دبروجردی:بررسی قطعنامه پارلمان اروپا در اولین جلسه کمیسیون امنیت ملی/ دولت و مجلس اجازه دخالت در امور ایران را
بروجردی بررسی قطعنامه پارلمان اروپا در اولین جلسه کمیسیون امنیت ملی دولت و مجلس اجازه دخالت در امور ایران را به احدی نخواهند داد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت مجلس و دولت اجازه دخالت در امور داخلی ایران را به اتحادیه اروپا نمیدهند و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در اواعلام آمادگی آمریکا برای ارسال مکانیاب جعبه سیاه به اقیانوس هند
اعلام آمادگی آمریکا برای ارسال مکانیاب جعبه سیاه به اقیانوس هند آمریکا آماده فرستادن مکانیاب جعبه سیاه به اقیانوس هند است به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس مرکز فرماندهی آمریکا در اقیانوس آرام اعلام کرده است در صورتی که قطعهایزیردریایی هسته ای انگلیس برای یافتن ام.اچ 370 به اقیانوس هند می رود
زیردریایی هسته ای انگلیس برای یافتن ام اچ 370 به اقیانوس هند می رود کوالالامپور – ایرنا – هشام الدین حسین وزیر دفاع مالزی از پیوستن زیر دریایی های هسته ای به گروه عملیات بین المللی جستجو برای یافتن اثری از هواپیمای پرواز ام اچ 370 خبر داد به گزارش ایرنا بویینگ 777 مالزی با 239افزایش 50 درصدی واردات برنج در سال 92/ هند بزرگترین صادرکننده برنج به ایران شد
افزایش 50 درصدی واردات برنج در سال 92 هند بزرگترین صادرکننده برنج به ایران شد در سال 1392 واردات برنج به کشور با رشد 50 86 درصدی به رقم کمسابقه یک میلیون و 956 هزار تن رسید به گزارش نامه نیوز براساس تازهترین آمار گمرک ایران در سال گذشته ارزش واردات برنج نیز با افزایش 74 62کارشناس امنیتی اندیشکده آمریکایی: تندروها مقصر شکست مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 خواهند بود
کارشناس امنیتی اندیشکده آمریکایی تندروها مقصر شکست مذاکرات هسته ای ایران و 1 5 خواهند بود کارشناس امنیتی اندیشکده بروکینگز تاکید کرد اگر مذاکرات هسته ای ایران شکست بخورد تندروهای آمریکایی و ایرانی عامل این ناکامی تاسف بار خواهند بود نه تخفیف تحریم های ایران یا روس های آزرده خبررسی قطعنامه پارلمان اروپا در اولین جلسه کمیسیون امنیت ملی/ دولت و مجلس اجازه دخالت در امور ایران را به احدی
بررسی قطعنامه پارلمان اروپا در اولین جلسه کمیسیون امنیت ملی دولت و مجلس اجازه دخالت در امور ایران را به احدی نخواهند داد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت مجلس و دولت اجازه دخالت در امور داخلی ایران را به اتحادیه اروپا نمیدهند و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در اولین جلسهشکست تیم فوتبال زیر 14 سال دختران ایران از هند
سهشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۰ در ادامه رقابتهای زیر 14 سال دختران جنوب و مرکز آسیا تیم ملی نونهالان دختر ایران برابر هند شکست خورد به گزارش ایسنا به نقل از سایت فدراسیون فوتبال دیدار دو تیم ملی نونهالان ایران و هند در حالی امروز 5 فروردین ماه برگزار شد که تیم هند با نتیجه سه ببازار تجهيزات پزشکي ايران تا سال 2018 رشد خواهد کرد
۹ فروردين ۱۳۹۳ ۹ ۲۷ق ظ در صورت لغو تحريم ها بازار تجهيزات پزشکي ايران تا سال 2018 رشد خواهد کرد موسسه ي بيزينس مانيتور با اعلام اينکه 90 درصد بازار تجهيزات پزشکي ايران به واردات وابسته است افزود که تنها راه حل بهبود شرايط براي اين بخش لغو تحريم ها عليه ايران است به گزارش خبرناخبار امنیت اطلاعات کشف حفره امنیتی 2 ساله در اینترنت/ همه کاربران کلمه عبور ایمیل خود را تغییر دهند
اخبار امنیت اطلاعاتکشف حفره امنیتی 2 ساله در اینترنت همه کاربران کلمه عبور ایمیل خود را تغییر دهندبه تازگی محققان گوگل و یک شرکت فنلاندی حفره امنیتی جدیدی را در اینترنت کشف کردهاند که کلمه عبور بسیاری از حساب های کاربری ایمیل کاربران را در سراسر جهان تهدید می کند به گزارش خبرناز دعوت ایران به اجلاس امنیتی مونیخ تا بلند شدن دود سفید از توافق ژنو
گزارش مهمترین رویدادهای سیاست خارجی دیماه 92 از دعوت ایران به اجلاس امنیتی مونیخ تا بلند شدن دود سفید از توافق ژنو حضور چهره های سیاسی در مراسم ختم والده ظریف سفر جک استراو و فیصل مقداد به تهران گفتگوی تلفنی عراقچی و ریابکوف درباره توافق ژنو دعوت ایران به اجلاس امنبروجردی در گفتوگو با فارس بررسی قطعنامه پارلمان اروپا در اولین جلسه کمیسیون امنیت ملی/ دولت و مجلس اجازه دخال
بروجردی در گفتوگو با فارسبررسی قطعنامه پارلمان اروپا در اولین جلسه کمیسیون امنیت ملی دولت و مجلس اجازه دخالت در امور ایران را به احدی نخواهند دادرئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت مجلس و دولت اجازه دخالت در امور داخلی ایران را به اتحادیه اروپا نمیدهند و کمیسیون امنیت ملی و سیاست-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها