تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833180520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وکیل دادگستری: امر به معروف فرهنگ می خواهد نه قانون


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

وکیل دادگستری: امر به معروف فرهنگ می خواهد نه قانون تهران - ایرنا - حقوقدان و وکیل دادگستری ضمن بیان نکات مغفول مانده در موضوع تصویب قانونی برای امر به معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی گفت: امر به معروف و نهی از منکر قانون نمی خواهد، بلکه فرهنگ می خواهد.


«مصطفی ترک همدانی» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ایرنا افزود: علی مطهری نماینده مردم تهران به تازگی با انتقاد از کوتاهی مجلس شورای اسلامی در تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر گفته که در جریان تدوین این طرح قرار دارد و به مشکل برخورده است زیرا هیچ نهادی حاضر نیست مسوولیت آن را بپذیرد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر نیز ریاست مجلس و بعضی از نمایندگان دیگر آمادگی خود را برای بررسی و تصویب قانون لازم در این باره اعلام کرده اند اما آنچه در این باره مغفول باقی مانده سه نکته اساسی در عدم لزوم چنین قوانینی است.
ترک همدانی افزود گفت: اصل هشتم قانون اساسی، امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه عمومی مردم دانسته و اجرای این اصل که برعهده مردم گذاشته شده و عمومی است، نیاز به یک قانون عمومی دارد.
وی ادامه داد: البته قانون مربوطه با نام «قانون مجازات عمومی» به عنوان نخستین قانون مدون جزایی ایران توسط قوه قانونگزاری 23 دی سال 1304 به تصویب مجلس شورای ملی رسیده است و در این قانون که بعدها با اصلاحاتی به نام «قانون مجازات اسلامی» تغییر یافت، به مجازات ضاربان، فحاشان و تضییع کنندگان حقوق مردم به طور کامل اشاره شده است.
این وکیل دادگستری افزود: البته در قانون یاد شده، مجازات فحاشی به کارمندان دولت دارای مجازاتی متفاوت با سایرین است اما پرسش اینجاست آیا واقعا نیاز به تصویب قانون خاص برای کسانی که به دیگران و به هر دلیلی فحاشی و تعرض می کنند داریم؟
وی ادامه داد: صرف نظر از اینکه تکلیف همگان بر اجرای قوانین الهی است، برای انجام این امور، اخلاق اجتماعی و فرهنگ عمومی، زمینه مساعدی بوده و کافی است.
ترک همدانی گفت: امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین هستند و با این استدلال که چون در قانون اساسی از این امور نام برده شده، دور نیست شاهد قانونگزاری برای زکات، خمس، نماز، حج، جهاد، تولی و تبری نیز باشیم.
این وکیل دادگستری ادامه داد: بطور یقین این فروع از آموزه های دینی مورد قبول همگان است اما اگر این اقبال همگانی در قالب تصویب قانون صورت پذیرد، می تواند واکنش های منفی به اصل مساله را ایجاد کند.
ترک همدانی افزود: سوم اینکه شهادت یکی از ناهیان از منکر موجب برانگیخته شدن واکنش های عمومی در میان مردم شد و همگان از سیر و سلوک افرادی همچون شهید خلیلی دفاع کرده و اینگونه علم مبارزه با منکر را برافراشتند بنابراین رسانه ها و مردم در چنین هنگامی، بسیار بهتر از یک قانون می توانند در اعتلای فرهنگ نهی از منکر خودنمایی کنند و چنین امکانی از تصویب قانون بر نمی آید.
اجتمام(4) ** 9140 ** 1071
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن