تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869014387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

348 پروژه راهسازی استان یزد درحال انجام کاراست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

348 پروژه راهسازی استان یزد درحال انجام کاراست یزد - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد گفت: افزون بر 348 پروژه راهسازی استان یزد درحال انجام کاراست که برخی پروژه های ملی را نیز در بر گرفته است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا رضایی ظهر امروز سه شنبه درباره عملکرد نوروزی حوزه راه و شهرسازی استان در جمع خبرنگاران افزود: در سال گذشته 33 درصد بودجه راه و شهرسازی استان یزد محقق شد و 40 میلیارد تومان قرارداد مناقصه با پیمانکاران به منظور روکش آسفالت جاده ها نیز در دست اقدام و اجراست.
وی ادامه داد: بدلیل فرسودگی بسیار زیاد سطح راه ها در کشور، سازمان راهداری کشور امسال را سال روکش راه ها اعلام کرده و امیدواریم در سایه این توجه ویژه، استان یزد نیز در زمینه روکش آسفالت جاده ها و راه ها از وضعیت بهتری نسبت به قبل برخوردار شود .
مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد گفت: پروژه ملی جاده یزد ـ بافق با پیشرفت فیزیکی 60 درصد پیشرفت فیزیکی، زارچ ـ اشکذر با 40 درصد، باند دوم یزد ـ طبس و مسیر یزد ـ سورمق و ... برخی از پروژه های در دست اقدام این اداره است.
رضایی افزود: 42 کیلومتر آسفالت راه روستایی نیز عملیاتی شده و بهسازی راه منشاد انجام شده و تعریض آن نیز به زودی انجام می شود اما تعریض در داخل روستا نیاز به آزادسازی دارد و نیازمند همراهی و همکاری اهالی روستا است.
وی ادامه داد: گرچه با اجرای طرح های هادی، این آزادسازی ها صورت می گیرد اما هم آزادسازی و هم اجرای طرح هادی نیازمند اعتبار است .
مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد درباره سایر پروژه های راه سازی استان یزد نیز گفت: مسیر یزد – خاتم نیز به عنوان بخشی از مسیر یزد ـ بندرعباس به مرکز پیشنهاد شده و این مسیر می تواند به یکی از محورهای شریانی استان یزد تبدیل شود که در صورت موافقت با آن، 270 کیلومتر به سقف راه های شریانی استان یزد اضافه می شود.
رضایی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به ظرفیت های حمل و نقل در استان یزد اظهار داشت: به جز شاخه دریایی، همه شاخه های حمل و نقل در استان یزد شاخص است و موقعیت جغرافیایی استان یزد سبب شده تا این استان، محل گذر و یا حتی اسکان بسیاری از سفرهای جنوب به مرکز، شرق و بالعکس باشد.
وی در ادامه درباره اقدامات این اداره در طول ایام نوروز گفت: با توجه به اینکه اداره راه سه ماه از سال را درگیر برف روبی و نگهداری از جاده هاست و امسال نیز با توجه به طولانی بودن فصل سرما، فاصله زمانی برای آماده سازی برای ایام نوروز بسیار محدود بود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد گفت: فعالیت و ساماندهی 23 اکیپ راهداری در طول ایام نوروز در سطح جاده ها و راه های استان یزد و سه مرحله برف روبی در برخی نقاط استان یزد از اقدامات انجام شده است.
در این نشست که به همت اداره راه و شهرسازی استان یزد برگزار شد، مدیران کل حمل و نقل و پایانه های استان یزد، راه آهن و فرودگاه استان یزد نیز حضور داشتند و به سئوالات خبرنگاران پاسخ دادند .ک2
7537/1968
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن