واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون استاندار یزد خواهان همکاری مردم برای ثبت نام مرحله دوم هدفمندی یارانه شد یزد - ایرنا - معاون برنامه ریزی استانداری یزد تاکید کرد: متقاضیان دریافت مرحله دوم هدفمندی یارانه برای ثبت نام اینترنتی که از بیستم فروردین ماه همزمان با سراسر کشور در استان آغاز می شود، همانند مرحله اول همکاری خوبی با دولت داشته باشند.
![معاون استاندار یزد خواهان همکاری مردم برای ثبت نام مرحله دوم هدفمندی یارانه شد](http://img7.irna.ir/1393/13930111/81104908/81104908-5597288.jpg)
به گزارش ایرنا، ˈمحمدرضا باباییˈ روز دوشنبه در نشست اعضای ثبت نام طرح هدفمندی یارانه گفت: انتظار می رود امور مربوطه در این مرحله با همکاری مردم متدین استان به خوبی صورت گیرد.
وی با اشاره به این که هم اکنون اطلاعات خانوارهایی که یارانه دریافت می کنند، در سامانه موجود است، تصریح کرد: تا حدودی می توان اذعان کرد، پرداخت یارانه در مرحله اول به همه اقشار عادلانه نبود.
در این نشست راهکارها و چالش های احتمالی برای ثبت نام از متقاضیان به دریافت یارانه در استان یزد طرح و مورد بررسی قرار گرفت.
بابایی ادامه داد: با توجه به شرایط جدید برای دریافت یارانه در مرحله دوم که با ذکر شماره حساب، کارت ملی و سریال شناسنامه در مورد انصراف یا عدم انصراف همراه است متقاضیی به پنج پرسش در مورد منابع درآمد خود پاسخ خواهد داد.
هم اکنون در اجرای مرحله نخست طرح هدفمندی یارانه 991 هزار یزدی یارانه نقدی دریافت می کنند که در اجرای این طرح به هر نفر 455 هزار ریال پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: پس از ثبت نام سرپرست خانوار متقاضی دریافت یارانه و با توجه به اعلام اطلاعات، امکان دسترسی به شماره حساب مورد نظر و سایر منابع مالی متقاضی وجود دارد.
وی در همین حال از متقاضیان خواست از ارایه اطلاعات غلط پرهیز کنند و در صورت ارایه اطلاعات نادرست در مورد شرایط خود برای دریافت یارانه، بر اساس قانون ملزم پرداخت سه برابر مبلغ دریافتی خواهند شد.
بابایی یادآور شد: با توجه به مجموعه اطلاعات ارایه شده از سوی متقاضیان به دریافت یارانه، دولت تعیین خواهد کرد که در این مرحله چه کسانی واجد شرایط دریافت یارانه هستند.
وی از آمادگی لازم نهادهای مسئول برای ثبت نام متقاضیان خبر داد و اظهار داشت: شرکت مخابرات استان یزد باید تمهیدات لازم را برای برقراری اینترنت از زمان شروع تا پایان طرح ثبت نام اتخاذ کند.
در این نشست تاکید شد که سازمان ها و نهادهای حمایتی در استان خدمات لازم را به افراد تحت پوشش خود ارایه خواهند داد و مردم عادی برای ثبت نام از مراجعه به سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) خودداری کنند.
سازمان هدفمندسازی یارانه ها در اطلاعیه ای از مردم خواسته که از بیستم تا آخر فروردین ماه سال ۹۳ نسبت به ثبت نام و تقاضای دریافت یارانه مرحله دوم اقدام کنند.
ثبت نام از سرپرستان متقاضی نیازمند یارانه نقدی همزمان در سراسر کشور و از طریق سایت رفاهی آغاز می شود.
براساس برنامه اعلام شده، ثبت نام از سرپرستان متقاضی نیازمند یارانه نقدی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها ˈصفرˈ است از صبح روز 20 فروردین ماه جاری، از طریق شبکه اینترنتی به نشانی www.refahi.ir و یا از طریق مراکز کمیته امداد، بهزیستی، دفاتر پستی، استانداری ها و فرمانداری ها انجام می شود.
همچنین سرپرستانی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها ˈیکˈ است باید روز 21 فروردین ماه اقدام به نام نویسی در سایت رفاهی کنند.
سرپرستان متقاضی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها ˈدوˈ است، روز 22 فروردین، عدد ˈسهˈ 23 فروردین، عدد ˈچهارˈ 24 فروردین، عدد ˈپنجˈ 25 فروردین، عدد ˈششˈ 26 فروردین، عدد ˈهفتˈ 27 فروردین، عدد ˈهشتˈ 28 فروردین و عدد ˈ9ˈ روز 29 فروردین ماه جاری از آنان ثبت نام خواهد شد.
همچنین روزهای 30 و 31 فروردین به ثبت نام از سرپرستان خانوارهای متقاضی یارانه نقدی تعلق دارد که طی 10 روز قبل به هر دلیل موفق به ثبت نام نشده اند.
ثبت نام از هر نقطه کشور با ورود به سایت www.refahi.ir امکانپذیر خواهد بود و افرادی که در روستاها یا مناطقی زندگی می کنند که دسترسی به اینترنت ندارند می توانند به دفاتر خدمات پست و پیشخوان دولت و شوراهای اسلامی محلی و فرمانداری ها، بخشداری ها و استانداری ها و مراکز کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی مراجعه کنند.ک/2
** 2047**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]