تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812586499




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با قاتل خانواده تان عکس می‌گیرید؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: با قاتل خانواده تان عکس می‌گیرید؟
در یکی از این تصاویر ثبت شده توسط این عکاس، زنی دست خود را بر روی شانه مردی گذاشته که پدر و برادرانِ زن را کشته است. در تصویر دیگر، یک زن کنار مردی است که اموالش را غارت کرده و شوهر و فرزندانش را کشته است.
کد خبر: ۳۹۱۳۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴ - 08 April 2014




طرح آشتی ملی در رواندا توسط یک هنرمند در قاب تصویر نشانده شده و تصاویر هنرمندانه خلق شده که قطعاً بخشی از تاریخ معاصر خواهد بود و جزو صفحات ماندگار تاریخ در طولانی مدت خواهد بود؛ طرحی که با بخشش‌های عجیب و باورناپذیر همراه بود و بسیاری از اشخاصی را در قاب تصویر قرار داده که نفرت‌شان در حالت طبیعی خارج از حد تصور است.

به گزارش «تابناک»، هشتصد هزار نفر کشته در صد روز؛ این فاجعه انسانی نه قرن‌ها پیش که در سال 1994 در رواندا توسط تندروهای قوم هوتو صورت پذیرفت و مخالفانشان به خصوص گروه اقلیت توتسی را به شکل فجیعی کشتند و این کشتارها به شکل خانوادگی و قومی بود، به گونه‌ای که از برخی خانواده‌ها حتی یک تن زنده نماند و از برخی دیگر تنها یک تن باقی مانده و بدین سان فاجعه‌ای انسانی که بیش از بسیاری از جنگ‌های بزرگ تلفات در پی داشت، رقم خورد که به واسطه محدوده جغرافیاییِ وقوعش، آنچنان بازتاب در حد انتظار نداشت.

این جنگ را که شاید بتوان یکی از خونین ترین مقابله‌های اکثریت زیردست با اقلیت حاکم در طول تاریخ تعبیر کرد. پس از افتادن قدرت به دست اکثریت هوتو، با سقوط هواپیمای رئیس جمهور و کشتن مقامات ارشد هوتو که به مخالفان مسلح توتسیِ سابقاً در قدرت نسبتاً داده شد، کشتار به به اوج رسید و مدت‌ها کشتار توتسی ها ادامه داشت؛ از کشتار اقوام توسط یکدیگر تا کشتار همکاران و همسایه ها و انتقام های رقم خورده بر اساس کشتارها، می‌توان فجیع ترین وضع را تصور کرد که ظاهراً در موارد متعددی نیز با تعرض به قربانیان همراه بوده است.

این کشتار تا غلبه نیروی اقلیت در رواندا بر اکثریت هوتو و پناهندگی دو میلیون هوتو به زئیر ادامه یافت و پس از آن تلاش شد بحث قومیت به عنوان امری ممنوع مطرح شود و طرح مباحثی در این زمینه با برخوردهای شدید مواجه می‌شد و چند سال پیش نیز دادگاهی، آگوستین بزی مانگو، فرمانده سابق ارتش روآندا را به جرم مشارکت در قتل عام مخالفان دولت در سال ۱۹۹۴ میلادی به سی سال حبس محکوم کرد.









































در همین دوران برای کاهش تنش‌ها و رفع آهسته آهسته کینه‌هایی که می‌تواند سرباز کند و کشتارهای مشابهی را در پی داشته باشد، گامی تحت عنوان آشتی ملی در این کشور با همکاری سازمان ملل برداشته شد که نتایج شگفت انگیزی را نیز در پی داشته و ظاهراً مردم این کشور از کشتار خسته شده اند و گذشت را در پیش گرفته‌اند.

در همین زمینه نیویورک تایمز خبر داده است، ماه گذشته و در آستانه سالگرد این کشتار، عکاسی به نام پیتر هوگو به جنوب رواندا رفت و پس از گذشت دو دهه از نسل کشی، قاب‌هایی تقریباً غیرقابل تصور را ثبت کرد. در یکی از این تصاویر ثبت شده توسط این عکاس، زنی دست خود را بر روی شانه مردی گذاشته که پدر و برادرانِ زن را کشته است. در تصویر دیگر، یک زن کنار مردی است که اموالش را غارت کرده و شوهر و فرزندانش را کشته است.

در اکثر این تصاویر تاریخی که بعید است تاکنون مشابهش ثبت شده باشد و برگی از تاریخ معاصر و تاریخ بشری خواهد بود، گرمی و همراهی بسیار اندکی میان دو سوژه به چشم می‌خورد اما آنچه حائز اهمیت است، پذیرش قرار گرفتن جانی و قربانی کنار یکدیگر بوده، بدون آنکه حس انتقام در وجودشان متبلور شود. این اشخاص در راستای طرح آشتی ملی توافق کرده‌اند و با تلاش‌های برخی موسسات غیرانتفاعی، قربانی، از انتقام صرف نظر کرده و عامل فاجعه را بخشیده تا به ترویج این فضا در رواندا کمک کند؛ امری که حتی یک موردش نیز چندان قابل هضم نیست.

حال هنر عکاسی به کمک نهضت آشتی ملی رواندا آمده تا قاتل و بازماندگان قتل زندگی به دور از انتقام را در کنار هم تجربه کنند. تصاویر برخی از عاملان فاجعه و فاجعه دیدگان را کنار یکدیگر مشاهده می‌کنید؛ تصاویر تکان دهنده که نشان می‌دهد بشر حتی پس از رقم خوردن چنین فجایعی، می‌تواند بگذرد تا حیات ادامه داشت باشد و سیر تسلسل کشتار در پاسخ به کشتار در نقطه‌ای متوقف شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن