واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مسوولان در جهت محقق شدن شعار سال و برنامه های دولت تلاش کنند بیرجند - ایرنا - استاندارخراسان جنوبی گفت: مسوولان تا آخرین لحظه مسئولیت باید در راستای محقق شدن شعار سال و تحقق برنامه های دولت تدبیر و امید و سایر دستورات حکومتی و حاکمیتی از تمام توان و ظرفیت خود استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی ، ˈوجه اله خدمتگزارˈ امروز در جلسه مشترک فرمانداران ،مدیران ستادی و معاونین استاندار افزود: به هیچ وجه مردم نباید در مباحث و موضوعات اداری گرفتار شده و یا معطل بمانند.
وی به برگزاری سمینار مشترک استانداران و فرمانداران کشور با حضور رئیس جمهور در تهران اشاره کرد و افزود: اجرای گام دوم هدفمندسازی یارانه ها یکی از مهمترین برنامه ها و سیاستهای کاری دولت در سال جاری است.
وی با بیان اینکه استانداران به عنوان رئیس ستاد هدفمندسازی یارانه ها در استانها منصوب شده اند گفت: معاونت برنامه ریزی واشتغال استانداری به عنوان قائم مقام استاندار و فرمانداران در شهرستانها نیز به عنوان روسای ستادهای شهرستانی هدفمندسازی یارانه ها به فعالیت خواهند پرداخت.
وی اجرای گام دوم هدفمندسازی یارانه ها را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و به پراکندگی جمعیت در خراسان جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: باتوجه به این موضوع باید تمهیدات ویژه ای اندیشیده شود تا همه شهروندان بتوانند در فرایند ثبت نام و سایر مراحل دریافت یارانه اقدامات لازم را انجام دهند.
مقام عالی دولت در خراسان جنوبی به موضوع سرمایه گذاری به عنوان شاه بیت کاری استان اشاره کرد و افزود: حمایت از سرمایه گذاران و توسعه سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی از مهمترین موضوعات کاری در استان است.
خدمتگزار، با بیان اینکه هیچ مانعی برای جذب سرمایه گذار در استان از سوی دستگاه های اجرایی پذیرفتنی نیست گفت: مسئولین در تمامی بخشها و زمینه ها باید از تمام توان و ظرفیت خود برای جذب سرمایه گذار در چارچوبهای قانونی استفاده کنند.
وی به توزیع اعتبارات استان در بخش جاری و عمرانی اشاره کرد و افزود: توزیع اعتبارات در استان بر اساس ملاکها و شاخصهای متقن ،علمی و کارشناسی شده به انجام می رسد ،لکن برای اجرای هر چه بهتر امور می توان این شاخص ها را در اختیار فرمانداران و مدیران دستگاه ها نیز قرار داد و از نظرات و دیدگاه های آنان نیز استفاده کرد.
استاندارخراسان جنوبی به استفاده از تمامی ظرفیت های اقتصادی استان در سال 93 اشاره کرد و گفت: وجود چهار بازارچه مرزی در استان به عنوان یک ظرفیت بزرگ اقتصادی می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در بخش تولید و اشتغال باشد.
خدمتگزار، استفاده از معادن را مورد تاکید قرار داد و افزود: در زمینه استفاده از ظرفیت های اقتصادی استان در سال 93 باید از سوی مسئولین امر تمهیدات بهتری اندیشیده شود تا بتوان از این پتانسیل ها بهتر استفاده کرد.110
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]