واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: یک شیرازی ، تنها عضو ایرانی انجمن جهانی صرع شد جامعه > سلامت - خبر جنوب نوشت:
دکتر علی اکبر اسدی پویا دانشیار گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان نخستین و تنها ایرانی عضو انجمن جهانی صرع انتخاب شد.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز درخصوص این عضویت به خبرنگار «خبرجنوب» گفت: با توجه به فعالیت های قابل توجهی که مرکز صرع دانشگاه علوم پزشکی شیراز دارد در سطح جهان شناخته شده و به همین دلیل حتی این مرکز در برخی کشورها به عنوان الگو قرار گرفته تا زمینه ارائه راهکارهای درمانی مناسب و جدیدترین روش ها برای تشخیص و درمان صرع فراهم شود.
دکتر علی اکبر اسدی پویا افزود: بخش صرع دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5 سال پیش با حمایت دکتر ایمانیه و دکتر نیک سرشت مدیر گروه نورولوژی راه اندازی شد و طی این مدت علی رغم تمامی محدودیت های مالی، ابزاری و پرسنلی این مرکز در سطح جهانی فعالیت داشته و علاوه بر خدمت رسانی و سرویس دهی به بیماران، پژوهش های سطح بالایی نیز توسط محققان آن انجام شده است.
رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی یادآور شد: این فعالیت ها به نحوی است که طی 5 سال اخیر بیش از 20 مقاله از بخش صرع بیمارستان نمازی در مجلات معتبر دنیا منتشر شده و علاوه بر این 2 کتاب نیز توسط محققان این بخش به چاپ رسیده و 4 کتاب نیز در مراحل پایانی انتشار است.
دکتر اسدی پویا گفت: علاوه بر فعالیت های درمانی و خدمت رسانی به بیماران در مرکز صرع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آموزش دستیاران گروه نورولوژی نیز انجام می گیرد که نتیجه آن فارغ التحصیلی متخصصان مغز و اعصاب آشنا با آخرین روش های علمی تشخیص و درمان بیماری صرع است.
وی علت انتخاب خود به عنوان تنها ایرانی عضو انجمن جهانی صرع را انتشار مقالات متعدد علمی در مجلات معتبر بین المللی، شرکت در سمینارهای جهانی و چاپ کتاب های متعدد در زمینه صرع دانست.
دکتر اسدی پویا گفت: در همین راستا چندی پیش نیز به عنوان استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای سخنرانی در کنگره جهانی «نورولوژی» در اتریش درخصوص راه اندازی بخش صرع در ایران و معرفی این مرکز به عنوان الگو برای کشورهای در حال توسعه دعوت شدم.
این فلوشیپ فوق تخصص صرع، تشنج و نوار مغز افزود: صرع به تغییر ناگهانی، موقت و تکرارشونده عملکرد سلول های مغز گفته می شود که بروز بالینی آن به صورت تشنج در اشکال مختلف می باشد؛ خوشبختانه در بسیاری از موارد، صرع با روش های مختلف قابل درمان است و مصرف داروهای ضد صرع گام اول درمان می باشد اما روش های دیگر مانند جراحی مغز هم برای بهبود این بیماران وجود دارد.
دکتر اسدی پویا یادآور شد: براساس آمار جهانی از هر یک هزار نفر، 8 مورد به صرع مبتلا هستند که به طور کلی تعداد مبتلایان در فارس حدود 40 هزار بیمار می باشد.
گفتنی است دکتر اسدی پویا دانشیار گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال حاضر به عنوان نخستین و تنها عضو کمیته ملی انجمن جهانی صرع فعالیت دارد. 4545
یکشنبه 17 فروردین 1393 - 17:17:50
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]