واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
برای مقابله با تهاجم فرهنگی باید تولیدات فرهنگی داشته باشیم سنندج - ایرنا- استاندار کردستان گفت: برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن باید همانند حوزه اقتصاد، تولید داشته باشیم تا بتوانیم با تهاجم فرهنگی دشمن مقابله کنیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمحمد زاهدی روز شنبه در اولین جلسه شورای اداری استان کردستان در سال جدید در سنندج، تاکید کرد باید به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی خودمان توجه جدی کنیم و از این طریق در برابر تهاجم دشمن بیاستیم.
وی بر تقویت خرده فرهنگ ها و فرهنگ های بومی و محلی نیز در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تاکید کرد و گفت: فرهنگ اصیل ایرانی از مجموعه خرده فرهنگ ها شکل گرفته و از این رو باید همه خرده فرهنگ ها مورد توجه جدی قرار گیرند و تقویت شوند.
وی اقتصاد و فرهنگ را مهمترین چالش جامعه از دید رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: با عزم ملی و مدیریت جهادی باید در راستای محقق کردن منویات رهبر معظم انقلاب تلاش کنیم.
استاندار کردستان عزم ملی و مدیریت جهادی را دو پیشنهاد رهبر معظم انقلاب برای تقویت حوزه اقتصاد و فرهنگ دانست و افزود: عزم ملی زمانی به وجود می آید که مجموعه عملکرد مدیران با خواسته ها و مطالبات مردم هم نوایی داشته باشد.
استاندار کردستان افزود: عزم ملی زمانی بوجود می آید که مردم به راستگویی و صداقت و قصد خدمت ما اعتماد داشته باشند و اگر اعتماد نداشته باشند راه خود را می روند.
زاهدی در بخش دیگری از سخنان خود عزم دولت برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و رفع دغدغه های معظم له را جزم دانست و گفت: دولت برنامه های بسیار خوبی در حوزه اقتصاد و فرهنگ تدوین کرده که می تواند بسیاری از مشکلات این حوزه را سامان بخشد.
وی به اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت: دولت قصد دارد در طول پنج سال با شیب ملایمی قیمت حامل های انرژی را آزاد کند و افزایش دهد و درآمد حاصل از آن را در حوزه تولید، حمل و نقل، سلامت و یارانه نقدی هزینه نماید.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد هم مانند بدن انسان دچار بیماری می شود، افزود: برای ریشه کن کردن بیماری نیاز به جراحی است و دولت تصمیم دارد اقتصاد کشور را جراحی کند.
وی گفت: اکنون 75 هزار پروژه نیمه تمام در کشور وجود دارد که برای اتمام این تعداد پروژه نیاز به 15 هزار میلیارد تومان اعتبار است.
استاندار کردستان تعداد پروژه های نیمه تمام استان کردستان را نیز هزار و 500 مورد اعلام کرد و گفت: به قمیت سال 92 برای اتمام و تکمیل این تعداد پروژه هفت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است در حالی که بودجه عمرانی امسال استان کردستان 156 میلیارد تومان است.
وی اولویت استان در سال جدید را اتمام پروژه های نیمه تمام با بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی و همچنین پروژه هایی که نیاز مردم استان است، دانست و گفت: پروژه هایی که در مرحله اولیه قرار دارند و یا عملیات اجرایی آن شروع نشده از چرخه حذف می شود.
وی جلوگیری از پراکنده کاری، هدر رفت منابع و زمان را مورد تاکید جدی قرار داد و گفت: باید تمام توان خود را در جهت تکمیل و اتمام پروژه های نیمه تمام بگذاریم.
استاندار کردستان در ادامه سخنان خود جذب سرمایه گذاری را مهمترین راهکار توسعه استان دانست و تاکید کرد بدون ورود سرمایه به استان امکان توسعه کردستان وجود ندارد.
وی از مدیران دستگاه های اجرایی خواست زمینه را برای ورود سرمایه به استان فراهم کنند.
زاهدی با اشاره به اینکه درآمد سرانه مردم کردستان نصف درآمد سرانه کشور است، گفت: برای توسعه استان باید سرمایه های خارج از استان را جذب کرد تا بتوانیم توسعه را در کردستان ایجاد نماییم.
وی به تشکیل شورای نظارتی دستگاه های اجرایی در استانداری نیز اشاره کرد و گفت: این شورا بر عملکرد دستگاه های اجرایی نظارت دارد و از تخلف و فساد اداری جلوگیری می کند.
وی در پایان خواستار استفاده مدیران از ظرفیت رسانه های استان شد و گفت: مدیران برای انعکاس فعالیت ها و بازتاب مشکلات و سخن گفتن با مردم از کانال رسانه ها اقدام کنند.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]