واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر تاریخ شفاهی حوزه هنری تبلیغات اسلامی : پیام هنرمند در آثار هنری قبل از انقلاب دیده نمی شد تهران-ایرنا-مدیر دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی درباره تفاوت هنر قبل و بعد از انقلاب گفت: پیام مردم در آثار هنری قبل از انقلاب دیده نمی شد زیرا به دلیل اختناق های جامعه آن روز، هنرمند پیام خود را در لفافه های زیادی بیان می کرد.
به گزارش روز شنبه ایرنا ، حجت الاسلام سعید فخرزاده هنر را وسیله و ابزاری برای انتقال پیام به مخاطب دانست و گفت: قالب ، ابزار جذاب و تاثیر گذار هنر انقلاب قالبی است که پیام انقلاب را منتقل کند و مخاطب را با محتوای آن آشنا نماید. اگر مخاطب با پیام انقلاب آشنا و آن را درک کند، هنر انقلاب شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه ما با مباحث نظری قصد شناساندن انقلاب و محتوای آن را داریم، افزود: باید برای ورود مفاهیم انقلاب به زندگی عامه مردم، با قالب های مصداقی و عملیاتی حرکت کرد. ما باید مصادیق انقلابی از جمله حمایت از مستضعف و مبارزه با استکبار را بشناسیم و آن را اثبات کنیم که این امر مستلزم آگاهی از وقایع انقلاب و روند ظهور و بروز آن است.
فخرزاده با بیان اینکه چالش های گوناگونی در راه هنر انقلاب وجود دارد، ادامه داد: ما باید با این موانع آشنا شویم و در فرآیند عملکرد انقلاب آن را معرفی کنیم. معرفی عمل و رفتار انقلاب، از معارف انقلاب است که باید آموزش داده شده و به اثر و ابزار هنری تبدیل شوند. هنر انقلاب زمانی شکل می گیرد که هنرمند مفاهیم انقلاب را بشناسد و بر اساس آن اثر تولید کند.
وی با بیان اینکه پیام مردم در آثار هنری قبل از انقلاب دیده نمی شد، یادآور شد: هنر آن دوره بسیار بسته و محدود بود اما بعد از انقلاب به خصوص در سال های اول پیروزی، هنر ما شکوفا شده و هنری مردمی شکل گرفت.
وی اظهار کرد: شاید اگر دفاع مقدس اتفاق نمی افتاد، هنر با موضوع انقلاب توسعه بیشتری پیدا می کرد و شاهد آثار عمیق تری می شدیم اما با وجود جنگ، نگاه و توجه هنرمندان ما به سمت جنگ جلب شد و نسلی که در فضای انقلاب رشد کرده و تنفس کرده بود، درگیر این واقعه گردید و بیشتر آثار هنری با نگاه به جنگ تولید شد.
فخرزاده خاطر نشان کرد: اگر امروز هنرمند می خواهد پیام انقلاب را منتقل کند، ابتدا باید آن را بشناسد. ما باید امکاناتی را فراهم کنیم تا دغدغه ها و سوالات هنرمندان جوان نسبت به انقلاب پاسخ داده شود. چطور هنرمندی می تواند پیامی را منتقل کند که نسبت به آن اطلاعی ندارد.
این گزارش به نقل از روابط عمومی حوزه هنری در پایان به نقل از فخرزاده آورده است: فراهم نکردن امکانی برای آشنایی هنرمند با انقلاب، ضعف ما در تولید آثار هنری محسوب می شود که نتیجه آن تولید اثری شعاری شده است. ما انتظار تولید آثار هنری از کسی که در فضای انقلاب تنفس نکرده را داریم و این در حالی است که ما امکانی برای آشنایی او با این واقعه مهیا نکردیم.
فراهنگ(1)**9187**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]