تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816302616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طنز: بازخوانی وقایع فوق فرهنگی بهار 1392


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: بیا بیا که مرا با تو ماجرایی هست شمقدری!
طنز: بازخوانی وقایع فوق فرهنگی بهار 1392




منشور کوروش که به آمریکا رفته بود، مورد استقبال گسترده مردم آن کشور قرار گرفت. به گفته شاهدان عینی، همانقدرکه مردم آمریکا از ورود «منشور کوروش» به کشورشان خوشحال شدند، مقامات بزرگوار ما از خروج این منشور از کشورمان خوشحال شدند!











مجله خط خطی:

فروردین

زدایش ننگ حقوق بشر و «منشور کوروش» از دامان ایرانیان
 
منشور کوروش که به آمریکا رفته بود، مورد استقبال گسترده مردم آن کشور قرار گرفت. به گفته شاهدان عینی، همانقدرکه مردم آمریکا از ورود «منشور کوروش» به کشورشان خوشحال شدند، مقامات بزرگوار ما از خروج این منشور از کشورمان خوشحال شدند! چه معنی دارد اصلا؟ کوروشکبیر، پادشاه بزرگ ایرانی این همه خدمات ماندگار به کشور و ملت شریف ایران داشته، حالا بنده خدا یک خبطی کرده، تحت القائات دشمن منشورکی هم در دفاع از حقوق بشر ابداع کرده. درست است خادم صادق ملت راتبه خاطر یک خطا آواره کشورهای مختلف کنیم؟

ما اگر جای مسئولان بودیم، این منشور، این ننگ تاریخی بر پیشانی ملت ایران را، می انداختیم توی زباله دان تاریخ. چه معنی دارد نام ایران و ایرانی در دفاع از حقوق انسان ها و این قبیل سوسول بازی ها مطرح باشد؟ سخنرانی ضد استکباری احمدی نژاد در سازمان ملل چه کم از منشور کوروش دارد؟

زندگی خصوصی آقای اسمیت و بانو

آنجلینا جولی مورد دستبرد قرار گرفت. برخی محافل رسانه ای با اعلام این خبر اذعان کردند که محبوبترین رئیس دولت دنیا، آقای دکتر محمود احمدی نژاد، پیش تر در یکی از سخنرانی های خاطره انگیز و تاریخی خود، این واقعه ناگوار را پیش بینی کرده بود. منابع خبری، حال خانم جولی را بعد از این سرقت غیرمسلحانه «رضایتبخش»، و حال براد پیت را «وخیم» گزارش کرده اند. البته متن این اتفاق فرهنگی به کشور ما ارتباطی ندارد ولی حاشیه های مستقیم با ملت ایران عجین است، لذا لازم بود یادآوری مختصری بکنیم.

اردیبهشت

آزادگی فرزاد

کلا فروردین و اردیبهشت به قول آقای ربیعی، وزیر محترم کار (که در ماه هایسپری شده خدمتش، فقط یک شغل ایجاد کرده و آن هم سمت وزارت برای شخص خودش بوده است.) دچار «نکبت سوژه» بودیم. همه چیز تحت تاثیر بهاربازی «مردی که هنوز نرفته بود» قرار داشت و از فرهنگ خبری نبود. بنابراین ما را ببخشید که باید به عنوان ماندگارترین خبر اردیبهشت، از ازدواج «فرزاد حسنی» و «آزاده نام داری» نام ببریم. ما الان غمگینیم، هم چون عزت ضرغامی که آخرین خبر روی آنتن رفته اش «وضع حمل خاله شادونه» باشد.

خرداد

آجرها امضا می کنند

خانه موسیقی در اقدامی گازانبری اعلام کرد اعضای این تشکل در انتخابات از «سردار قالیباف» حمایت خواهند کرد اما اعضای این خانه از جمله استاد شهرام ناظری، هنگامه اخوان، دکتر محمد سریر و بسیاری دیگر، که هیچ کدامشان «سرهنگ» نبودند، اعلام کردند پای هیچ بیانیه ای را امضا نکرده اند و اگر هم رأی بدهند به قالیباف رأی نمی دهند. بنابراین یکی از اتفاقات مهم فرهنگی سال این بود که برای اولین بار در تاریخ، آجرهای یک ساختمان پای بیانیه ای را امضا کردند.

انتخابات، فرهنگی ترین اتفاق سال

یعنی خداوکیلی اگر بفهمیم بچه های سرویس سیاسی، خبر انتخابات شورای شهر را کار کرده اند، به دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور بابت «موازی کاری سرویس سیاسی ماه نامه خط خطی» و «دخالت در اموری که به آنان مربوط نیست» شکایت خواهیم کرد. خداوکیلی انتخاباتی که بالای 90 درصدکاندیداهایش فرهنگیان و ورزشکاران بودند و بیم آن می رفت که قلقلی و عمو قناد هم از حوزه انتخابیه شمیرانات کاندیدا شوند، در نهایت هم سیاسی ترین منتخب این شورا «احمد مسجد جامعی» وزیر «فرهنگ و ارشاد» دوران اصلاحات بود، چه ربطی به بخش سیاسی دارد؟

کلاه کلاهداری در آغوش اعتدال

یکی از مهمترین رویدادهای خرداد ماه، بعد از انتخابات 24 خرداد رقم خورد؛ جایی که حامد کلاهداری، کارگردان جوان و جویای نان کشور، از ساختن فیلم «پایان نامه» اعلام برائت کرد و گفت «به عقیده من در دوره اصلاحات بهترین وزرا را داشتیم!» شما را با آقای کلاهداری تنها می گذاریم، فقط قبل از رفتن بگذاریدبگوییم اینجور وقت هاست که آدم دوست دارد دست و پای سلحشور وده نمکی را ببوسد. البته گویا آغوش اعتدال (به جز امثال ما) به روی همه باز است ولی از قدیم گفته اند در اعتدال باز است، حیای گربه را لولو برده؟ یا به عبارتی سبوی کلاهداری شکسته و پیمانه اش ریخته؟

این داستان تاریخی ادامه دارد...







تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۲:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن