واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
بهترین رنگ برای در ورودی آپارتمان+عکس نمای در ورودی خانه علاوه بر این که روی برداشت افرادی که از خارج از خانه وارد آن می شوند، تأثیر می گذارد، هنگام ورود و خروج هر روزه شما از خانه می تواند حس و حالتان را تحت تأثیر قرار دهد.
رنگ و جنسی که برای در ورودی خانه انتخاب میکنید نباید با سبک معماری و دکوراسیون خانه و ترکیب رنگی موجود در آن بی ارتباط باشد و حتما باید بین این عوامل، ارتباطی هرچند ناچیز وجود داشته باشد. با این حال شما این اجازه را دارید تا برای متمایز کردن در ورودی خانه خود از دیگر درها، رنگی چشمگیر یا جنسی برجسته برای آن انتخاب کنید.یک انتخاب مطمئن
نمای در ورودی خانه علاوه بر این که روی برداشت افرادی که از خارج از خانه وارد آن می شوند، تأثیر می گذارد، هنگام ورود و خروج هر روزه شما از خانه می تواند حس و حالتان را تحت تأثیر قرار دهد. این مسئله مهمی است که هر روز هنگام خروج و ورود به خانه خود رنگی را مشاهده کنید که دوستش دارید و احساس خوبی به شما القا کند. بنابراین علاوه بر این که برای انتخاب رنگ و جنس در ورودی خانه خود باید رنگ نما و سبک معماری خانه را مدنظر قرار دهید، به سلیقه و علاقه خود نیز باید توجه داشته باشید.انتخاب رنگ در ورودی به این ترتیب کار چندان دشواری نیست. رنگی را برای در ورودی خانه خود انتخاب کنید که در عین همخوانی با دیگر رنگ های کار شده در نمای خانه تضادهایی نیز با آن ها داشته باشد. این مسئله سبب می شود ارتباط لازم بین رنگ ها وجود داشته باشد و جذابیت و گیرایی مناسبی برای در ورودی خانه شما ایجاد شود.البته توجه داشته باشید که رنگ در ورودی خانه شما در معرض نور طبیعی دیده می شود؛ بنابراین باید جلوه رنگی را که انتخاب می کنید حتما در نور طبیعی ببینید. زیرا رنگی که داخل فضایی بسته می بینید در نور طبیعی جلوه متفاوتی خواهد داشت. به این منظور به درهای ورودی خانه های دیگر توجه کنید. ببینید چه رنگ هایی برای درهای ورودی اطراف خانه شما استفاده شده و کدام رنگ ها استفاده نشده است و از میان رنگ های استفاده شده، کدام یک متناسب به نظر می رسد و جای چه رنگی خالی است. اگر تمایل دارید در ورودی منزلتان برجسته جلوه کند، باید رنگی چشمگیر و متضاد با رنگ نما انتخاب کنید.
قرمز:درهایی که با رنگ قرمز رنگ آمیزی می شوند، جلوه ای بسیار قوی، گرم و گیرا دارند و ذهنیت خوشایندی را برای افراد ایجاد می کنند. اگر رنگ قرمز را می پسندید اما احساس می کنید یک تناژ روشن از این رنگ مانند اناری یا گوجه ای بیش از حد برای در ورودی خانه شما روشن است می توانید به انتخاب خود عمق بیشتری بدهید و تناژی سیرتر از این رنگ زیبا را انتخاب کنید. رنگ زرشکی یکی از تناژهای سیر رنگ قرمز محسوب می شود که جذابیت و زیبایی خاص رنگ قرمز را دارد اما از تناژهای روشن و تند رنگ قرمز جلوه ای سنگین تر و خنثی تر دارد. رنگ قرمز به خوبی در کنار رنگ هایی مانند سفید، عاجی، سبز و آبی می نشیند.
سبز:اگر خواستار ایجاد طراوت و تازگی بیشتر و جلوه ای مرتبط با طبیعت هستید، رنگ سبز مناسب ترین گزینه برای شماست؛ هر تناژی از سبز زیتونی گرفته تا سبز نعنایی و سبز یشمی و ... . با انتخاب رنگ سبز برای در ورودی خانه حال بهتری را تجربه خواهید کرد.
نیلی:
زمانی که رنگ نیلی برای در ورودی استفاده می شود جلوه ای غنی و سلطنتی به نمای خانه می دهد. این رنگ انتخابی کلاسیک است و ماهیتی بسیار شیک و زیبا دارد و به در خانه جلوه ای سنتی می دهد. رنگ نیلی دارای تناژهای مختلفی است. برخی از تناژهای این رنگ به سمت ارغوانی تیره و برخی دیگر به سمت مشکی گرایش دارد. رنگ نیلی معمولا با رنگ هایی از قبیل طلایی، آبی و سبز به خوبی هماهنگ و همنشین می شود.
ارغوانی:در استفاده از رنگ ارغوانی زیاده روی نکنید؛ زیرا استفاده بیش از اندازه از این رنگ جلوه ای زننده ایجاد می کند. از مقدار کافی و کمی از رنگ ارغوانی برای در ورودی خانه خوداستفاده کنید تا معنی واقعی شیک و جذاب بودن را دریابید. چه طرفدار رنگ های سرد باشید چه گرم، رنگ ارغوانی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود و جلوه ای شیک به نمای خانه شما می بخشد.
مشکی:مشکی همیشه کلاسیک و شیک است. مشکی براق کانون توجه بسیار باشکوهی برای نمای خانه شما به وجود می آورد. برای این که رنگ مشکی در ورودی خانه شما برجسته تر و بارزتر جلوه کند باید از رنگ چاشنی و متضادی برای قسمت های دیگر نما استفاده کنید.
نارنجی:نارنجی رنگی است که کمی محتاط باید با آن برخورد کرد، اما این به معنی حذف کلی این رنگ نیست. بلکه می توانید با استفاده از رنگ نارنجی - قهوه ای و یا آجری انتخابی مناسب و با ریسک کمتر داشته باشید. نارنجی هم از جمله رنگ های بسیار گرم و نشاط آور است که انتخابی مدرن برای رنگ آمیزی در ورودی محسوب می شود. این رنگ احساس تازگی و طراوت را القا می کند و به مقدار زیادی فصل طلایی پاییز را تداعی می کند. این رنگ در کنار رنگ هایی همچون سبز زیتونی، بنفش، آبی، کرم و زرد به زیبایی می نشیند.
زرد:با استفاده از رنگ زرد برای در ورودی فضای گرمی برای استقبال از مهمانان ایجاد کنید. به دلیل درخشش و گرمای زرد، این رنگ بسیار نشاط آور و انرژی زاست و درخشندگی خوشایندی را به نمای سرد و بی روح یک خانه می بخشد.
آبی:آبی رنگی است که بیشتر در دکوراسیون داخلی استفاده می شود و به ندرت می توان آن را در دکوراسیون خارجی و نمای خانه مشاهده کرد. اما گاهی خوب است پا را از عرف و عادت ها فراتر بگذارید. رنگ آبی به خصوص اگر با مواد و رنگ های طبیعی و خنثی همنشین شود، رنگ زیبا و مناسبی برای در ورودی خانه است. آبی تیره یا سورمه ای نیز انتخابی امن است که جلوه ای باشکوه برای در ورودی شما ایجاد می کند.ماهنامه منزل
پنجشنبه 7 فروردین 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]