تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820989460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو کمیسیون کشاورزی: راندمان آب کشور باید از 37 به 80 درصد افزایش یابد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
عضو کمیسیون کشاورزی: راندمان آب کشور باید از 37 به 80 درصد افزایش یابد

عضو کمیسیون کشاورزی: راندمان آب کشور باید از 37 به 80 درصد افزایش یابد
میرمرادزهی گفت: در این بخش باید علم ما به اندازه ای پیشرفت کند که راندمان آب کشور از 37 به 80 درصد افزایش یابد. میزان برداشت ما در کشاورزی سنتی وبومی 700 کیلو در هکتار بود اما با اجرای طرح مکانیزه این میزان را به 12 تن در هکتار رساندیم . به این ترتیب 11 تن و 300 کیلو اختلاف تنها در علم و فناوری است .
به گزارش نامه نیوز، هدایت الله میرمرادزهی در پاسخ به این پرسش که بخش کشاورزی در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی چه نقشی را می تواند ایفا کند، گفت: به نظر بنده اولین قدم برای توسعه و استقلال هر کشوری توسعه محور کشاورزی آن است.

میرمرادزهی گفت: کشورهای دارای اقتصاد قوی که توانسته اند از راه صادرات برای کشور خود ارزآوری داشته باشند در ابتدا کشاورزی غنی داشتند و در کنار آن صنایع تبدیلی خود را فعال نمودند.

به گفته وی ایران کشوری است که با توجه به ظرفیت های موجود، توان تامین غذای نزدیک به 150 میلیون نفر را دارد.
میرمراد زهی با بیان اینکه برخی کشورها تنها در یک فصل از سال می توانند کاشت انجام دهند، گفت: ایران علاوه بر داشتن آب ، خاک و هوای بی نظیر، کشوری چهار فصل است.

او با اشاره به اینکه در ایران ما محصولات گرمسیری، سردسیری ، زمستانه و تابستانه داریم، گفت: ما باید با وجود چنین ظرفیت هایی گروه تحقیقات بخش کشاورزی ، دامی ، شیلاتی را قوی کرده و با کارشناسان خبره در این زمینه ها تحقیقاتی جامع انجام دهیم.

به گزارش تسنیم، میرمرادزهی ادامه داد: در این بخش باید علم ما به اندازه ای پیشرفت کند که راندمان آب کشور از 37 به 80 درصد افزایش یابد. میزان برداشت ما در کشاورزی سنتی وبومی 700 کیلو در هکتار بود اما با اجرای طرح مکانیزه این میزان را به 12 تن در هکتار رساندیم . به این ترتیب 11 تن و 300 کیلو اختلاف تنها در علم و فناوری است .

او گفت:ما با راهبری و برنامه ریزی مناسب و با استفاده از همین امکانات و ظرفیتهای موجود می توانیم به تولیدی چند برابر میزان فعلی دست یابیم.




1393/1/4





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن