محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852920264
میزگرد بررسی دلایل خیانت خانوادگی مطرح شد: در ازدواج مجدد یا موقت انگشت اتهام به سمت زن است
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
میزگرد بررسی دلایل خیانت خانوادگی مطرح شد: در ازدواج مجدد یا موقت انگشت اتهام به سمت زن است جامعه > خانواده - کارشناسان خانواده معتقدند که یکی از اصلی ترین دلایل افزایش طلاق در میان خانواده خیانت است.
زهرا تالانی: به نظر می رسد که خیانت در میان خانواده های ایرانی در گذشته کمتر بوده اما در چند سال گذشته بیشتر دیده شده است. اما چرا چنین است و مشکل کجاست؟ آیا شرایط جامعه فعلی ایران، مردان و زنان را به این سمت سوق می دهد؟ در همین زمینه خبرآنلاین در تابستان ۹۲ میزگردی را با حضور فروغ نیلچی زاده، کارشناسی ارشد فلسفه و حکمت اسلامی و دکتر امیدعلی احمدی، جامعه شناس خانواده و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کرد که بخش هایی از آن را دوباره مرور می کنیم؛
بررسیها نشان می دهد که متاسفانه یکی از دلایل طلاق در جامعه ما خیانت زن و شوهر است.به نظر شما چرا خیانت در جامعه ما افزایش یافته است؟
احمدی: من موافق نیستم که خیانت مهمترین عامل طلاق است، اما در سالهای اخیر خیانت میان زن و شوهر افزایش یافته است. اما همه پدیده های اجتماعی محصول کلیت نظام اجتماعی است و نمی توان فرد یا گروه خاصی را مقصر دانست.به نظر من نظام اجتماعی ما مستعد تولید خیانت است.البته می توانیم واژه خیانت که رنگ و بوی حقوقی دارد و مقابل وفاداری خانواده است را روابط نامشروع متاهلی بنامیم تا بار قضیه را کمتر می کنیم. متاسفانه خیانت یک واقعیت در دنیای جدید است. اما عواملی که منجر به خیانت می شود را می توان به دو دسته تقسیم کرد، یک دسته تحولات کلان و یک دسته عوامل میانه هستند. در حوزه کلان ما شاهد پیدایش مدرنیسم، تجدد خواهی و دگرگونی در مناسبات اجتماعی هستیم. در این تجدد گرایی تقدس زدایی از امور یک امر مهم و ضروری است، مثلا خانواده و ازدواج که مهم هستند با گسترش تجددگرایی تقدسزدایی می شوند. یا در مدرنیسم بعد فردگرایی که فرد بر جامعه مهم است. در این جامعه ازدواج به مصلحت خانواده و جامعه نیست، بیشتر مصلحت خود فرد مهم است. عقل حسابگرا حساب سود و زیان می کند و برای ازدواج تصمیم می گیرد. موضوع سکولاریسم هم که امروز در جامعه ما بسیار رشد کرده همین توجه به امور دنیوی است. نکته دیگر این است که در طول سالیان گذشته در سیاست گذاری فرهنگی بر روی نفی مسائل جنسی تاکید کردیم که عملا باعت توجه بیش از حد به آن شده است. نیلچی زاده: خیانت معضلات و مشکلاتی بی شماری در بنیان خانواده وجامعه ایجاد می کند ، بحران عاطفی خانواده ، گسترش طلاق های عاطفی، گسترش طلاق های حقوقی، فروپاشی بنیان خانواده، فرار فرزندان، رواج نابسامانی ها و ناهنجاری های جنسی، بی ثباتی هویتی و دوگانگی شخصیتی تنها بخشی از مشکلاتی است که خیانت در خانواده ایجاد می کند. اما من فکر می کنم کلمه خیانت زناشویی با روابط نامشروع متاهلی متفاوت است. در روابط زناشویی، هرنوع تنوع طلبی جنسی اعم از مشروع یا نامشروع گفته می شود، به همین دلیل ازدواج موقت یا مجدد هم در فرهنگ ما خیانت زناشویی نامیده می شود. در صورتیکه ما یک روابط نامشروع داریم و یک روابطی که در کانون مقدس خانواده معنا دارد. اما وقتی خیانت زناشویی تبدیل به یک فرهنگ عمومی در رسانه ها می شود تمایل به این موضع است که هر نوع روابط ثانویه خیانت باشد.
چرا این اتفاق می افتد؟
نیلچی زاده: وقتی یک موضوعی در فرهنگ دینی پذیرفته شده اما در جامعه منع و تابو می شود یک تعدادی از افراد جامعه به آن سمت می روند،در این شرایط درست وغلط آمیخته می شود،مثلا در سایتهای همسریانی الان قسمت تعدد زوجات، همسر موقت و ازدواج در کنار هم آمدند. این نشان دهنده این است که آب و فاصلاب ترکیب شده و قابل جدا شدن نیست واین خیلی بد است .دقیقا مشکلات از همین جا شروع می شود.بحث فمنیسم و حقوق زنان هم که یکی از مطالبات جدی در دو دهه اخیر شده ، به جای اینکه حقوق زنان را به مردان و برعکس آموزش دهد، نگاه فردگرایی را رشد می دهد و این تاثیر عکس دارد. در اینجا برای یک زن مهم نیست که همسرش از نظر قانونی و شرعی همسر داشته باشد یا غیر قاونی و در کل مخالف این موضوع است. حتی اگر با فردی بدون حقوق شرعی باشد برای همسر از نظر اجتماعی و اقتصادی پذیرفته شده تر است چون او می تواند از خودش دفاع کند. در ازدواج مجدد یا موقت انگشت اتهام به سمت زن است که خلا در روابط آنها وجود دارد اما اگر مردی به دنبال دوست دختر باشد مرد هوسبازی است. برای همین یک دفاع کاذب زنانه درباره این موضوع وجود دارد و وقتی حقوق مساوی مطرح می شود زنان هم خیانت را حق خود می دانند. دراین صورت خیانت زنانه جدی تر است. از سوی دیگر گاهی تمایل جنسی به حدی زیاد می شود که تبدیل به یک ولع جنسی است و این یک بیماری است و سبب خیانت می شود. این افراد مانند کسی که طلب آب دارد آنقدر آب می خورند تا می میرند. کسی که ولع جنسی دارد تا این حد پیش می رود که به تنوع طلبی جنسی می رسد و این به روابط نامشروع دامن می زند.اما آقای دکتر گفتند که جامعه روابط جنسی را نفی کرده که من مخالف این موضوع هستم چون ما موضوع اخلاق جنسی و آداب جنسی را داریم و حتی در کتابهای کهن دینی هم آورده شده است. متاسفانه ما عدم تربیت جنسی در کشور داریم یعنی مدیریت غریزه جنسی برای زن و مرد نداریم.
کاربران ما به موضع اقتصاد بسیار تاکید داشتند. آنها می گویند وقتی به خاطر مسائل مالی مرد مجبور است که ساعتها کار کند، در خانه نمی تواند توجه کافی به همسرش داشته باشد و همین موجب آزردگی و خیانت زن می شود؟
احمدی: احساس می کنم جامعه ما به خاطر نهادینه نبودن امور اقتصادی و امور فراغت دچار مشکل شده است. ممکن است به گفته شما مردی زیاد کار کند، از کارش هم راضی نباشد برای همین امور فراغت خوبی هم ندارد. اگر کشورهای دیگر را نگاه کنید حتی کشورهای عقب مانده، فعالیت اقتصادی شدیدتر از کشور ماست، اما اقتصاد ما رانتی و وابسته به نفت است، برای همین تربیت اقتصادی کار کردن نداریم. نه درست کار می کنیم و نه درست تفریح و یک نوع آشفتگی میان این دو حوزه وجود دارد. بنابراین فرد دست به خیانت می زند تا به لذت برسد. عوامل میانه هم که به آن در سوال اول اشاره کردم در ساختار خانواده موثر هستند. نیلچی زاده: اما به نظر من مسائل اقتصادی در این موضوع تاثیری ندارد. متاسفانه گروهی هستند که زیاده خواه هستند و خیلی پول زیاد می خواهند، اگر تمام ساعت روز کار کنند رضایت از زندگی ندارند،بنابراین این گروه کاملا جدا هستند. متاسفانه مفهوم خوشبختی هم تغییر کرده است و اکنون تعریف واضحی ندارند. مسائل اقتصادی در گروهی که پول اهمیت می دهند تاثیرگذار است و می تواند عامل تعیین کننده برای خیانت باشد اما گروه جوان ما به سراغ تحصیلات می روند و به جاه طلبی علمی توجه دارند نه پول. توجه داشته باشید که افرادی متاهل دانشجویی هستند که ممکن است به خاطر خستگی علمی این مشکل را داشته باشد و نتوانند به مسائل جنسی پاسخ دهند پس خیلی به اقتصاد باز نمی گردد. بنابراین اقتصاد نشانه است نه علت. شما به ماشین و لوازم خوب اشاره می کنید اما ما یکسری نیازهای واجب داریم و یکسری نیازهای ثانویه. نباید به دنبال ظواهر خوشبختی رفت.
به موضوع خانواده و تربیت جنسی اشاره شد. به نظر شما چقدر خانواده و نهادهای آموزشی ما به تربیت جنسی افراد کمک می کنند؟
احمدی: نهادهای تربیتی ما آموزش، خانواده و همسالان هستند اما در تربیت جنسی که ما انتظار داریم چیزی به بچه ها نمی آموزند وحتی تربیت نادرست هم می کنند.در ادبیات و افسانه های قدیمی ما تربیت جنسی به طور غیر علنی مشخص بود و جوان با تاخیر افتادن تربیت جنسی آشنا می شد.در واقع یک امیداورای داشت که در آینده به صورت مناسب این نیاز را تامین می کند اما در جامعه ما امکان پاسخگویی به نیازهای جنسی وجود ندارد. کودک 12 ساله با با توجه به بلوغ زودرس با نیازهای جنسی مواجه می شود اما در مدرسه، گروه همسالان و خانواده پاسخ و آموزش داده نمی شود. کنترل گروه های دیگر که در نظام سنی گذشته مانند مناسبات دوستی، خویشاوندی و همسایگی هم که روابط افراد را کنترل می کرد، با شهری شدن از بین رفته اند. در خانواده جدید کم کم افراد اینگونه تربیت می شوند که یک رابطه قبل از ازدواج وجود داشته باشند. در این شرایط عملا فضا برای خیانت بیشتر است .الان فرد تصور می کند اگر نیاز جنسی او تامین نشد می تواند از راه دیگر اقدام کند و یک شریک عاطفی دیگری پیدا کند. در جامعه سنتی، فرد به راحتی به درآمد بالای اقتصادی نمی رسد اما در جامعه امروز جوان هایی هستند که یکباره درآمد بالایی دارند و چون تربیت نشدند برای شرایط جدید آماده نیستند. بنابراین امکان خیانت وجود دارد که از عوامل فردی است.
چگونه می توان این فرهنگ را اصلاح کرد تا نسل آینده مشکلی در این زمینه نداشته باشد؟
نیلچی زاده: اینجا دو موضوع داریم. دین و روان شناسی چون دو معنای متفاوت دارد.من قائل نیستم برای رسیدن به طهارت در خانواده نیاز به بازگشت داریم چون مثبت نیست اما باید به اصالتها بازگشت. دین اسلام دین خاتمیت است و بخش اصلی دین ما همین موضوع است. ما باید نیازهای خودمان را از دین بخواهیم تا دین عرضه کند چون پاسخگو است. در دنیای مدرن آموزش متناسب با دین یک نیاز جدی است، در دستور علوی داریم که فرزندان خودتان را متناسب با همان زمان تربیت کنید. ما تکنولوژی هایی داریم که باید با دین تطبیق دهیم و باید اخلاق را در دنیای مجازی آموزش دهیم. احمدی: در دنیای امروز فرد با تجریباتی آشنا می شود که قبلا شناختی نسبت به آنها نداشته و برای او جدید هستند. نوجوانی که تا دبیرستان با هیچ جنس مخالف مواجه نبود، در دانشگاه یا در فضای کاری با جنس مخالف آشنا می شود. به نظر من شرایط اجتماعی ایجاد کننده یک سری شرایط هستند و جامعه باید بپذیرد که می خواهد این تجربه شکل بگیرد یا نه، یا اینکه شناخت از جنس دیگر را چگونه باید به وجود آورد. باید یک تغییری در این فضای اجتماعی به صورت نظاممند به وجود آید و گریزی از این آموزش نیست. من تصور می کنم تاکید بر تفکیک جنسیتی یکی از عوامل گسترش روابط جنسی نامشروع است و فرد نمی تواند خودش را کنترل کند چون آموزش تذهیب نفس ندیده است. پس باید پرورش اجتماعی در فرد شکل گیرد و فقط با آموزش اخلاقی امکانپذیر نیست.
خانم نیلچی زاده، به نظر شما هم تفیکیک جنسیتی می تواند تاثیر گذار باشد؟
نیلچی زاده: من مخالفم. این مشکلات در دانشگاه تک جنسیتی یا تفکیک شده نیست. اگر اختلاط بین دو جنس تربیت نشده باشد این مشکلات به وجود می آید. گاهی ممکن است در یک اردوی دانشگاهی مشکلاتی پیش آید چون تربیت جنسی انجام نشده و اختلاط بی مورد انجام شده است .تفکیک به طور مطلق نه امکان دارد و نه در کشور ما و جود دارد. البته از نظر علمی پذیرفته شده که در فضاهای تفکیکی برای افراد فرصتهای بیشتری به وجود می آید. به نظر من پرهیز کردن از اختلاط بی مورد درست است گاهی ضرورتی ندارد در محیط کار یا درسی اختلاط باشد.
به نظر شما ارتباط قبل از ازدواج می تواند در روابط بعد از ازدواج تاثیر بگذارد و فرد در صورت مشکل روابطش را با قبل مقایسه کند و دست به خیانت بزند؟
احمدی: به نظر من گریزی از ارتباط قبل از ازدواج نیست. اما همیشه امکان ازدواج در رابطه دوستی وجود ندارد. اینکه فرد تصور می کند می تواند با کسی ازدواج کند که با کسی دوست نبوده امکان پذیر نیست. باید نگاه به این موضوع تغییر کند. نباید در سیاستهای اجتماعی و فرهنگی همیشه دولت نقش داشته باشد مانند پدر و مادر که گمان می کند همه راهها را بلد است. ما پذیرفتیم که در طول این سالها دخالت دولت در همه امور موفقیت آمیز نبوده و دولت نمی تواند در تمام زمینه ها دخالت کند. باید رشد اخلاقی را در جامعه گسترش دهیم که با پروش عقل و خردگرایی همراه است تا افراد تصمیم درست بگیرند. مردم باید پرورش پیدا کنند و قدرت تصمیم گیری درست داشته باشند تا اخلاقی ترین راه را انتخاب کنند، یعنی به عقل و خردورزی انسان اعتماد داشته باشیم. مدیریت ساختارمند هم مهم است. باید شرایط را برای ازدواج فراهم کنیم و نیازهای اقتصادی را فراهم کنیم در این صورت نهادها ساختارمند هستند و فرد عاقل است و دیگر نباید نگران بود.اگر الان مهمترین هنجار ایران که وفاداری در خانواده بود خدشه دار شده باید مراقب بود که سایر بخشها دچار خدشه نشوند. نیلچی زاده: من هم بر روی تربیت دینی تاکید دارم. اما باید نهادهای درستی داشته باشیم. ما الان بحث سایتهای همسریابی را داریم اما هنوز از وزارت کشور مجوز ندارند و تکلیف آنها مشخص نیست، پس باید نهادها ساختارمند باشند. ما دچار غفلت عمومی اجتماعی هستیم که در مورد اوقات فراغت و شغل وجود دارد.
به نظر شما ارتباط و دوستی در سایتهای مجازی هم خیانت محسوب می شود؟
نیلچی زاده: ما در بحث اخلاق جنسی تله سکس و تصویر جنسی داریم اما بعضی، روابط نامشروع را فیزیکی می دانند. به هرحال از اولین نقطه ای که فرد قصد ایجاد جذابیت جنسی را فراهم می کند روابط نامشروع را شروع کرده است. امروز افراد نوع محرکهای جنسی که از نظر گوش و چشم دریافت می کنند صدها برابر شده و برای همین امکان خیانت جنسی در این سایتها هم وجود دارد. احمدی: وقتی فردی عمدا سعی می کند فردی را جایگزین همسر خود کند حالا با یک گفت گوی ساده یا از طریق تصاویر، در فضای مجازی آغاز خیانت است و می تواند تداوم پیدا کند. 47232
یکشنبه 3 فروردین 1393 - 18:43:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
حدادعادل در گفتوگویی مشروح بررسی کرد دلایل و مؤلفههای نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری
حدادعادل در گفتوگویی مشروح بررسی کرددلایل و مؤلفههای نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبریمشاور عالی رهبر معظم انقلاب دلایل و مؤلفههای انتخاب نام سال توسط مقام معظم رهبری را بررسی کرد به گزارش خبرگزاری فارس پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در گفتدر نشست خبری مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت مطرح شد عمدهترین دلایل نارضایتی از خودروها/ بنزین یورو ۴ تاثیری در آل
در نشست خبری مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت مطرح شدعمدهترین دلایل نارضایتی از خودروها بنزین یورو ۴ تاثیری در آلودگی هوا ندارد رد لابی برای نمرهدهی کیفی خودروهامدیر عامل شرکت بازرسی کیفیت با بیان اینکه سوخت تنها 10 تا 15 درصد در آلودگی هوا مؤثر است بحثهای مطرح شده مبنی بر وجودپیشنیازهای ازدواج مجدد
پیشنیازهای ازدواج مجدد اعتماد برای شکل گیری یک زندگی مشترک و تداوم آن ضروری و لازم است چرا که نبود آن می تواند احساس امنیت را در زندگی زناشویی به تباهی بکشاند به گزارش نامه نیوز به نقل از روزنامه خراسان شاید بتوان گفت اولین عاملی که پس از تجربه شکست در زندگی مشترک فرد مطلقههر سال ۴۰۰هزار کودک متولد نمیشوند/ تلاش برای کاهش سنازدواج فایده چندانی ندارد/ میزگرد جمعیت
هر سال ۴۰۰هزار کودک متولد نمیشوند تلاش برای کاهش سنازدواج فایده چندانی ندارد میزگرد جمعیت جامعه > خانواده - هشدارها برای افت رشد جمعیت ایران بسیار شنیده شده است به همین دلیل نهادهای مختلف تلاش می کنند برنامه هایی تشویقی و فرهنگی برای ازدواج و فرزندآوری تدوین وامام جمعه موقت کرمان مطرح کرد لزوم استقرار 30 روحانی در مرز کرمان با سیستان و بلوچستان
امام جمعه موقت کرمان مطرح کردلزوم استقرار 30 روحانی در مرز کرمان با سیستان و بلوچستانامام جمعه موقت کرمان گفت استقرار 30 روحانی در مرکز کرمان با سیستان و بلوچستان با هدف تقویت مسائل اخلاقی و اجتماعی امری ضروری است به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان حجتالاسلام مهدی عربپور ظهر امردولت سوئیس اتهام پولشویی یانوکوویچ را بررسی میکند
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۳۰ مقامهای دولت سوئیس در حال بررسی اتهام پولشویی از سوی رئیس جمهوری برکنار شده اوکراین هستند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز بررسی پرونده پولشویی نگرانی درباره فساد احتمالی از جانب ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهورانگشت اتهام عراق به سوي قطر و عربستان
۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۹ ۵۴ق ظ انگشت اتهام عراق به سوي قطر و عربستان نخست وزير عراق اعلام کرد قطر و عربستان پشت پرده ناآرامي هاي اين کشور قرار دارند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج نوري مالکي نخست وزير عراق اعلام کرده است عربستان و قطر موجب ناآرامي اين کشور شده اند مالکي تصرينعیمی در گفتوگو با فارس مطرح کرد بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در جلسه امروز فراکسیون رهروان ولایت
نعیمی در گفتوگو با فارس مطرح کردبررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در جلسه امروز فراکسیون رهروان ولایتسخنگوی فراکسیون رهروان ولایت گفت اعضای فراکسیون رهروان ولایت با بحث و بررسی پیرامون اقتصاد مقاومتی و نقش مجلس در این حوزه در اهتمام جدی مجلس و دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کآخرین ساعات چگونه بر گروههای تروریستی در «یبرود» گذشت تشدید اختلافات و اتهام یکدیگر به خیانت تا مما
آخرین ساعات چگونه بر گروههای تروریستی در یبرود گذشتتشدید اختلافات و اتهام یکدیگر به خیانت تا ممانعت از انتشار خبر سقوط یبرودتروریستها در آخرین ساعات حضورشان در یبرود با شرایط سختی مواجه بودند که از تشدید اختلافات و اتهام یکدیگر به خیانت تا ممانعت از رسیدن خبر سقوط آن به دیگر ترجزئیات حادثه تلخ در دبیرستان پسرانه هدف/امید برای پیوند مجدد انگشت آرمین
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد جزئیات حادثه تلخ در دبیرستان پسرانه هدف امید برای پیوند مجدد انگشت آرمین دانش آموز دوم دبیرستان در حین انتقال خاموش کننده آتش نشانی به حیاط مدرسه دچار حادثه شده و یک انگشتش را از دست میدهد به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران 20 اسفند ماه سهنشست خبری دبیر ستاد حقوق بشر/6 احمد شهید میخواهد ۳ هزار اتهام وارد کرده به ایران را ۳ روزه بررسی کند
نشست خبری دبیر ستاد حقوق بشر 6احمد شهید میخواهد ۳ هزار اتهام وارد کرده به ایران را ۳ روزه بررسی کنددبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت احمد شهید میخواهد ۳ هزار اتهامی را که به کشورمان وارد کرده را در ظرف ۳ روز بررسی کند به گزارش خبرنگار قضایی فارس محمد جواد لاریجانی دبیر ستادپیش نیازهای ازدواج مجدد
گزیده عناوین صفحه اول روزنامههای صبح شنبه پیش نیازهای ازدواج مجدد روزنامههای صبح امروز ایران مهمترین عناوین خبری صفحه اول خود را به مسائلی همچون مسکن 99 ساله مهر به ملکی تبدیل میشود پیش نیازهای ازدواج مجدد پایتخت به 3 حلقه ترافیکی تقسیم میشود اشتون به دنبال چیست اعلان جنگ پندر میزگرد همایش بینالمللی عمران شهری مطرح شد مدیران ضعیف، بودجه پژوهش را صرف سفره غذای میهمانان میکنند
در میزگرد همایش بینالمللی عمران شهری مطرح شدمدیران ضعیف بودجه پژوهش را صرف سفره غذای میهمانان میکنندرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت مدیرانی که دید پژوهشی ندارند بودجه این بخش را صرف سفره غذای میهمانان میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج مدیرکل دفتر فنی استاندارییک نظامی افغان به اتهام خیانت و ارتباط با طالبان به اعدام محکوم شد
یک نظامی افغان به اتهام خیانت و ارتباط با طالبان به اعدام محکوم شد کابل – ایرنا – یک عضو ارتش افغانستان به اتهام ارتباط و همکاری با نیروهای طالبان قتل و تحویل سلاح به نیروهای این گروه در دادگاه نظامی این کشور به اعدام محکوم شد به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری بخدی محمد ابراهیمدر آستانه عید نوروز ازدواج مجدد زن و شوهری که 500 روز پیش از هم جدا شده بودند
در آستانه عید نوروزازدواج مجدد زن و شوهری که 500 روز پیش از هم جدا شده بودندزن و شوهری که 500 روز قبل به دلیل برخی اختلافات از هم جدا شده بودند در آستانه عید نوروز به یکی از دفترخانههای بجنورد مراجعه و مجدداً باهم ازدواج کردند به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد م و ز که دارامدیرعامل سازمان تاکسیرانی قزوین: بیش از 2000 شکایت مطرح شده از سوی شهروندان قزوینی بررسی شد
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی قزوین بیش از 2000 شکایت مطرح شده از سوی شهروندان قزوینی بررسی شدمدیرعامل سازمان تاکسیرانی قزوین گفت دو هزار و 62 مورد از شکایات مطرح شده از سوی شهروندان که به این سازمان منتقل شده بود بررسی شد مصطفی کاشیپزها در گفتوگو با خبرنگار فارس از قزوین افزوددلایل پایداری اسلام در دانشگاه اتاوا کانادا بررسی شد
دلایل پایداری اسلام در دانشگاه اتاوا کانادا بررسی شد خبرگزاری رسا ـ دانشجویان مسلمان و غیرمسلمان دانشگاه اتاوا کانادا به بحث و بررسی پیرامون چرایی پایداری اسلام در طی قرون متمادی پرداختند به گزارش خبرگزاری رسا دانشجویان مسلمان دانشگاه اتاوا کانادا دلایل پایداری اسلام در ط-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها