تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838107385




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی محبت رنگ کینه به خود می گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
وقتی محبت رنگ کینه به خود می گیرد
در جامعه ایرانی مهر و محبت به خانواده از جایگاه ویژه ای برخوردار است اما گاها عصبانیت های بی مورد مبدل شده به خشونت های خانگی جای این مهر و محبت را درخانواده ها می گیرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ،  خشونت های خانگی به دلیل اختلاف های مالی کوچک و یا مسائل متفرقه، سوظن ‌ها، اعتیاد و... به وجود می آید.
 
 خشونت‌های خانوادگی به عمل یا برخوردی گفته می شود که بر اساس آن شخصی بر شخص دیگری از روی عمد صدمه ی فیزیکی و یا اخلاقی وارد می‌کند این نوع برخورد‌ها شامل صدمات فیزیکی ویا معنوی می باشند شایع ترین انواع خشونت ها را ضرب و شتم تحقیر، تهدید، توهین و در برخی موارداعمال محدودیت‌ها اقتصادی بر افراد تشکیل می دهد.
 
 محمد متین روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت:تحمیل‌ دیدگاه‌های یک فرد خانواده بر یک عضو و یا سایر اعضای یک خانواده از طریق اعمال زور، تهدید، تحقیر پایه‌ی شکل گیری خشونت‌های خانگی است.
 
 خشونت های خانگی شامل خشونت‌های جسمی، فیزیکی و یا خشونت های روانی و یا احساسی می باشد که کودکان و زنان در خانواده بیشترین قربانیان خشونت می باشند.
 
 وی در ادامه افزود: بیشتر زنانی که مورد خشونت های خانگی قرار می  گیرند به رغم عدم پذیرش این موضوع از اخشای آن به دلیل شرمساری و یا ترس از بین رفتن آبرو پیش دوستان و نزدیکان امتناع می‌کنند.
 
وی گفت: کودکانی که خانواده هایشان دچار خشونت های خانوادگی هستند ویا خود در خانواده مورد خشونت قرار می گیرند در آینده به افرادی ناهنجار تبدیل می شوند و این ناهنجاری در جامعه خود باعث به وجود آمدن مشکلات عدیده‌ی دیگر می شود.
 
 وی در ادامه افزود: کودکانی که مورد خشونت های خانگی قرار می گیرند در سنین نوجوانی و جوانی برای بهبود زخم های فیزیکی و روحی خود به مواد مخدر روی می آورند آن ها معتقدند هستند که مواد مخدر باعث فراموش دردهای درونی آن ها می شود.
 
وی در ادامه افزود: بیشتر خشونت‌های خانگی زمانی رخ می دهند که افراد نمی توانند حرف‌هایشان را به کرسی بنشانند و آن زمان است که به خشونت روی می آورند و این بدان معنا است که کسی که اقتدار خود را از دست داده و یا آن را کم رنگ شده احساس می کند ناچار توسط خشونت خواسته اش  را محقق می کند.
 
وی در ادامه اظهار داشت: کسانی که قربانی خشونت می شوند خودشان نیز در اعمال خشونت نقش مهمی ایفا می کنند زیرا این سکوت آن ها در برابر فرد خاطی است که باعث می شود دوباره مورد خشونت قرار بگیرد.
 
 وی در ادامه بیان داشت: خشونت یک نوع واکنش اعتراض آمیز است که شخص نسبت به فشار های درونی و بیرونی که بر وی تحمیل شده است نشان می دهد می توان گفت خشونت علل گوناگون دارد اما مهم ترین علل اعمال خشونت توسط فرد علل اجتماعی ،‌فرهنگی و روانی می باشد.
 
وی افزود: بیشتر کسانی که در زندگی روزمره‌ی  خود به خشونت می‌آروند افرادی هستند که در گذشته مورد بی احترامی قرار گرفته اند و یا با احساس تحقیر زندگی کرده اند این فرد طبعا به دیگران احترام نمی‌گذارند و این بی احترامی را به فردی که از خود ضعیف‌تر است مثل فرزند و یا همسر... اعمال می کند پس می توان گفت بیشتر این رفتارها ریشه در کودکی فرد و رفتار نا به جای خانواده او در گذشته دارد.
 
 این روانشناس در پایان خاطر نشان کرد:برای کم کردن این نوع ناهنجاری ها درجامعه باید سواد عمومی را گسترش دهیم تا وقتی که عدم آگاهی و سواد اجتماعی در جامعه حاکم باشد خشونت نیز درجامعه افزایش خواهد یافت هر فرد باید آگاهی مناسب از حقوق و شان نظام و بنیان خانواده داشته باشد اگر در هر جامعه قوانین مناسب به همراه برنامه های کاربردی مناسب برای کاهش خشونت در خانواده وجود داشته باشد آن گاه شاهد اعمال خشونت کمتری درجامعه هستیم.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن