واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دغدغه های مقام معظم رهبری در جشنواره بین المللی میراث معنوی مورد توجه است اصفهان-ایرنا- دبیر اجرایی پنجمین اجلاس مجمع عمومی نخستین اجلاس زنان و دومین جشنواره بین المللی میراث معنوی(ناملموس) کشورهای عضو (ICCN )گفت: دغدغه های مقام معظم رهبری در باره مباحث فرهنگی و سبک زندگی در موضوعات این اجلاس مورد توجه قرار گرفته است.
ˈمسعود حسین میرزاییˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: نقش میراث فرهنگی و معنوی در سبک زندگی و هویت انسانی، راهکارهای ترغیب گردشگری میراث معنوی در ارتقای دیپلماسی شهری، نقش میراث معنوی در حفظ محیط زیست و کیفیت زندگی، و پاسداری از میراث فرهنگی معنوی در برنامه ریزی شهری چهار موضوعی است که در اجلاس عمومی کشورهای عضو این سازمان بین المللی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
میرزایی با بیان اینکه هر یک از این موضوعات اهداف خاص را دنبال می کند، افزود: تبادل اطلاعات بین شهرها در سالهای اخیر در حوزه بین الملل بسیار مورد توجه قرار گرفته و دستاوردهای خوبی به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه میراث ناملموس یا معنوی یکی از موضوعات جدید است، افزود: در گذشته مواریث فیزیکی در شناساندن جایگاه فرهنگی کشورها اهمیت داشت اما در حال حاضر میراث معنوی شاخصی برای تعیین جایگاه فرهنگی و تمدنی هر کشور محسوب می شود.
میرزایی با بیان اینکه جشنواره بین المللی میراث معنوی سال 2014 به میزبانی ایران و در شهر اصفهان برگزار می شود، تصریح کرد: همه کشورها برای شناساندن میراث معنوی خود تلاش می کنند.
وی همچنین همصدایی با صلح در دنیا را یکی از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد و افزود: ایران نیز بار دیگر در نواختن موسیقی صلح با دنیا همصدا می شود.
دبیر اجرایی جشنواره بین المللی میراث معنوی گفت: علاوه بر کشورهای عضو سازمان ICCN، خواهر خوانده های اصفهان نیز به این جشنواره دعوت شده اند.
وی میراث معنوی را زبانی مشترک در بین همه کشورهای دنیا عنوان کرد و گفت: حضور 50 کشور خارجی در ایران فرصتی برای به رخ کشیدن ظرفیت های فرهنگی کشور به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، پنجمین اجلاس مجمع عمومی، نخستین اجلاس زنان ICCN و دومین جشنواره بین المللی میراث معنوی(ناملموس) از 16 تا ۲۰ مهر سال آینده در اصفهان برگزار خواهد شد.
آی سی سی ان (ICCN) یا ˈشبکه همکاری بین شهری برای محافظت از میراث فرهنگی معنویˈ تنها سازمان بین المللی حکومتهای محلی و نهادهای فرهنگی است که هدف آن حفظ میراث فرهنگی معنوی جهان است.
ایده تشکیل این سازمان در اولین میزگرد بین المللی شهرداران که سال ۲۰۰۴ در گانگ نئونگ کره جنوبی مطرح شد.
یکی دیگر از اهداف اصلی ICCN این است که از طریق گفتمان بین فرهنگی برای ایجاد و پی ریزی صلح فرهنگی مبتنی بر تفاهم و درک مشترک اقدام کند.
در حال حاضر این سازمان دارای ۴۰ عضو اصلی است.
شهر اصفهان، شیراز و نیشابور در ایران به عضویت این سازمان در آمده اند.
ت/7135/ 607
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]