تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831021201




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت یونسی از نگاه دولت به اقلبت‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روایت یونسی از نگاه دولت به اقلبت‌ها
بازخورد نقشي که اين اقليت‌ها در تامين امنيت منطقه دارند، به ما مي‌رسد، به عنوان مثال امنيت ايران- ترکيه، ايران- عراق، ايران - افغانستان، ايران – پاکستان و ايران – سوريه. امنيت کليتي است که به همه اقليت‌ها گره خورده است.
کد خبر: ۳۸۷۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۴ - 17 March 2014




حجت‌الاسلام علي يونسي، دستيار ويژه رئيس جمهوري در امور اقوام و اقليت‌ها در تازه‌ترين گفت‌وگوي خود با رسانه دولت، در آستانه سال نو به لزوم تحول در نگاه به اقليت‌ها و ضرورت بازسازي فضا براي سرمايه‌گذاري‌ها در مناطق اقليت نشين پرداخته است. در اين گزارش برخي از مهمترين سخنان وي در اين گفت‌وگو را از نظر خواهيد گذراند:

نگاه دولت به اقليت‌ها امنيتي نيست

اقليت‌ها در ايران، انقلاب و دولت را از آن خود مي‌دانند، نگاه دولت به اقليت‌ها نگاه شهروند درجه يک است و نگاه امنيتي ندارند و دولت با نگاه امنيتي به اقليت‌ها و اقوام شديدا مخالف است. نگاه امنيتي به هر قشر، قوم و گروه در جامعه توليد ناامني و واگرايي مي‌کند. واگرايي معلول تبعيض و نگاه امنيتي است. واگرايي يعني بخشي از کشور براي حل مشکلات خود به جاي نگاه به دولت و مرکز به دست بيگانگان و کشورهاي ديگر نگاه کند، اين نگاه بسيار خطرناک است، به هيچ وجه نبايد روش‌ها و راهکارهايي را دنبال کنيم که اين نتيجه را داشته باشد.

امنيت در منطقه يک کليت به هم پيوسته است


بازخورد نقشي که اين اقليت‌ها در تامين امنيت منطقه دارند، به ما مي‌رسد، به عنوان مثال امنيت ايران- ترکيه، ايران- عراق، ايران - افغانستان، ايران – پاکستان و ايران – سوريه. امنيت کليتي است که به همه اقليت‌ها گره خورده است. اگر ساير کشورها اقليت دارند ما نيز اقليت داريم. به عنوان مثال شيعه در کشور ما اکثريت است اما در ترکيه، پاکستان و عربستان اقليت را شامل مي‌شود، اقوام نيز اينگونه است.ما نمي‌توانيم انتظار داشته باشيم امنيت شيعيان پاکستان تامين شود اما امنيت اهل سنت در اينجا تامين نباشد ما بايد امنيت شرق کشور خودمان را با امنيت پاکستان مرتبط بدانيم. چه بخواهيم و نخواهيم مرتبط است، يعني امنيت بخش‌هايي از ايران با امنيت افغانستان گره خورده است، اين واقعيتي انکارناپذير است.

بگير بگيرها، سبب ناامني در سرمايه گذاري مي‌شود

امروز ايرانيان پولدار بسياري در داخل و خارج هستند، موضوعي که متاسفانه فضاي اقتصادي کشورما از آن رنج مي‌برد فقدان امنيت اقتصادي است. امروز سرمايه گذاران ما احساس امنيت نمي‌کنند و اين واقعيت است. اين همه بگيربگيرها، پرونده‌ها و ماجراهايي که اتفاق مي‌افتد باعث احساس ناامني براي سرمايه گذار مي‌شود که سَم مهلکي براي سرمايه گذاري طولاني مدت است، به همين دليل ترجيح مي‌دهند به جاي اينکه يک کارخانه احداث کنند، پول آن را به بانک بسپارند. احساس ناامني بزرگترين عامل توسعه نيافتگي اقتصادي کشور در حال حاضر است. صاحب سرمايه و کارآفرين بايد محترم باشد، احساس خطر نکند و هر روز براي هر بهانه اي هر روز برخورد و احضار نشوند، هميشه نگران نباشند و از ترس، سرمايه‌هاي خود را مخفي يا آن را به خارج منتقل نکنند. بلکه بايد اين احساس را داشته باشند که جاي امن ايران است و پول‌هاي خود را از خارج به ايران بياورند.

مخالفان را به حاشيه نرانيم

براي توسعه همه جانبه اقتصادي، سياسي و فرهنگي عزم ملي و مشارکت همگاني نياز است، هيچ کس را نبايد از اين موضوع محروم کرد. همه اقشار، اقليت ها، احزاب بايد وارد عرصه شده و شرکت کنند، نمي‌توانيم بخشي از جامعه را به دليل اينکه از آنها خوشمان نمي‌آيد يا از نظر سياسي نمي‌پسنديم به حاشيه برانيم، اين بر خلاف شعارهاي اصلي انقلاب است، همه بايد مشارکت داشته باشند. چطور بايد در انتخابات مشارکت کنند بنابراين در جاي ديگر نمي‌توانيم آنها را غيرخودي بدانيم، هيچکس از ملت ايران غيرخودي نيست، همه ملت ايران خودي و شهروند اصلي هستند، در توسعه، جنگ، انقلاب و انتخابات همه بايد مشارکت داشته باشند نميتوانيم بخشي از جامعه را غيرخودي دانسته و به حاشيه برانيم.

انقلاب اکثريت و اقليت نمي‌شناسد

انقلاب در ذات خود به همه تعلق دارد و ده سال حضرت امام (ره) به وحدت تاکيد مکرر داشتند و رهبر معظم انقلاب نيز همين مشي را ادامه داده اند، با اين حال عده اي اين وضعيت را بر نمي‌تابند، مي‌خواهند خود تفسير و معني انقلاب باشند و غير از خود کسي را نيز قبول ندارند، نگاه تنگ نظرانه دارند، در همه حوزه‌هاي سياسي و اجتماعي اين نگاه را تسري مي‌دهند، اگر اين افراد در مصدر کار اقتصادي قرار مي‌گيرند همه اقتصاد را درانحصار خود و دوستانشان قرار مي‌دهند، اگر در مصدر سياسي قرار گيرند نيز اينگونه است و اگر در مصدر فرهنگي باشند همه مردم را لابالي و بي دين و خود را متدين مي‌دانند، هر جا قرار مي‌گيرند به بدترين شيوه عمل مي‌کنند، اکثر اين افراد از سر دين و با اخلاص اينکار را مي‌کنند و برداشت ديني ونيت خير دارند اما به نظر من نگاه تنگ نظرانه ديني دليل اينگونه رفتار آنان است.

اصلاح رويه استخدام و انتصاب‌ها براي اقليت‌ها

در مورد استخدام‌ها و انتصاب‌هاي رسمي در موقعيت‌هاي کلان سياسي، اجتماعي و فرهنگي و... متأسفانه برخي کجروي‌ها در برخي نقاط تبديل به رويه شده است اما رويه اي ملي نيست، اين موضوعي است که ما با آن درگير و در حال مقابله هستيم و مي‌خواهيم اين رويه‌هاي خودسرانه و محلي از بين رود و قانوني عمل شود، يعني هيچ کسي به دليل اينکه پيرو مذهب اهل سنت، کرد، بلوچ يا عرب، ترکمن و يا حتي پيرو يکي از اديان رسمي است، نبايد از رسيدن به موقعيت اجتماعي، سياسي و اقتصادي محروم شود.

ايده‌آل آن آست که کسي احساس اقليت يا اکثريت نکند

ايده آل اين است که روزي کسي احساس اقليت و اکثريت نکند. ما به دنبال اين هستيم که تعبير اقليت و اکثريت نداشته باشيم و هيچ کس اقليت نباشند، همه شهروند ايراني هستند، ايده آل ما اين است که همه مردم ايران احساس شهروندي کنند و هيچ کسي خود را بر ديگري ترجيح ندهد و برتر نداند. اما دولت بايد هر روز يک قدم جديد بردارد تا اينکه اين موانع را پشت سر بگذارد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن