محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826236187
هنوز نگاه محدود ملی بر مشکلات جهانی حاکم است/ امنیت به روایت آمریکایی
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
بین الملل > آمریکا اروپا استاد آمریکایی در گفتگو با مهر:
هنوز نگاه محدود ملی بر مشکلات جهانی حاکم است/ امنیت به روایت آمریکایی
فیلسوف آمریکایی و استاد فلسفه کالج سنت اولاف مینه سوتای آمریکا در گفتگو با خبرگزاری مهر تاکید کرد که هنوز نگاه ملی بر مشکلات جهانی حاکم است.
به گزارش خبرنگار مهر، تا چند دهه پیش امنیت دولتی تعریف می شد به ویژه در دوران جنگ سرد شاهد هستیم که همه چیز سرزمینی و دولتی تعریف می شد ضمن اینکه موضوع امنیت، صرفا نظامی بود اما بعد از تغییر و تحولاتی که پس از جنگ سرد اتفاق افتاد و به ویژه بعد از گزارش توسعه انسانی «محبوب الحق» در سازمان ملل، بحث امنیت انسانی در سازمان ملل جدی می شود که هم امنیت را از حیث مرجع امنیت، از دولت به انسان تغییر می دهد و هم موضوعات امنیتی را گسترده و متنوع تر می کند و یکی از موضوعات امنیت انسانی را حفظ ارزشها و سنتهای گذشته اعلام می کند و از بین رفتن ارزشها و سنتهای گذشته را به مثابه تهدید امنیت انسانی توصیف می کند. پروفسور چارلز تالیافرو در رابطه با مفهوم امنیت انسانی در ساختار سازمان ملل به خبرنگار مهر گفت: معتقدم که مفهوم "امنیت" در سازمان ملل و در مبادلات بین المللی گنجانده شده و تقریبا دو نوع امنیت را می توان تعریف کرد که در تنش با یکدیگر در فضای سیاسی کنونی هستند.
وی افزود: از یک سو، امنیت کشور یا دولت پادشاهی مد نظر بوده و از سوی دیگر می توان به تمرکز بر امنیت انسانی اشاره کرد. مادامی که تمرکز دولت ملت بوده و تعهد بسیار برای حاکمیت دولت وجود دارد، امنیت تا حد زیادی بر اساس امنیت کشور به خصوص در زمان مقابله با تجاوز نظامی خارجی تعریف می شود.
وی افزود: البته این مبحث زمان مواجهه یک کشور با تنش داخلی یا انقلاب مردمی بسیار پیچیده تر می شود. از لحاظ تاریخی، سازمان ملل متحد به دنبال مسیری است که به نفع دموکراسی حرکت کند و در این معنا ممکن است این نهاد بین المللی به رشد کشورها در مسیر دموکراسی در قرن بیستم نیز کمک کرده باشد.
استاد پیشین دانشگاه آکسفورد گفت: در سال 1900 اکثر مردم جامعه بخشی از دولت ملت یا پادشاهی بوده که دموکراتیک نبوده اما امپریالیستی یا بخش هایی از امپراتوری بودند، این درحالیست که تا سال 2000 اکثر جوامع، خود قابلیت شناسایی اصول دموکراتیک را پیدا کردند.
وی افزود: همین موضوع باعث گسترش سازمان های جدید از 50 کشور در سال 1900 به 180 کشور تا سال 2000 شد. این رشد در کشورهایی که حداقل متکی به دموکراسی بودند، توسط افرادی که لیبرال یا مترقی شناخته می شوند، مورد قضاوت قرار می گیرد.
عضو انجمن فیلسوفان آمریکا گفت: دیدگاه دیگر بر اهمیت امنیت فردی تاکید دارد که چنین نگرانی ای به حفاظت از افراد در کشورهایی منجر می شود که زمینه را برای تفکر درباره دولتهای ناقض امنیت شهروندان و دولتهایی که آزادی های اساسی را از مردم گرفته و علیه شهروندانش اقدامات خشونت بار و ظالمانه انجام می دهند، فراهم می کند.
وی در پاسخ به این پرسش که "در صورت تمرکز بر امنیت انسانی، چه اتفاقی برای سنت ها و میراث های گذشته می افتد؟" و "آیا به خاطر امنیت انسانی، سنت ها و میراث گذشته کنار گذاشته می شوند؟" گفت: فکر نمی کنم که اینطور باشد اما بسیار سخت است که به افراد از جمله من و شما بدون در نظر گرفتن سنت ها، هویت اجتماعی، زمینه های آموزشی و ارزشها که از طریق تاریخ، مذهب و خانواده شکل گرفته اند، فکر کرد.
استاد فلسفه کالج سنت اولاف مینه سوتای آمریکا افزود: معتقدم بسیاری از ما در آنچه که ممکن است تفکر سیاسی و قانون گذاری جهانی نامیده شود، نقش داریم و در این موارد میان اولویت دادن به رفاه افراد جامعه خود بیش از رفاه افراد جوامع دیگر توجه داریم.
وی افزود: بلایای طبیعی مربوط به بی عدالتی انسان نیست اما اگر رخ دهد انسانها باید برای کمک به یکدیگر گام بردارند. در عین حال، فراتر از تلاش برای نجات افراد از بلایای طبیعی، مشخص نیست افراد چه زمانی در معرض خطراتی همچون حمله به مذهب، خانواده یا هویت ستی و غیره قرار می گیرند و این موقعیت آزار دهنده از زمان تاسیس سازمان ملل متحد پیش بینی شده است.
استاد فلسفه کالج سنت اولاف مینه سوتای آمریکا گفت: یکی از عواملی که بر اساس اصول سیاسی سازمان ملل متحد ثابت شده این است که با وجود توافق در زمینه حقوق افراد هیچ توافقی در این زمینه که چرا افراد جامعه باید از حقوق برخوردار باشند، وجود ندارد. در تفکر جهانی آینده سازمان ملل متحد، نباید در مواجهه با افراد از فیلترهای دینی، فرهنگی و سنتی استفاده شود و نگاه به افراد باید به عنوان یک فرد حقیقی باشد وی افزود: به عنوان مثال، دلیل اینکه چرا سند مشهور تصویب شده توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 1948 اعلامیه جهانی حقوق بشر نه اعلامیه حقوق بشر جهانی نامیده می شود، به دلیل آن است که توافقی در زمینه شالوده و بنیان حقوق بشر که آن را جهانی می کند، وجود ندارد.
چارلز تالیافرو در پاسخ به این پرسش که "اگر سنت ها و شیوه های گذشته به طور کامل تابع امنیت انسانی باشد، این موضوع چه تاثیری بر نسل های آینده هر کشور می گذارد؟" گفت: فکر می کنم که این موضوع بستگی به تعهد نسل های آینده نسبت به سنت های خود و همچنین فضایی دارد که نسل های آینده برای شناسایی سنت های بومی، مذهب و فرهنگ خود تلاش می کنند.
وی افزود: برخی بر این باورند که با افزایش میزان سفر، دسترسی بیشتر به بازارها و نهادهای جهانی، افراد جامعه از ادعای دین یا فرهنگ خانه و یا هویت خانواده به مرور زمان منصرف می شوند اما این موضوع به هیچ وجه مشخص نیست.
استاد پیشین دانشگاه کلمبیا در ادامه گفت: معتقدم که این موضوع تا حدی به دلیل ارتباطات جهانی و فناوری است که باعث می شود تا یک مسلمان، مسیحی، هندو، بودایی، و غیره در جغرافیایی که زندگی می کند و اکثریت آنها مومنان به این ادیان نیستند، احساس تعلق قوی و شبیه به دین خود پیدا کند.
وی در پایان تاکید کرد: تصور می کنم که در تفکر جهانی آینده سازمان ملل متحد، نباید در مواجهه با افراد از فیلترهای دینی، فرهنگی و سنتی استفاده شود و نگاه به افراد باید به عنوان یک فرد حقیقی باشد. چارلز تالیافرو استاد دانشگاههای آکسفورد، کلمبیا، پرینستون، کلمبیا و نتردام آمریکا بوده است. تالیافرو در حال حاضر استاد فلسفه کالج سنت اولاف در مینهسوتای آمریکاست. راهنمای آکسفورد درباره الهیات، راهنمایی مقدماتی بر زیبایی شناسی، تصویر در ذهن، فرهنگ فلسفه دین، تاریخ مختصر روح، راهنمای راتلج درباره خداشناسی و راهنمای مقدماتی فلسفه دین از جمله آثار وی به شمار می روند. او از فیلسوفان برجسته معاصر به شمار میرود که در این حوزه صاحب آثار ارزشمندی است. وی دانش آموخته دانشگاه براون و هاروارد است. وی عضو انجمن فیلسوفان امریکاست. ......................................... گفتگو از معصومه زارع
۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۱۷:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
صفحات پیشنهادی
در ادامه سیاست های خصمانه استکبار جهانی صورت می گیرد لغو سفر هیات کمیسیون امنیت ملی مجلس با کارشکنی آمریکا
در ادامه سیاست های خصمانه استکبار جهانی صورت می گیردلغو سفر هیات کمیسیون امنیت ملی مجلس با کارشکنی آمریکایک منبع آگاه از لغو سفر هیات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران به کشورهای ونزوئلا و کوبا خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مجلس نیوز یک منبع آگارییس مجلس ملی فلسطین: ایران نقش مهمی در برقراری امنیت منطقهای و جهانی دارد
سهشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۴۶ رییس مجلس ملی فلسطین نقش جمهوری اسلامی ایران را در حل منازعات منطقهای و بینالمللی و برقراری ثبات و امنیت در خاورمیانه و عرصههای بینالمللی تاثیرگذار دانست به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا خلیل الزئنون در نهمین کنفرانس اتعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مذاکرات ژنو تفکرات جهانیان را تحت تأثیر قرار داد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس مذاکرات ژنو تفکرات جهانیان را تحت تأثیر قرار دادعضو کمیسیون امنیت ملی و امور خارجه مجلس شورای اسلامی گفت انجام مذاکرات ژنو تفکرات جهانیان را تحت تأثیر قرار داد و سبب شد تا نگرش آنها نسبت به ما تغییر کند و شرایط به نفع ما رقم بخورد به گزارش خبرگزاری فاشورای امنیت راههای تقویت حاکمیت قانون به منظور صلح و امنیت جهانی را بررسی کرد
شورای امنیت راههای تقویت حاکمیت قانون به منظور صلح و امنیت جهانی را بررسی کرد نیویورک ایرنا - اعضای شورای امنیت سازمان ملل در نشستی علنی راههای تقویت حاکمیت قانون در دنیا به منظور ایجاد صلح و امنیت جهانی را مورد بحث و بررسی قرار دادند به گزارش ایرنا بان کی مون دبیر کل سازمان ملعضو کمیته علمی همایش ملی ساختمان تاکید کرد حل مشکلات نیازمند نگاه علمی است
عضو کمیته علمی همایش ملی ساختمان تاکید کردحل مشکلات نیازمند نگاه علمی استعضو کمیته علمی همایش ملی ساختمان علوم و تحقیقات اصفهان گفت برای حل مشکلات باید نگاه علمی داشت تا با تکیه بر علم و دانش بتوانیم به مشکلات از راه صحیح غلبه کرده و آنها را رفع کنیم به گزارش خبرگزاری فارس از افرمانده ارتش پاکستان و ژنرال آمریکایی درباره اوضاع امنیتی منطقه و افغانستان گفت و گو کردند
فرمانده ارتش پاکستان و ژنرال آمریکایی درباره اوضاع امنیتی منطقه و افغانستان گفت و گو کردند اسلام آباد - ایرنا - ستاد فرماندهی ارتش پاکستان اعلام کرد راحیل شریف فرمانده ارتش این کشور و فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا روز چهارشنبه در نشستی مشترک درباره وضعیت امنیتی منطقه بویژه اوکار تیم ملی فوتسال آنقدرها هم ساده نیست/ تیم را برای جامجهانی 2016 میبندیم
ورزشی فوتبال - فوتسال هاشمزاده در گفتگو با مهر کار تیم ملی فوتسال آنقدرها هم ساده نیست تیم را برای جامجهانی 2016 میبندیم مربی تیم ملی فوتسال ایران معتقد است هرچند حریفان ایران در مرحله گروهی جام ملتهای آسیا چندان قدرتمند نیستند ولی در مجموع کار تیم ملی در این رقابتها آنقنبویان: استفاده از فتنهگران و طرح خزانه خالی خلاف امنیت ملی است یا نقد توافق ژنو
نبویان استفاده از فتنهگران و طرح خزانه خالی خلاف امنیت ملی است یا نقد توافق ژنوتاریخ انتشار چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۰ ۱۶ استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه ما به توافقنامه ژنو نقد داریم و آنرا منصفانه مطرح کرده و خواهیم کرد گفت بهتر است آقایان پاسخ علمی بدهند حجت&zیادداشت حسین قدیانی خطاب به مسئولان دولت کدام جمله از نوشتههایم «امنیت ملی» را به خطر انداخته است؟
یادداشت حسین قدیانی خطاب به مسئولان دولتکدام جمله از نوشتههایم امنیت ملی را به خطر انداخته است بعد از آمدن احضاریه بارها و بارها نوشتههایم را دوبارهخوانی کردم معالاسف دقیقا متوجه نشدم کدام جمله احیانا کدام کلمه از نوشتههایم امنیت ملی را به خطر انداخته است واقعا این بودکدام جمله از نوشتههایم «امنیت ملی» را به خطر انداخته است؟
کدام جمله از نوشتههایم امنیت ملی را به خطر انداخته است بعد از آمدن احضاریه بارها و بارها نوشتههایم را دوبارهخوانی کردم معالاسف دقیقا متوجه نشدم کدام جمله احیانا کدام کلمه از نوشتههایم امنیت ملی را به خطر انداخته است واقعا این بود اعتدال فارس حسین قدیانی امروز یکشنضرغامی: کی روش برای کشورمان مایه خیر و برکت است/رسانه ملی یار دوازدهم تیم ملی فوتبال در جام جهانی خواهد بود
ضرغامی کی روش برای کشورمان مایه خیر و برکت است رسانه ملی یار دوازدهم تیم ملی فوتبال در جام جهانی خواهد بود رییس سازمان صدا و سیما گفت کیروش آدمی با روابط عمومی بالا است و من شخصا به اخلاق و دید حرفهای وی علاقه زیادی دارم عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما در خصوص برگزارترکيب تيم ملي کشتي آزاد در جام جهاني
ترکيب تيم ملي کشتي آزاد در جام جهاني ترکيب تيم ملي کشتي آزاد ايران براي شرکت در رقابتهاي جامجهاني کشتي آزاد در آمريکا مشخص شد به نقل از سايت فدراسيون کشتي ترکيب تيم ملي کشتي آزاد ايران در رقابتهاي جامجهاني کشتي آزاد که روزهاي 24 و 25 اسفندماه در شهر لس آنجلس برگزاروایت فایننشال تایمز از خبری که در تهران شایع شده: مذاکره کمپانیهای آمریکایی با مقامات ارشد ایران
روایت فایننشال تایمز از خبری که در تهران شایع شده مذاکره کمپانیهای آمریکایی با مقامات ارشد ایران فایننشال تایمز نوشت مدیران و مقامات ارشد بیش از یکصد شرکت فرانسوی در قالب بزرگترین هئیت اقتصادی غرب برای نخستین بار ظرف یک دهه گذشته روز دوشنبه به ایران سفر کردند به گزارش نامه نیجلسه اضطراری اوباما با تیم امنیتی ملی آمریکا در کاخ سفید
جلسه اضطراری اوباما با تیم امنیتی ملی آمریکا در کاخ سفیدرئیس جمهور آمریکا درباره تحولات اوکراین نشستی اضطراری با تیم امنیتی ملی آمریکا در کاخ سفید برگزار میکند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا درباره تحولات اوکراین نشستی اضطراری با تیم امننگاه نویسنده آمریکایی به ایران و قصههای ایرانی برایم جالب بود/ «در جستوجوی حسن» به چاپ سوم میرسد
فرهنگ و ادب ادیبات ایران نگاه نویسنده آمریکایی به ایران و قصههای ایرانی برایم جالب بود در جستوجوی حسن به چاپ سوم میرسد مترجم کتاب در جستوجوی حسن از انتشار چاپ سوم این کتاب خبر داد و افزود نگاه یک آمریکایی به ایران و آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی در این کتاب برایم جالب بود11 تا 17 اسفند هیأت پارلمانی کمیسیون امنیت ملی عازم کوبا و ونزوئلا میشود
11 تا 17 اسفندهیأت پارلمانی کمیسیون امنیت ملی عازم کوبا و ونزوئلا میشودسخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از سفر هیأتی از سوی کمیسیون متبوعش به آمریکای لاتین از 11 تا 17 اسفندماه خبر داد سیدحسین نقوی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورآیتالله فاضل لنکرانی در همایش ملی «فقه هستهای»: اسلام به دنبال هدایت جهانی است نه نابودی جهان/ ۲ ویژگی سلاح
آیتالله فاضل لنکرانی در همایش ملی فقه هستهای اسلام به دنبال هدایت جهانی است نه نابودی جهان ۲ ویژگی سلاحهای کشتار جمعیرئیس مرکز فقه ائمه اطهار ع با اشاره به اینکه اسلام به دنبال هدایت جهانی است اظهار داشت دنیا باید ظرافتهای جهاد اسلامی را بداند تا اسلام را به خشونت متهم-
گوناگون
پربازدیدترینها