تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804939250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امسال مردم چند میلیارد تومان اینترنتی خرید کردند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
امسال مردم چند میلیارد تومان اینترنتی خرید کردند
قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیک گفت: مردم در سال‌جاری 9 هزار میلیارد تومان از فروشگاه‌های اینترنتی خرید کردند.  فرانک اسکویی قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیک گفت: برآورد خرده‌فروشی اینترنتی برای سال 92 معادل 9 هزار میلیارد تومان است و این به آن معناست که مردم در سال‌جاری 9 هزار میلیارد تومان از فروشگاه‌های اینترنتی خرید کردند.

وی افزود: از مجموع 9 هزار میلیارد  تومانی مه در خریدهای اینترنتی مبادله شده 270 میلیارد تومان ان مربوط به خریدهای فصل زمستان و آخر سال بوده است.

قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیک با توجه به افزایش خریدهای اینترنتی در روزهای پایانی سال اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنم مردم جهت خریدهای اینترنتی از فروشگاه‌هایی خرید کنند که مشخصات واقعی خود را به طور دقیق و کامل در وب‌سایت خود درج می‌کنند.

وی افزود: بهتر است از سایت‌هایی  خرید شود که حتما نماد اعتماد الکترونیکی داشته و نام این فروشگاه‌ها در فهرست فروشگاه‌های معتبر در سایت Enamad.ir قابل مشاهده باشد.

اسکویی با اشاره به اینکه فروشگاه‌های معتبر اینترنتی معمولا نحوه دریافت و پرداخت وجه مختلفی دارند اظهار داشت: پرداخت‌های آن‌لاین از طریق پست از جمله دریافت و پرداخت‌های به کار رفته شده در فروشگاه‌های معتبر اینترنتی است.

به گفته‌ی قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیک علاوه بر خرید از وب سایت‌های قابل اعتماد، از امنیت سیستم یا رایانه‌ای که از طریق آن خرید آن‌لاین انجام می‌دهید؛ مطمئن باشید.

وی ادامه داد: بهتر است حتی‌الامکان مردم از پرداخت اینترنتی در کافی‌نت‌ها پرهیز نمایند.

اسکویی یکی از معهم‌تریم خطرات امنیتی موجود در زمینه  خریدهای غیرحضوری را، کلاهبرداری به روش فیشینگ دانست و گفت: از طریق این روش است که افراد سودجو، کاربران را به صفحات قلابی که شبیه صفحات سایت‌های معتبر است؛ راهنمایی کرده و از آنان کلاهبرداری می‌نمایند.

وی افزود: در این حالت است که کاربران گمان می‌کنند وارد سایت یک فروشگاه و یا حتی بانک مورد نظر خود شده چرا که این صفحات بسیار شبیه به سایت‌های موردنظر آنها می‌باشد.

اسکویی با بیان اینکه این حملات شکل‌هایی نظیر درخواست اطلاعات از سوی بانکی قلابی، اعلام برنده شدن شما در قرعه‌کشی و یا پیغامی از طرف شبکه‌های اجتماعی به خود می‌گیرد تصریح کرد: حالت‌های مختلف فیشینگ شامل ایمیل از طرف فردی که ادعا می‌کند دوست یا همکار شماست؛ است.

وی ادامه داد: پیغام یا تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی وب‌سایتی با نامی مشابه و‌بسایت‌هایی که شما متناوبا به آن سر می‌زنید از جمله روش‌های فیشینگ در کلاهبرداری‌های اینترنتی است.

وی همچنین توجه مردم به کلاهبرداری‌های اینترنتی از طریق ارسال برنامه‌های پیغام فوری مانند یاهو مسنجر و یا ویندوز لایو مسنجر جلب کرد و گفت: برخی کلاهبرداری‌های اینترنتی از طریق پیام های کوتاه تبلیغاتی بر روی تلفن همراه افراد است.

قائم‌مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیک به مردم توصیه کرد در پرداخت‌های آن‌لاین از طریق درگاه‌های بانکی به دستورالعمل‌های امنیتی توجه شود.

وی به منظور حفظ اطلاعات کارت‌های بانکی هشدارهایی را به این شرح اعلام کرد:
- هر کاراکتر رمزی که شما به تعداد کاراکترهای رمز عبور خود اضافه می‌کنید؛ میزان امنیت ایجاد شده به وسیله آن چندی برابر افزایش می یابد.
- تعداد کلمات و حرف رمز عبور(پسورد) خود را حداقل تا هشت مورد انتخاب کنید.
- رمز دوم با رمز اینترنتی که برای پرداخت‌های اینترنتی لازم است کاملا متفاوت باشد.
- در زمان پرداخت اینترنتی دقت نمایید حتما اطلاعات را در صفحه درگاه بانکی Shaparak.ir وارد نمایید.

اسکویی همچنین توصیه کرد در زمان خرید و یا ثبت‌نام برای خرید، تحت هیچ شرایطی اطلاعات حساب و کارت بانکی خود را در اختیار هیچ فروشگاه اینترنتی قرار ندهید و در صورت مشاهده حتما از طریق سایت enamad.ir تخلف را گزارش نمایید.

وی افزود: هیچ گاه اطلاعات حساب و کارت بانکی، تاریخ انقضای کارت، شماره cvv2 و یا رمزهای اول و دوم خود را از طریق پیامک برای دیگران ارسال نکنید.

وی ادامه داد: هنگام موارد نمودن رمز اینترنت بانک حتما از صفحه کلید امنیتی استفاده کنید.


قائم‌مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیک با اشاره به اینکه از اسفند 89 کلیه کسب و کارهای اینترنتی ملزم به اخذ نماد الکترونیکی به عنوان مجوز فعالیت در فضای مجازی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک شده‌اند اظهار داشت: این نماد با یک علامت (آرم) مشخص در صفحه نخست سایت مورد نظر قابل مشاهده است که بر این اساس بازدیدکنندگان از فروشگاه‌های اینترنتی جهت بررسی صحت اصالت آن لازم است برروی آن (علامت) کلیک کرده و اطلاعات فروشگاه را در مجوز مشاهده نمایند.

اسکویی تصریح کرد: خریداران از این فروشگاه ها می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و یا نارضایتی، موضوع مورد نظر را جهت بررسی برای نماد اعتماد الکترونیکی به سایت enamad.ir ارسال نمایند.




1392/12/25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن