تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804737236




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر ارشاد: بازار لباس باید از انحصار چین خارج شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزیر ارشاد: بازار لباس باید از انحصار چین خارج شود
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با بیان اینکه مد و پوشاک نمادی از وضعیت اقتصادی و اجتماعی جوامع به شمار می رود، گفت: طراحان با آفرینش لباس های زیبا سعی در ارائه مد و لباس هایی دارند که مورد استقبال عموم جامعه قرار گیرد.
کد خبر: ۳۸۷۰۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴ - 16 March 2014


 وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با بیان اینکه در کشور طراحان خوش ذوق بیشماری وجود دارند، افزود: جای تاسف است که با داشتن چنین گنجینه ارزشمندی بازارهای ما در اختیار پوشاک تایلندی، چینی و ترک باشد.

به گزارش ایرنا، علی جنتی روز یکشنبه در آین اختتامیه سومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر اظهار کرد: یکی از نیازهای کنونی جامعه خلاقیت و ابتکار برای معرفی پوشش و لباس اسلامی است.

وی افزود: در سومین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر شاهد تلاش های زیادی در عرصه طراحی مد بر اساس چارچوب های ایرانی و اسلامی بوده ایم.

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با بیان اینکه مد و پوشاک نمادی از وضعیت اقتصادی و اجتماعی جوامع به شمار می رود، گفت: طراحان با آفرینش لباس های زیبا سعی در ارائه مد و لباس هایی دارند که مورد استقبال عموم جامعه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه ترویج مد در جامعه زمان بر است، ادامه داد: باید متخصصان این حوزه با تشخیص سلیقه مدهای جدیدی متناسب با مخاطبان خویش ارائه دهند.

جنتی تاکید کرد: طراحان مد و لباس کشور هم اکنون در تلاشند که نشان هایی از آیین و سنت های رایج فرهنگ ایرانی اسلامی را در جامعه ترویج کنند.



** توجه به نظر مخاطبان در طراحی مد و لباس

وی با بیان اینکه طراحان باید برای هر نوع مد و لباس جامعه مخاطبان خودشان را در نظر بگیرند، اظهار کرد: طراحان محدوده وسیعی از مواد و ترکیبات، طیف گسترده ای از رنگ ها، سبک ها و الگوها را در اختیار دارند اما مهم تطابق این الگوها با فرهنگ و ارزش های جامعه است.

جنتی با تصریح براینکه هنر مد ولباس در دنیای کنونی تبدیل به اقتصادی سودآور شده است، گفت: ترویج روحیه نشاط و زیبا پسندی، نهادینه کردن لباس های اسلامی، رونق تولید و کسب و کار، ایجاد اشتغال، تقویت نساجی و صنایع وابسته در کشور از جمله مهمترین اولویت های این جشنواره بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مجلس شورای اسلامی درسال 85 قانون ساماندهی مد و لباس را به تصویب رساند تا هر سال شاهد رونق بیشتر این بخش باشیم.

وی ادامه داد: هم اکنون زیرساخت ها در زمینه مد و لباس ایرانی و اسلامی فراهم شده و می توان به پیشرفت و گسترش آن امیدوار بود.

وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: هم اکنون باید ساختار از هم گسسته مد و لباس در کشور را دور هم جمع کرد تا آنان با اهداف صحیح در راستای ترویج ارزش های ایرانی و اسلامی گام بردارند.

جنتی با تاکید براینکه طراحان مد و لباس کشور باید با اعتماد به نفس، یقین داشته باشند که گنجینه ای ارزشمند دارند، اظهار کرد: جای تاسف است که بازارهای ما با داشتن چنین گنجینه ارزشمندی از طراحان خوش ذوق، در اختیار پوشاک تایلندی، چینی و ترک است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید قدرت انتخاب مردم را با طراحی مد و لباس های فراوان با هویت و نشان ایرانی اسلامی افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه دارد تا موسسات مد و لباس کشور را تقویت کند، افزود: اکنون زمان آن فرا رسیده که نهادهای سیاست گذار و دیگر ارگان ها از طراحان ایرانی حمایت کنند.

وی یادآور شد: یکی از اهداف جشنواره معرفی الگوهای ایرانی و اسلامی به جوانان بود و حرکتی که آغاز شده روبه جلو سازنده است.

جنتی تصریح کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی هنرمندان و طراحان مد و لباس، فعال شدن موسسات تک منظوره، برنامه ریزی برای ایجاد مد و لباس، هویت سازی، رایزنی با کشورهای همسایه برای برقراری ارتباط و همکاری، صدور مجوزهای لازم، برپایی نمایشگاه های مختلف مد ولباس در استان ها، اهتمام برای حمایت از طراحان، تقویت صنعت نساجی، ایجاد ساختار مناسب برای ساماندهی مثلث طراحی، تولید و توزیع پوشاک، تقویت مشارکت فرهیختگان و ایجاد برند ملی بخشی از برنامه های این حوزه است که در آینده شاهد به بار نشستن آنها خواهیم بود.

وی گفت: این حق مردم است که بر اساس سلایق و علایق خویش لباس های متنوع و متناسب با ارزش های جامعه داشته باشند،الگوهای لباس ایرانی اسلامی می تواند مبتنی بر تنوع سلایق در اختیار شهروندان قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می گوید : یکی از مهمترین اهداف جشنواره مد و لباس فجر سپردن فعالیت ها به دست نهادهای غیردولتی بود.



** راه اندازی مرکز آموزش مدلینگ

وی همچنین از راه اندازی مرکز آموزش مدلینگ مبتنی بر معیارهای اسلامی و ایرانی خبرداد .

جنتی با اشاره به امکان برگزاری نمایش زنده مد و لباس در کشور گفت: امروز شرایط به گونه ای است که امکان ترویج و نمایش زنده مد و لباس وجود دارد و می توان با رعایت مسائل عرفی نمایش زنده لباس انجام داد و قانونگذار نیز بر این امر صحه گذاشته است.

وی اظهار کرد: واژه مزون تا قبل از این جشنواره یک واژه سنگین بود اما هم اکنون ضوابط قانونی برای فروش و تهیه لباس وجود دارد و 20 هزار رکورد طراحی مد و لباس در کشور ثبت شده است.

وزیر ارشاد گفت: هم اکنون 70 مرکز علمی در حوزه طراحی وجود دارد اما متاسفانه هنوز در دروس دانشگاهی سرفصلی با عنوان طراحی مد و لباس وجود ندارد.

جنتی افزود: هویت فرهنگ ایرانی - اسلامی گنجینه بی پایانی است و هنر طراحی مد و لباس نیز از این حوزه مستثنی نیست و با تکیه بر این گنجینه ارزشمند که شاهد عرضه برخی از آنها در این جشنواره بودیم امیدوار هستیم جشنواره چهارم مد و لباس فجر رونق بیشتری داشته باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن