واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار کردستان: انتقاد رکن اساسی کار مطبوعات و رسانه ها است سنندج- ایرنا- استاندار کردستان گفت: انتقاد رکن اصلی و اساسی مطبوعات و رسانه ها است و خبرنگاران باید در انتقادات خود، انصاف را رعایت کرده و واقعیت ها را بیان کنند و در انتقاد از مدیران به جای شخص، عملکرد وی را مورد انتقاد و تذکر قرار دهند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمحمد زاهدی شامگاه شنبه در نخستین نشست صمیمی با اصحاب رسانه استان در سنندج افزود: گردش آزاد اطلاعات در هر جامعه ای لازمه برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های کلان است.
وی گفت: هیچ مدیری بدون داشتن اطلاعات لازم از جامعه نمی تواند برنامه های لازم را اجرا و تصمیم گیری کند و هرکس این ادعا را داشته باشد ناشی از خود بزرگ بینی است.
استاندار کردستان اظهار کرد: من معتقدم مجموعه رسانه ها هر کدام تک تک به عنوان نمایندگان بخشی از افکار عمومی می توانند رابط میان افکار عمومی و تصمیم گیران جامعه باشند.
وی افزود: بنده هر خبر و موضوعی را در هر نشریه و خبرگزاری ببینم سرسری از آن نمی گذرم و همانند یک نامه اداری آن را پیگیری خواهم کرد و مقالاتی را نیز در نشریات ببینم به مدیر مربوطه ارجاع می دهم تا از آن استفاده کند.
به گفته وی موضوع مهمی که در فضای مطبوعات رواج است بحث انتقاد است و به عقیده بنده بدون انتقاد هیچ اشتباهی برطرف نخواهد شد.
وی با بیان اینکه برخی ها معتقدند افرادی که انتقاد می کنند باید راه حل هم ارائه دهند و این انتظار درستی نیست اظهار کرد: بخش عمده کار مطبوعات انتقاد است و اگر گاهی راه حلی هم ارائه شود کمک به دستگاه ها است و اگر هم راه حل نباشد انتقادی بر آن نشریه وارد نیست و خود اداره باید مساله را پیگیری کند.
زاهدی در ادامه به امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از فرضیات دینی اشاره کرد و گفت: احیای این فریضه الهی جامعه را از بسیاری آسیب ها مصون نگه می دارد و در این راستا رسانه ها می توانند بیشترین نقش را ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه کاربرد امر به معروف و نهی از منکر در ارتباط با مدیران مهمتر از امر به معروف و نهی از منکر آحاد جامعه است افزود: مردم عادی ما فرصت و ابزار لازم را برای انجام این فریضه ندارند اما مطبوعات به عنوان نمایندگان مردم در این راستا بسیار تاثیرگذارند.
استاندار کردستان افزود: رسانه ها و سازمان های مردم نهاد مهمترین عاملان امر به معروف و نهی از منکر هستند بخصوص در ارتباط با مدیران که خود به شخصه از این موضوع استقبال خواهم کرد.
به گفته وی حرفه خبرنگاری حرفه بسیار حساس و سختی است که به عنوان شغلی ثابت جا نیفتاده و زندگی فرد را تامین نمی کند و به همین دلیل بسیاری از افراد نمی توانند برای سال های متوالی این شغل را ادامه دهند.
زاهدی اظهار کرد: اگر اقتصاد جامعه ناتوان باشد اقتصاد رسانه بیشترین ضربه را می خورد چون به هر اندازه که قدرت خرید مردم کم شود خرید فرهنگی آنها نیز همچون کتاب، نشریه و غیره پایین می آید.
در ابتدای این نشست تعدادی از خبرنگاران خواستار رسیدگی به مشکلات و موانع موجود اصحاب رسانه استان از جمله پیگیری بیمه این قشر، پیگیری وضعیت مسکن مهر و همچنین اختصاص اعتباراتی جداگانه به مطبوعات استان شدند و استاندار کردستان نیز قول داد مشکلات خبرنگاران را پیگیری کند.ک/2
7348/533
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]