واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ایران در فروردین 93 میزبان مدرسه بین المللی روبات های انسان نما است تهران - ایرنا - پس از برگزاری اولین و دومین مدرسه بین المللی روبات های انسان نما به میزبانی کانادا و آلمان، سومین دوره این مدرسه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، رئیس کمیته برگزاری سومین مدرسه بین المللی روبات های انسان نما روز شنبه در نشست خبری اظهار داشت: مدرسه بین المللی روبات های انسان نما زیر نظر فدراسیون جهانی روبوکاپ برگزار می شود که بنا به تصمیم این فدراسیون، هر دوره مدرسه در یکی از قاره ها برگزار می شود و در دوره نخست، کانادا از قاره آمریکا و در دوره دوم، آلمان از قاره اروپا میزبانی مدرسه را برعهده داشتند.
محسن بهرامی افزود: خوشبختانه پیشنهاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای میزبانی سومین دوره مدرسه روبات های انسان نما به عنوان یکی از دانشگاه های قاره آسیا مورد موافقت فدراسیون بین المللی روبوکاپ قرار گرفت و قرار است این مدرسه از 23 تا 28 فروردین ماه برگزار شود.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره شرایط ثبت نام علاقه مندان به شرکت در این مدرسه روباتیک گفت: انتظار می رود استقبال دانشجویان بیش از دیگران باشد اما استادان دانشگاه یا فعالان صنعت یا دیگر اقشار نیز درصورت علاقه مند بودن می توانند با مراجعه به سایت مدرسه بین المللی روبات های انسان نما نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
به گفته وی داوطلبان تا 15 فروردین ماه 93 فرصت دارند برای ثبت نام به نشانی اینترنتی http://arc.aut.ac.ir/Humaniod-soccer-school مراجعه کنند.
بهرامی یادآور شد: دانشگاه منیوتا کانادا نیز در برگزاری سومین مدرسه بین المللی روبات های انسان نما با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری دارد و آموزش های تئوری و عملی و آخرین دستاوردهای روبات های انسان نما با حضور استادان مطرح ملی و بین المللی عرصه روباتیک ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: در این دوره موضوعات مرتبط با روبات های انسان نما از جمله کنترل حرکتی، هوش مصنوع، بینایی، پردازش تصویر، سیستم های عامل، موضوعات مکانیکی و الکترونیکی روبات های انسان نما و نرم افزارهای روبات ها آموزش داده خواهد شد.
بهرامی تصریح کرد: پیش بینی مشخصی برای برپایی نمایشگاه از روبات های انسان نما در این مدرسه نداشتیم زیرا این دوره آموزشی عملا یک نمایشگاه درحال کار است و جنبه های عملی و آزمایشگاهی بسیار قوی دارد.
وی به سابقه فعالیت های روباتیک در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال 1364 اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته که تولید تعداد زیادی مقاله علمی، راه اندازی دوره تحصیلات تکمیلی روباتیک و ایجاد پژوهشکده روباتیک در دانشگاه از آن جمله است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: ممکن است درحال حاضر استفاده از روبات های انسان نما جنبه نمایشی داشته باشد اما این روبات ها حتما طی 5 تا 10 سال آینده در حوزه های صنعتی، خانگی، اجتماع، مهد کودک ها خدمات و حضور قابل توجهی خواهند داشت.
علمی (3)**1055**1599
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]