تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر جوان مؤمنى كه در جوانى قرآن تلاوت كند، قرآن با گوشت و خونش مى آميزد و خداوند ع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814801629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت نقش بانوان در بحث حوادث و بحران ها ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تقویت نقش بانوان در بحث حوادث و بحران ها ضروری است گرگان - ایرنا- سرپرست اداره کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: توجه به نقش زنان در بحث حوادث و بحران ها و تقویت جایگاه آنان از ضرورت های کاری مدیریت بحران است.


به گزارش ایرنا، ˈصادق علی مقدمˈ امروز در همایش نقش زنان و کودکان در مدیریت بحران، اظهارکرد: جانمایی نقش بانوان در حوادث می‎تواند مسیر را برای استفاده از یک ظرفیت بزرگ انسانی برای کاهش خسارات و آلام ناشی از حوادث طبیعی مهیا سازد.
وی اضافه کرد: استفاده از این استعداد وتوانمندی، نیازمند یک برنامه جامع مطابق با شرایط اقتصادی، فرهنگی و آموزه های اعتقادی و دینی جامعه است.
مقدم باتاکید بر تداوم برنامه‎های آموزشی و نشست‎های تخصصی مدیریت بحران گفت: این هم‎اندیشی‎ها موجب می‎شود تا بتوان در بازتعریف نقش بانوان در چرخه مختلف مدیریت بحران به ویژه در مراحل پیشگیری، مقابله و بازتوانی واقع‎بینانه‎تر عمل کرد.
وی ادامه داد: فرآیند آموزش بانوان می‎تواند جدا از دستگاه‎های دولتی، برای تشکل‎های مردم‎نهاد بانوان و حتی محلات نیز برنامه‎ریزی شود.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان با تاکید بر این موضوع که همواره در معرض خطر حوادث طبیعی هستیم، اضافه کرد: اگر چه در وقوع این حوادث نقشی نداریم، اما بشر در میزان خساراتی که وارد می‎شود، تاثیرگذار است.
مقدم یادآور شد: این نقش می‎تواند در مقاوم‎سازی سازه‎ای و غیرسازه‎ای تجلی یابد و نیز با توجه به نوع آموزشی که در مسیر مهارت انسان‎ها در برابر حوادث طبیعی تمرین می‎شود، خود را نمایان سازد.
وی با اشاره به آسیب‎پذیری خانواده‎ها به ویژه زنان و کودکان در برابر بلایای طبیعی افزود: مشارکت دادن بانوان در موضوعات آموزشی می‎تواند راه را برای تعمیق و تحکیم فرهنگ ایمنی در بین خانواده‎ها هموار سازد.
مقدم تصریح کردد: شرکت مطلوب بانوان در دوره‎های پیشین مدیریت بحران نشان می‎دهد که آنان علاقه‎مند به فراگیری مباحث ایمنی و افزایش نقش خود در مدیریت حوادث هستند.
وی با اشاره به حضور بانوان مبلغ مذهبی در دوره‎های آموزشی مدیریت بحران یادآور شد: این قشر از بانوان با توجه به نفوذ در لایه‎های عام جامعه، می‎توانند نقش تاثیرگذاری در فرآیند حفظ ایمنی و توانمند‎سازی خانواده‎ها ایفاء کنند.
همایش تخصصی نقش بانوان وکودکان در مدیریت بحران بلایای طبیعی به همت اداره کل مدیریت بحران گلستان و با شرکت بانوان دستگاه‎های اجرایی به مدت یک روز در این اداره کل برگزار شد.
اولین همایش بازتوانی زنان و کودکان با حضور کارشناسان و مشاوران امور بانوان استانداری و فرمانداری‎های تابعه، دستگاه‎های اجرایی، بانوان عضو شورای شهر و بانوان مسوول هیات‎های مذهبی استان گلستان برگزار شد.‎
هدف این همایش، حمایت روانی، اجتماعی و فرهنگی زنان و کودکان در زمان وقوع حوادث و توانمند سازی آنان به عنوان آسیب‎پذیرترین قشر جامعه بود.
همچنین در این همایش آسیب های روانی حین و بعد از وقوع بلایای طبیعی بررسی و بر لزوم آموزش و آگاهی جهت ارتقاء سلامت روانی مثبت جامعه و همچنین پیشگیری از عوارض روانی- اجتماعی ناشی از حوادث تأکید شد.
شناخت نیازهای زنان و کودکان در حوادث و منابع و امکانات لازم جهت رفع این نیازها و کاهش شیوع و پیشگیری از عوارض روانی و تقویت مهارت های اجتماعی و کمک به جامعه برای سازماندهی روحی و روانی مجدد این قشر از جمله مباحث مطروح شده در این همایش بود.
حمایت هیات های مذهبی جهت تسکین آلام بازماندگان و برگزاری آیین های مذهبی در مراحل بعد از وقوع حوادث نیز در این همایش مورد بحث قرار گرفت.
601
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن