واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده مجلس: حمایت از تولیدات داخلی مسیر ورود به حوزه اقتصاد مقاومتی است ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از سرمایه گذاران و اتکاء به تولیدات داخلی و رونق صادرات، ارتقاء دانش فنی داخلی و حضور موفق در بازارهای جهانی، مسیر ورود به حوزه اقتصاد مقاومتی است.
عابد فتاحی روز پنجشنبه درگفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون کشور ما در یک نبرد اقتصادی در مقابل غرب قرار گرفته که برای پیروزی در این رویارویی، سرمایه گذاران و تولیدات داخلی باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.
وی اضافه کرد: ایران اسلامی دارای ظرفیت ها و توانمندی های بسیار بالایی است، ذخایر عظیم نفت و گاز ، معادن بکر و دست نخورده در سراسر کشور، زیرساخت های علمی و اقتصادی، نیروی انسانی توانمند، موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد، سواحل دریایی و مرزهای طولانی با کشورهای همسایه، ایران اسلامی را به کشوری بالقوه قدرتمند و بی نیاز در جهان تبدیل کرده که باید بتوانیم از این ظرفیت ها در جهت توسعه و نیل به خودکفایی استفاده کنیم.
فتاحی گفت: ذخایر عظیم نفتی ایران، گرچه به نوبه خود منبع عظیم ثروت محسوب می شود ، ولی موجب تنبلی و بی توجهی ما به دیگر منابع ثروت شده که ملت و دولت ایران چاره ای ندارند مگر اینکه در شیوه زندگی، کار و تلاش و تفکرات اقتصادی و فرهنگی خود تجدید نظر کرده و تنها متکی به درآمدهای نفتی نباشند.
وی تاکید کرد: جوانان و تحصیل کردگان ما باید انتظار پشت میز نشینی را از مخیله خودخارج کنند و نان خود را از بازوان نیرومند خود، آب و خاک، سنگ و کوه و دیگر مواهب الهی دربیاورند.
فتاحی یاد آوری کرد: بسیاری از کشورهایی که فاقد ذخایر نفت و گاز هستند، توانسته اند با تکیه بر نیروی کار و سرمایه داخلی، استفاده از ظرفیت های تولیدی و گردشگری و صدور فن آوری و نیروی کار متخصص و کالاهای ساخته شده به جایگاه مطلوب اقتصادی در جهان دست پیدا کنند.
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبری، بازنگری در قوانین و مقررات پولی و مالی، صدور مجوزهای احداث و بهره برداری ، قوانین کار و سرمایه ، مالیات و عوارض ضروری است.
فتاحی یادآوری کرد: تا زمانی که سرمایه گذاران ما در پیچ و خم های اداری، قوانین دست و پاگیر دریافت تسهیلات ارزی و ریالی سرگردانند و تا زمانی که تجار و بازرگانان ما گرفتار مسائل و مشکلات گمرکی و عوارض و پرداخت های متعدد هستند ، نمی توان اقتصاد مقاومتی را محقق کرد.
وی برخوردهای سلیقه ای و گاها تنگ نظرانه، نا هماهنگی دستگاه های اجرایی در ارائه موافقت های اصولی و پروانه های بهره برداری ، بالا بودن نرخ بهره های بانکی را از موانع تحقق اقتصاد مقاوتی دانست و گفت: تمام کسانی که دلشان برای ایران اسلامی می تپد و پیرو رهبری و ولایت هستند باید منافع زودگذر شخصی را فدای منافع بلند مدت ملی کنند، در این صورت است که می توانیم دغدغه های رهبر معظم انقلاب را رفع کنیم.
8135/583/245
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]