تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834965633
مراحل ورود یک سیاستمدار به ایران چگونه طی می شود؟
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مراحل ورود یک سیاستمدار به ایران چگونه طی می شود؟
وقتی رئیس سیاست خارجی اروپا می خواهد در سفارت یکی از کشورهای اروپایی حضور پیدا کند این فی نفسه حرکت خلاف عرفی به حساب نمی آید. اما بهتر است این گونه ملاقات ها از قبل برای پاره ای از همانگی ها مشخص شود.
کد خبر: ۳۸۶۲۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰ - 13 March 2014
سفر خانم اشتون به تهران در هفته اخیر با حاشیه های فراوان روبرو و واکنش های متفاوتی میان قشرها و گروه های سیاسی مختلف در پی داشته است. در این میان عده ای از دیپلماسی جدید دولت مبتنی بر تعامل سازنده و فراگیر با کشورهای مختلف از جمله اروپایی ها که در سال های پیش مغفول مانده بود؛ تمجید کردند.
به گزارش «تابناک»، اما عده ای ورود اشتون به عنوان وزیر امور خارجه اتحادیه اروپا با توجه به عملکردش در تهران خصوصا در ملاقات با بعضی از افراد در سفارت اتریش را بهانه ای برای انتقاد به دولت قرا داده اند. یکی از مهمترین موضوعاتی که متاسفانه در کشورمان ساری و جاری است انتقاد بدون توجه به اصل موضوع و مصالح کشور است.
بر همین اساس «تابناک» در گفت و گو با یک کارشناس امور دیپلماتیک که نخواست نامش فاش شود، مراحل و پروتکل های یک سفر دیپلماتیک را مورد بررسی قرار داده است.
وی در پاسخ به این سئوال که یک سفر دیپلماتیک چه مراحلی را می گذراند، عنوان کرد؛ برای انجام یک سفر دیپلماتیک مراحلی وجود دارد. در ابتدا یاداشت رسمی داده می شود یا با کشور میزبان تماس رسمی گرفته می شود و اظهار می شود که یکی از مسئولان قصد دارد از فلان تاریخ تا فلان تاریخ به کشور شما سفر و با مقامات دیدار کند.
بعد از اینکه نظر مثبت از وزارت خارجه گرفته شد، (حتی بعضی وقت ها وزارت خارج با نهادهای دیگر نیز هماهنگ می کند) تاریخ را معین می کنند. آن مقامی که می خواهد سفر کند فهرستی از ملاقات و بازدید هایی که می خواهد انجام دهد را به کشور میزبان ارائه می کند.
احیانا بعضی وقت ها در این سفرها پیش بینی می شود که فعالیت فرهنگی و یا فعالیت هایی به نحوی دیگر داشته باشند. در مرحله بعد، اگر نسبت به آن سفر نظر مثبت وجود داشته باشد از همان کانال رسمی اطلاع و از سفر استقبال می شود. بعد دولت پذیرنده برنامه سفر را براساس ان چیزی که پیشنهاد شده تنظیم می کند.
این دیپلمات اضافه کرد، نهایتا آن برنامه تنظیم شده از طریق رسمی و کانال مربوطه به طرف مقابل ارائه می شود؛ اگر آنها موافق بودند کتبا و رسما اعلام می کنند که با برنامه ارائه شده موافقیم و این سفر انجا می شود . البته در این بین توافقاتی نیز در مورد تشریفات تنظیم می گردد. قبل از اینکه سفر انجام شود بخشی از جزئیات سفر مورد توافق قرار می گیرد و بعد از انجام سفر نیز آن مهمان یک تماس یا مکاتبه ای برای قدردانی از مهمان نوازی میزبان خودش انجام می دهد.
وی ادامه داد، در مورد سفر خانم اشتون به نظر می رسد این سفر با دعوت آقای ظریف انجام شده است که البته فرقی در اصل موضوع نمی کند. وقتی که میزبان دعوت می کند احترام بیشتری گذاشته می شود. در این گونه سفرها قاعده این بوده است که ضمن برنامه هایی که برای طرف تنظیم می کنند از خودش هم می پرسند که احیانا برنامه خاصی دیگر مد نظرش می باشد یا خیر.
در این نوع سفرها در ارتباط با برنامه هایی که صورت می گیرد هماهنگی های قبلی انجام می شود. البته ممکن است در بعضی از مواقع برنامه به دلایل پیش آمده، تغییر کند که در جریان یک دیدار دیپلماتیک کاملا عادی است. البته مهمان ها به دلایل امنیتی می خواهند از برنامه های پیش بینی نشده پرهیز کنند.
وی ادامه داد، در مورد دیدار خانم اشتون با بعضی از افراد در سفارت اتریش باید بگویم که در شرایط عادی همه سفرها و جزئیات از قبل مورد توافق و برنامه ریزی قرار می گیرد ولی به این معنا نیست که میزان فعالیت های پیش بیینی نشده صفر است. البته عرف دیپلماتیک ایجاب می کند کشور میزبان از فعالیت های که صورت می گیرد، اطلاع داشته باشد.
همچنین وی گفت، سفر خاص خانم اشتون دو ویژیگی دارد. اول اینکه ظرف سال های گذشته هیئتی در چنین سطحی از اتحادیه اروپا نداشتیم و این سفر در زمانی اتفاق می افتد که شش قطعنامه بر علیه ایران در ارتباط با بحث هسته ای تصویب شده است. یکی از مسائلی که برای رفع این تحریم ها مطرح بوده است بحث اعتماد سازی است. اعتماد سازی هم فقط به موضوع هسته ای بر نمی گردد.
در روابط ایران با اتحادیه اروپا قاعدتا اعتماد سازی هم در زمینه های سیاسی، امنیتی ،اقتصادی و تجاری باید به صورت دو طرفه صورت گیرد. جمعی از این مقولات میان طرفین منجر به اعتماد یا بی اعتمادی می شود.
این مقام آگاه ادامه داد، هدف اصلی سفری در این سطح اعتماد سازی و بررسی زمینه شروع مجدد روابط و ارتقا روابط است. در یک سفر دیپلماتیک طبیعتا شما مجبور هستید، به نظرات طرف مقابل توجه کنید. وقتی رئیس سیاست خارجی اروپا می خواهد در سفارت یکی از کشورهای اروپایی حضور پیدا کند این فی نفسه حرکت خلاف عرفی به حساب نمی آید. اما بهتر است این گونه ملاقات ها از قبل برای پاره ای از همانگی ها مشخص شود.
سفر روسای جمهور خودمان به فرانسه، ایتالیا و بعضی از کشورهای افریقایی یادمان نرود. در دوره های قبل در مورد ملاقات با شخصیت های مدنی صحبت می شده است. در روابط دیپلماتیک ملاقات با فعالین مدنی کار عادی است.
این دیپلمات بازنشسته گفت، کافی است به ملاقات های مقامات کشورمان که ظرف سال های گذشته در نیویورک انجام شده است، نگاهی بیاندازید. روسای جمهور و وزاری خارجه در بین مقاماتی که ملاقات می کردند که هماهنگ نشده بود. برای مثال ملاقات با مخالفین جنبش جهانی شدن، خاخام های یهودی ضد صهیونیست و یا مخالفین بعضی از حکومت های کشورهای همسایه. در واقع ملاقات های مکرری که با فرد یا گروه ها صورت می گرفت، الزاما با با سیاست های دولت آن کشور تطابق نداشته است. همین خانم اشتون دو سال پیش به برمه رفتند و با خانم سوچی مخالف دولت برمه ملاقات کرد.
وی در پایان گفت، ممکن است؛ مسئولین ما در سفر به کشورهای خارجی با احزاب و شخصیت های مخالف ملاقات داشته باشند. نکته ای که اینجا باید در نظر گرفت این است که ملاقات با اطلاع دولت میزبان یا بدون اطلاع بوده است، جای بحث دارد. اگر ملاقات بدون اطلاع باشد می تواند حمل بر مداخله در امور داخلی کشور تعبیر شود و بهتر است که این گونه ها ملاقات ها با هماهنگی قبلی انجام بگیرد .
اتفاقا این ملاقلات نشان داد که قدرت جمهوری اسلامی تا به چه اندازه ای است و ایران هراسی از این که مخالفین داخلی با خارجی ها ملاقات داشته باشند، ندارد و مظهر قدرت ملی و استقلال کشور است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]
صفحات پیشنهادی
4/ایران گشت/اصفهان قلعه مورچهخورت؛ دروازه ورودبه پایتخت تمدن ایران
4 ایران گشت اصفهانقلعه مورچهخورت دروازه ورودبه پایتخت تمدن ایرانقلعه تاریخی مورچهخورت دروازه غربی اصفهان باستان و یادبود رشادت مردم این کهن دیار در برابر تجاوز اشرف افغان را بر حافظه تاریخی خود دارد ولی با همه شکوهش در گیرودار تاریخ گم شده است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهاورود ایران چک 100 هزار تومانی به بازار
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰ ۵۶ مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی از ورود ایران چک 100 هزار تومانی به بازار خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا غیاثوند از ورود ایران چک 100 هزار تومانی از نیمه دوم اسفنده ماه خبر داد و افزود تا سه روز آینده بر حسب نیاز مردم ایرندردسرهای ورود 7 خودروی خاص به ایران
یواشکی روزنامه ها دردسرهای ورود 7 خودروی خاص به ایران شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید چند تا روزنامه را می توانید بخرید چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید بخوانید بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگورود نخستین محموله کمک های بشردوستانه ایران به جمهوری چاد
ورود نخستین محموله کمک های بشردوستانه ایران به جمهوری چاد تهران- ایرنا- مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلال احمر از ورود محموله 40 تُنی کمک های بشر دوستانه جمهوری اسلامی ایران به جمهوری چاد به منظور توزیع در میان آوارگان آفریقایی خبر داد وحید رحمتی رودسری روز سه شنبه در گفت و گو با خبواردات دارو 82 درصد افزایش یافت/ورود غولهای داروسازی به ایران
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۱۸ واردات دارو در بهمن ماه امسال با افزایش 82 46 درصدی وزنی نسبت به دی ماه بالغ بر 2730 تن شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا براساس تازه ترین آمار گمرک ایران در یازدهمین ماه امسال ارزش واردات داروی کشور نیز با افت 9 93 درصدی نسبت بهیک کارشناس اقتصادی در گفتوگو با فارس مطرح کرد ضرورت ورود ایران به پیمانهای دوجانبه ارزی/ کاهش سهم دلار در مب
یک کارشناس اقتصادی در گفتوگو با فارس مطرح کردضرورت ورود ایران به پیمانهای دوجانبه ارزی کاهش سهم دلار در مبادلات یکی از وجوه اقتصاد مقاومتی استیک کارشناس اقتصادی با اشاره به مزایای پیمانهای دوجانبه ارزی گفت یکی از جنبههای اقتصاد مقاومتی در حوزه ارز کاهش سهم دلار در مبادلااجازه ورود از مرز پاکستان به ايران را نخواهيم داد
اجازه ورود از مرز پاکستان به ايران را نخواهيم داد وي با تأکيد بر نظارت جدي جمهوري اسلامي ايران بر همه مرزها و جاده ها همکاري جدي تر اسلام آباد با تهران را در مبارزه با قاچاق مواد مخدر و اشرار خواستار شد کد خبر ۳۸۳۶۲۰ تاریخ انتشار ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۱ ۰۷ - 03 March 2014 وزير کشوووشو شاخص های لازم برای ورود به المپیک را دارد/ ایران قطب دوم ووشوی جهان است
استانها جنوب هرمزگان علی نژاد ووشو شاخص های لازم برای ورود به المپیک را دارد ایران قطب دوم ووشوی جهان است بندرعباس - خبرگزاری مهر رئیس فدراسیون ووشو با بیان اینکه ووشو تمامی شاخص های لازم برای ورود به المپیک را دارد گفت رئیس فدراسیون جهانی ووشو نیز اخیرا بدون رقیب توانستورود ایران چکهای 100 هزار تومانی به بازار/ 1000 میلیارد تومان اسکناس نو چاپ شد
اقتصادی اقتصاد کلان بانک مرکزی رسما اعلام کرد ورود ایران چکهای 100 هزار تومانی به بازار 1000 میلیارد تومان اسکناس نو چاپ شد مدیر کل نشر و ریالی بانک مرکزی از ورود چک پولهای 100 هزار تومانی به بازار براساس تقاضای بانکها از نیمه دوم اسفندماه سال 92 جاری خبر داد و گفت حدودورود ایران چک ۱۰۰ هزار تومانی به بازار
ورود ایران چک ۱۰۰ هزار تومانی به بازارتاریخ انتشار دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۰ ۵۶ مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی از ورود ایران چک ۱۰۰ هزار تومانی به بازار خبر داد به گزارش ایسنا غیاثوند از ورود ایران چک ۱۰۰ هزار تومانی از نیمه دوم اسفنده ماه خبر داد و افزود تا سه روز آینده بآغاز به تحصیل اولین ورودیهای PhD دانشکده فناوریهاینوین پزشکی پس از احیای دانشگاه ایران
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۵۵ جلسه معارفه اولین ورودی دانشجویان PhD دانشکده فناوریهای نوین پزشکی پس از احیای دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزارشد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا دکتر جغتایی رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی با اشاره به اهداف و برنامه استراتژی دانشگاه علوم پزشکی ایراافزایش محبوبیت اشتون در ایران/نقش خانم سیاستمدار در تفاهم اولیه ایران و گروه 1+5
بین الملل ایران در جهان یک رسانه ترک مطرح کرد افزایش محبوبیت اشتون در ایران نقش خانم سیاستمدار در تفاهم اولیه ایران و گروه 1 5 شبکه تلویزیونی TRT ترکیه پرداختن رسانه های ایرانی به سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به این کشور را نشانگر افزایش محبوبیت وی دانست به گزارش خبرگزدردسرهای ورود 7 خودروی خاص به ایران!
دردسرهای ورود 7 خودروی خاص به ایران روزنامه خراسان از دردسرهای ورود 7 خودروی خاص به ایران خبر داد خراسان نوشت بر اساس گزارش یک نهاد مسئول مشخص شده هفت دستگاه خودروی ویژه حمل سگهای موادیاب سازمان ملل متحد که به ایران اهدا شده است به علت مشکلاتی که در زمینه تایید معافیت از حقوقمدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران: ورود به بازار صادراتی حاشیه سود بالایی برای بانکها ندارد
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران ورود به بازار صادراتی حاشیه سود بالایی برای بانکها نداردمدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران گفت ورود به بازار صادراتی حاشیه سود بالایی برای بانکها ندارد و به همین خاطر بانکهای کشور چندان به این بخش ورود پیدا نمیکنند به گزارش خبرگزاری فارس ازورود خودروهای آمریكایی به ایران
ورود خودروهای آمریكایی به ایران با توجه به قوانین موجود در مناطق آزاد هر كشوری میتواند تولیدات خود را روانه مناطق كند و درخصوص ورود خودروهای آمریكایی باید گفت كه هیچ منعی وجود ندارد کد خبر ۳۸۵۲۰۳ تاریخ انتشار ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶ ۳۳ - 09 March 2014 مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفتعبدالرضا داوری: حمایت اصولگرایان در سال 84 و 88 از احمدی نژاد از سر اضطرار بود/احمدی نژاد محبوب ترین سیاستمدار
عبدالرضا داوری حمایت اصولگرایان در سال 84 و 88 از احمدی نژاد از سر اضطرار بود احمدی نژاد محبوب ترین سیاستمدار ایران است او هرگز به فکر بازگشت به قدرت نیست داوری معتقد است که نه احمدینژاد و نه هیچیک از افراد منستب به او در هیچ انتخاباتی حضور نحواهند داشت به گزارش نامه نیوز عبوقتی آمار گردشگران خروجی بیشتر از ورودی می شود | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 12 12 – تهران – ایرنا – آمار گردشگران خروجی و ورودی به کشور واقعیت گردشگری ایران را نشان می دهد 4 میلیون گردشگر ورودی و 7 میلیون مسافر خروجی واقعیت گردشگری ایران است در حالی که کارشناسان به همین آمار گردشگران ورودی نیز با شک و تردید می نگرند ب-
گوناگون
پربازدیدترینها