تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844994136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

50 درصد واردات ایران از چین ماشین آلات است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

50 درصد واردات ایران از چین ماشین آلات است کرمان - ایرنا - رایزن سابق بازرگانی ایران در چین گفت: 50 درصد واردات ایران از چین ماشین آلات و سایر واردات شامل فلزات و محصولات دیگر است.


به گزارش ایرنا، ˈمسعود کمالی اردکانیˈ روز چهارشنبه در همایش راهکارهای عملی تجارت با چین افزود: واردات ما با ساختار صنعتی چین همخوانی دارد اما در مقابل ما صادرات ماشین آلات به چین نداریم.
وی اظهار کرد: بیش از 90 درصد صادرات ایران مواد پتروشیمی و مواد اولیه برای تولید است در حالی که کل صادرات چین در این رابطه حدود 30 درصد است که این به معنای خام فروشی محصولات ماست و نباید اینگونه باشد.
عضو هیات علمی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: نباید محصولات اولیه و اصلی را به چین صادر کنیم.
وی خاطرنشان کرد: چین کشور 72 ملت است و بر اساس آمار غیررسمی 70 تا 80 میلیون نفر مسلمان در این کشور مستقر هستند.
وی گفت: 50 درصد اقتصاد چین را صنعت تشکیل می دهد و نرخ رشد اقتصادی در سال های گذشته و حتی در شرایط بحرانی جهان 8.5 درصد بوده که در واقع اقتصاد چین را متوازن کننده اقتصاد دنیا معرفی می کنند.
رایزن سابق بازرگانی ایران در چین بیان کرد: از سال 2010 میلادی تاکنون چین به رتبه دوم اقتصاد دنیا بعد از ژاپن تبدیل شده و همچنان این رتبه را حفظ کرده است.
کمالی اردکانی، تصریح کرد: درآمد سرانه در چین 9 هزار دلار، نرخ بیکاری چهار درصد و تورم بین 2.6 تا 3 درصد است و چین به عنوان یکی از اقتصادهای بزرگ دنیا از سال 2001 تاکنون محسوب می شود که پس از 15 سال مذاکره توانست به عضویت سازمان توسعه تجارت جهانی درآید.
وی گفت: صادرات چین در سال 2013 میلادی دو هزار و 200 میلیارد دلار بوده که این رقم در 10 سال گذشته 600 میلیارد دلار بوده است.
کمالی اردکانی، تصریح کرد: هنگ کنگ، ژاپن، آمریکا و کره مهمترین مقاصد صادراتی چین هستند که بیش از 50 درصد صادرات آن نیز ماشین آلات است.
وی افزود: البته از سوی دیگر چین برای تجهیز، تولید و انتقال فناوری و دانش 40 درصد ماشین آلات را وارد می کند و به همین دلیل اساس بسیاری از صنایع چین آمریکایی و اروپایی است.
رایزن سابق بازرگانی ایران در چین خاطرنشان کرد: 10 تا 11 درصد صادرات و 9 درصد واردات دنیا در دست چین است که رقم کمی برای این کشور نیست.
وی بیان کرد: چین یکی از مقاصد جذب سرمایه در دنیاست و سال گذشته 117 میلیارد دلار سرمایه جذب کرده که از این حیث رتبه اول یا دوم جهان را دارد و از سوی دیگر چین نیز 90 میلیارد دلار سرمایه گذاری در دنیا انجام داده است.
کمالی اردکانی، گفت: سال 92 رابطه تجاری چین با ایران حدود 6.5 میلیارد دلار صادرات و 8.5 میلیارد دلار واردات بوده است که البته اگر محصولات نفتی را نیز محاسبه کنیم حجم مبادلات ما به حدود 40 میلیارد دلار می رسد که نسبت به سال 2009 میلادی دو برابر شده است.
وی با بیان اینکه بین ایران و چین زیرساخت های حقوقی خوبی وجود دارد، گفت: از سال 90 یا 91 ایران جزء کشورهای مجاز واردکننده تورهای خارجی قرار گرفت و نام آن به عنوان صد و دهمین کشور ثبت شد و به همین دلیل در حوزه ورود گردشگر چینی به ایران پتانسیل خوبی وجود دارد.
رایزن سابق بازرگانی ایران در چین افزود: چین در کمتر از 30 سال گذشته توانسته با ایجاد تحول اقتصادی 500 میلیون نفر را از زیر خط فقر بالا آورد و به عنوان نخستین تاجر کننده و صادرکننده دنیا محسوب شود و رفاه با رشد 10 درصدی در این کشور افزایش یافته است.
کمالی اردکانی، بیان کرد: تغییری که در رویکرد اقتصادی چین اتفاق افتاده به نفع ماست و می تواند در جذب سرمایه خارجی، تولید و صادرات موثر باشد.
وی گفت: چین امروز دنیا را با کمک خود گرفته و شرایطی را فراهم کرده که بزرگترین اقتصاددانان بزرگ دنیا در چین تولید کننده و صادرکننده هستند.
وی افزود: صادرات چین امروز پس از 30 سال به کشورهای آمریکا، ژاپن و اتحادیه اروپا به دلیل تقاضای کم در حال تزلزل است و به همین دلیل چین تصمیم گرفته با تغییر رویکرد این اتکا را از خارج به داخل کشور خود بیاورد.
کمالی اردکانی، با اشاره به اینکه رشد اقتصادی در دو سال گذشته در چین به دلیل همین تغییر رویکرد از 9 به 7 درصد رسیده است، تصریح کرد: حرکت به سمت تولید کیفی و جا انداختن برند چینی در دنیا از کارهایی است که در این تغییر رویکرد مدنظر است.
رایزن سابق بازرگانی ایران در چین، گفت: از 10 سال گذشته تقاضای فرش دستباف در جهان کاهش یافته اما امروز چین بیش از هشت میلیون دلار واردات فرش دستباف دارد.
وی افزود: صادرات فرش از چین کاهش یافته است که دلیل آن افت تقاضا به دلیل ورود صنایع جدید بویژه الکترونیک در چین است که نیروی کار را از فرش به آن سمت برده است.
کمالی اردکانی، گفت: تولید و صادرات فرش دستباف در چین رو به افول و واردات فرش افزایش یافته است.
رایزن سابق بازرگانی ایران در چین، خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته صادرات فرش دستباف ایران به چین از 300 هزار دلار به هفت میلیون دلار افزایش یافته است و بازار پر پتانسیلی در این زمینه وجود دارد.
وی بیان کرد: ایران امروز 35 درصد فرش دستباف چین را در اختیار دارد که این کار از سال 2011 آغاز شده و در حالی که ایران در سال 2005 میلادی دوازدهمین کشور صادرکننده فرش دستباف در چین بوده، امروز نخستین کشور در این زمینه است که امیدواریم بازار حفظ شود.
کمالی اردکانی، تصریح کرد: همچنین از ایران به چین فرش ماشینی زیادی ارسال می شود و همچنین صنایع دستی ایران در چین به عنوان مهد صنایع دستی جهان بسیار فروش دارد.
وی افزود: 200 میلیون نفر ثروتمند در کشور چین وجود دارد که این جمعیت برای عرضه محصولات ما کفایت می کند و ما بیش از این نیز توان عرضه نداریم.
وی بیان کرد: در حوزه های هایتک و دانش بنیان نیز در چین بازار برای ایرانی ها وجود دارد.
کمالی اردکانی، بهترین راه ورود به بازار چین را حضور در نمایشگاه های مختلف عنوان کرد و گفت: چینی ها فروشنده های اول دنیا هستند اما می توان از فرصت این نمایشگاه ها برای معرفی محصولات و فروش آنها استفاده کرد.
رایزن سابق بازرگانی ایران در چین، اظهار کرد: اکنون فرش دستباف ایران در چین در بیش از 10 شهر فروشگاه دارد و ابتدا باید از بازار و سلیقه فروشنده و شرایط فروش شناخت و سپس برای خود یک شریک تجاری پیدا کرد.
وی با تاکید بر اینکه نمایشگاه مانند دانشگاه است، خاطرنشان کرد: در چین تولید و تجارت از یکدیگر تفکیک است و به جز تعرفه های ترجیحی ما مشکل تعرفه در چین نداریم.
کمالی اردکانی با بیان اینکه در چین بشدت از ایرانی ها کلاهبرداری می کنند، ادامه داد: در این رابطه ممکن است در شرایطی که با طرف چینی قرارداد تجاری ندارید دو سه درجه زیر استاندارد برای شما جنس بفرستند.
وی بیان کرد: همچنین فروشنده ادعا می کند مبلغ واریزی شما را دریافت نکرده و به احتمال زیاد ایمیل شما حک شده است.
وی افزود: معامله با کلاهبردار اینترنتی که وجود خارجی ندارد و خود را شرکت معتبر وانمود می کند از دیگر موارد کلاهبرداری است.
کمالی اردکانی با تاکید بر اینکه باید رویکرد خود را در تجارت با چین تغییر دهیم، گفت: در رویکرد سود آنی به طور قطع ضرر وجود دارد و باید با رویکرد بلند مدت به دنبال یک شریک تجاری مطمئن بود.ک/2
7443/8154/2624
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن