واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: نظام بانکداری خانه تکانی گسترده نیاز دارد/ برای تورم و بیکاری فکری کنید تهران – ایرنا – عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فساد عدیده موجود در نظام بانکی یکی از شاهراه های اصلی تبدیل شدن سرمایه داران به مفسدان اقتصادی است، افزود: لازم است تا در اسرع وقت با تصویب اصلاح نظام بانکداری، یک خانه تکانی گسترده در سیستم بانکی صورت پذیرد.
به گزارش خبرنگارسیاسی ایرنا، سید ناصر موسوی لارگانی روز چهارشنبه در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط رهبر فقیه و فرزانه انقلاب را سرفصل نوین در فرهنگ و اقتصاد کشور دانست و افزود: سران قوای سه گانه نیز در ابتدا اقدام در خور تحسین را در این زمینه انجام دادند و لازم است این سیاست ها به صورت عینی توسط مسئولان و مردم مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه فقط همایش، سخنرانی و شعار نمی تواند سیاست ها اقتصاد مقاومتی را عملی کند، افزود: صدا و سیما نیز باید با ارائه برنامه های جذاب، فرهنگ اقتصاد مقاومتی را در جامعه جاری کند در حالی که متاسفانه افزایش مصرف گرایی در جامعه به اولویت امروز رسانه ملی تبدیل شده و این دقیقا مغایر با اقتصاد مقاومتی است و باید از آن پرهیز شود.
موسوی لارگانی با بیان اینکه دیدار اشتون با فتنه گران را بشدت محکوم می کنم، تصریح کرد: ضروری است وزرای خارجه و اطلاعات در مورد نحوه این دیدار به ملت شریف ایران گزارش دهند و کسانی که ترتیب این ملاقات را داده اند، مجازات شوند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس با اشاره به اینکه این روزها نام هایی مانند مه آفرید خسروی، امیر منصور آریا، شهرام جزایری و بابک زنجانی به عنوان کسانی که در ایران مرتکب فسادهای کلان اقتصادی شدند، شنیده می شود، گفت: اذهان عمومی تنها این چند نفر را عامل بروز چنین فسادهایی می داند، اما بسیاری از فسادهای اقتصادی در قالب رانت های مالی و اطلاعاتی رخ می دهد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به مصادیق دیگری از فسادهای مالی سالیان گذشته اشاره کرد و افزود: تخلفات متعدد در سازمان تأمین اجتماعی و سازمان مدیریت سابق، واردات خودروهای لوکس با ارز مرجع به کشور در سال گذشته، برهم خوردن بازار ارز که در نهایت فردی به نام جمشید بسم الله عامل نابسامانی معرفی شد، واردات بی ضابطه شکر در شرایط تحریم با ارز مرجع، فسادهای مالی شرکت های مضاربه ای، تخلفات مالی در بنیاد شهید در سال 89 و قبل تر از آن نیز تخلفات اقتصادی که توسط فاضل خداداد و دوستانش صورت گرفت و در نهایت منجر به اعدام وی شد، از جمله این موارد است.
وی اضافه کرد: گرچه انسان ها ممکن است فراموشکار باشند، اما تمام این تخلفات اقتصادی، به نوعی از کیسه مردم نیازمند، قشر ضعیف جامعه رفته است و در حافظه تاریخی ایران مانده و هیچ گاه پاک نخواهد شد.
موسوی لارگانی با طرح این سوال که به راستی چرا در ایران غالبا راه سرمایه دار شدن از فساد می گذرد، گفت: در حال حاضر اگر یک فرد عادی تقاضای یک وام یک میلیون تومانی از بانک را داشته باشد، روزگارش را سیاه می کنند، حال چه طور است که فردی می تواند یک شبه نصف دارایی یک بانک را از کشور خارج کند.
نماینده فلاورجان در مجلس با اشاره به اینکه در برخی از خصوصی سازی های بزرگ رانت های گسترده ای وجود داشته که وسوسه انگیز است، گفت: باید علاوه بر بررسی دقیق خصوصی سازی های گذشته و اطلاع تخلفات در آینده با دقت کامل قانون اصل 44 اجرایی شود.
وی با تاکید بر اینکه از رئیس جمهور می خواهم تا برای زندگی و اشتغال فقرا راه چاره ای بیابند، افزود: راهکار مبارزه با فقر ، حمایت از تولید و کارآفرینی است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خطاب به رئیس جمهوری یادآور شد: آقای روحانی یادتان باشد که اکثریت آرای شما متعلق به روستاها، مناطق محروم و دور افتاده بوده است، این افراد حق بر گردن امثال شما دارند، قطعا آنها وزیر و وکیل و دولت انتخاب نکرده اند که برایشان صبح به صبح مشکلات اقتصادی را قرائت کنند.
موسوی لارگانی افزود: آقای رئیس جمهور مردم از تیم با تجربه و کاردان شما انتظاری فراتر از دولت های گذشته دارند، این افراد درد را می شناسند و حتما درمان را نیز بلد هستند، بنابراین باید در اسرع وقت برای مشکلات مردم به ویژه بیکاری و تورم چاره اندیشی کرد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس با اشاره به اینکه باید درآمدهای غیرنفتی افزایش و بر صادرات غیرنفتی تاکید ویژه شود، گفت: از رییس جمهوری و معاون اول وی می خواهم تا در اسرع وقت مصوبه ارتقای روستاهای فلاورجان را امضا و ابلاغ کنند.
سیام**1058 *1449
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]