واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بسیاری از مشکلات جوانان ناشی از برنامه ریزی نا مناسب اجتماعی است همدان- ایرنا- معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: بسیاری از مشکلات و معضلات پیش روی جوانان در شرایط فعلی ناشی از عدم برنامه ریزی مناسب برای پر کردن اوقات فراغت آنها است و باید طرح ها و برنامه های مناسب و عملی برای اجرای چنین برنامه هایی در نظر گرفته شود.
به گزارش ایرنا ˈابراهیم الهی تبارˈ روز چهارشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان همدان افزود: حضور نهادهای متولی مباحث مربوط به ساماندهی امور جوانان در این ستاد لازم و ضروری است و باید مصوبات جلسات نیز به طور دقیق پیگیری شود.
وی اضافه کرد: توجه به ظرفیت های موجود در نهادهای مختلف برای بهره مند کردن جوانان از این امکانات جزو برنامه هایی است که باید مسوولان و مدیران نهادها و ارگان ها به آن توجه کنند.
الهی تبار اظهار داشت: باید جوانان را باور کرد و برای رفع مشکلات آنها بهترین و سریع ترین اقدامات را انجام داد چرا که آسیب های زیای در کمین جوانان است و با اعتماد و سپردن کارهای مهم به آنها باید زمینه مشارکت این قشر پویا را در جامعه فراهم کرد.
وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه تمامی دستگاه های مرتبط با امر ازدواج و مسایل جوانان ،خواستار برنامه ریزی برای سیاستگذاری در راستای ازدواج مدبرانه در کشور شد و افزود: ازدواج مدبرانه امری است که امکان وقوع طلاق در آن بسیار کم باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان نیز در این جلسه با اشاره به عملکرد مناسب نهادهای استان در امور مربوط به اوقات فراغت جوانان گفت: به روز رسانی برنامه جامع اوقات فراغت تنها مشکلی است که در برخی نهادها وجود دارد و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.
سیدˈعبدی افتخاریˈ با اشاره به اینکه در حوزه اوقات فراغت دستگاه های اجرایی همکاری خوبی با امور جوانان دستگاه ورزش داشته اند، اظهار داشت: مجموعه مسوولان استان همدان اعم از استاندار، معاون سیاسی و امور اجتماعی استانداری توجه ویژه ای به موضوع جوانان دارند و قول همکاری وپیگیری مشکلات حوزه جوانان را داده اند و امیدواریم برنامه های خوب و تاثیرگذاری برغم مشکلات مالی موجود داشته باشیم.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان همدان نیز در این نشست گفت: سال گذشته تنها 9 جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان برگزار شد اما در سال جاری به 21 جلسه رسید که 19 جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در شهرستان ها به ریاست فرمانداران و دو جلسه در استان به ریاست استاندار بود.
ˈاسدالله ربانی مهرˈ افزود: رییس جمهوری رییس شورای عالی جوانان است و در استان ها، استاندار رییس ستاد ساماندهی امور جوانان استان و مدیر کل ورزش وجوانان دبیر ستاد و در شهرستان ها فرمانداران رییس ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان هستند و حدود 19دستگاه عضویت ستاد ساماندهی امور جوانان را دارند و طبق مصوبه دولت دستگاه های دولتی باید حضور فعال و منظمی در جلسات داشته باشند.
وی یادآور شد: بیش از یکصد مصوبه در جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان استان همدان در سال جاری برگزار شد که موضوع اصلی این مصوبات اوقات فراغت، ازدواج، فعالیت های فرهنگی و برگزاری جشنواره های پیوند آسمانی و جشنواره حضرت علی اکبر (ع) بوده است و اکثر این مصوبات اجرایی شده است.
وی گفت: در سال آینده برنامه های بهتری در امور جوانان داریم که به صورت ویژه پیگیری می شود و یک برنامه شش ماهه برای حوزه جوانان در حال تدوین است.
ربانی مهرخاطرنشان کرد: اداره کل ورزش وجوانان به تنهایی متولی امورجوانان نیست بلکه 19دستگاه طبق مصوبه دولت موظف به انجام برنامه و پیگیری امور جوانان هستند و یکی از برنامه ها در آینده ارزیابی عملکرد دستگاه ها در حوزه جوانان است.
7520/575
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]