تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى آيد و آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804336560




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوه مدیریتی حفظ و مرمت بناهای تاریخی می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

شیوه مدیریتی حفظ و مرمت بناهای تاریخی می کند تهران - ایرنا - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور حمایت از مالکان بناهای تاریخی را ضروری خواند و گفت: باید با تغییر مدل مدیریتی به حفظ، احیاء و مرمت بناهای تاریخی در کشور پرداخت.


به گزارش روز چهارشنبه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مسعود سلطانی فر با بیان این مطلب در دیدار با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر تهران افزود: همکاری شهرداری و شورای شهر می تواند به حفظ، احیاء و مرمت بناهای تاریخی و نیز بهره برداری مناسب از این بناها و استفاده از آن ها با کابرری های مفید کمک کند.
وی در تشریح وضعیت بناها و آثار فرهنگی و تاریخی کشور اضافه کرد: نخستین قانون سازمان میراث فرهنگی درسال 1309 تصویب شد و اکنون با گذشت 83 سال از آن زمان با وجود بیش از یک میلیون بنای تاریخی کمتر از 32 هزار بنا ثبت و شناسایی شده و کمتر از این تعداد، مرمت شده است.
وی خاطر نشان کرد: می توان گفت در 83 سال گذشته فقط 3 درصد از مجموع اماکن تاریخی کشور شناسنامه دار شده و هزاران بنا و اثر تاریخی دیگر در کشور هنوز بدون ثبت باقی مانده که باید برای آن ها فکر اساسی کرد.
سلطانی فر با بیان اینکه پیوند میان اقتصاد و فرهنگ نقش مهمی در احیا و مرمت بناهای تاریخی و فرهنگی در کشور ایفا می کند ادامه داد: اقتصادی کردن فرهنگ راهکار اصلی حفظ و احیای بناهای تاریخی است.
سلطانی فر یادآور شد: با بودجه دولتی و مدل مدیریتی 83 سال گذشته نمی توان به حفظ و احیای بیش از یک میلیون اثر تاریخی موجود در کشور امیدوار بود .
وی در ادامه با بیان اینکه حفاظت و حراست از آثار تاریخی و فرهنگی از مهمترین دغدغه های سازمان میراث فرهنگی است ادامه داد: آثار تاریخی بی نظیری در کشور داریم که می توان با تدوین سیاست های کارآمد و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و با در نظر گرفتن طرحها و نقشه هایی که سازمان میراث فرهنگی تبیین می کند به مرمت، حفظ و احیای این بناهای تاریخی پرداخت.
معاون رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه این مدل مدیریتی در کشورهای مختلف جواب داده است ادامه داد: در کشورهای مختلف وقتی فردی دارای ملک تاریخی است احساس خوشبختی می کند چرا که می تواند با استفاده از قوانین موجود در آن کشور ملک خود را با تغییر کاربری به یک مکان اقامتی، فرهنگی، کتابخانه، فروشگاه صنایع دستی و ... تبدیل کند اما متاسفانه این موضوع در کشور ما تا کنون به صورت مطلوب انجام نشده است؛ بنابراین می توان با تبیین سیاست هایی در این زمینه و با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی به حمایت از مالکان بناهای تاریخی پرداخت.
وی از رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر تهران خواست تا در این خصوص میراث فرهنگی را یاری کنند.
سلطانی فر در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع ورود گردشگران خارجی به کشور نیز اشاره کرد و یادآورشد: آمارها نشان می دهد سالانه بیش از چهار میلیون و 300 هزار گردشگر خارجی به ایران سفر می کنند، در حالی که در همین سال بیش از 7 میلیون و 800 هزار نفر از کشور خارج شده اند که این موضوع ضرورت برنامه ریزی برای حمایت هرچه بیشتر از صنعت گردشگری و توسعه این بخش را دو چندان می کند.
وی گفت: از 4 میلیون گردشگر خارجی ورودی به کشور تنها یک میلیون نفر از آن ها، در ایران هزینه کرده و منافع اقتصادی و فرهنگی برای کشور داشته اند و سایر گردشگران افرادی هستند که یا برای تعویض گذرنامه وارد کشور شده اند و یا ورود آنها به ایران مربوط به ترددهای مرزی است که این مسئله نشان می دهد باید در حوزه تامین زیر ساخت های گردشگری و جذب گردشگران خارجی بیش از پیش تلاش کرد.
سلطانی فر در ادامه گفت: این آمارها نگران کننده است و به ما گوشزد می کند که در حوزه گردشگری باید برنامه ریزی های بهتر و دقیق تری انجام دهیم چراکه تاکید دولت و شخص رئیس جمهور بر آن است که موضوع گردشگری باید بیش از پیش تقویت و حمایت شود.
معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: آمارها نشان می دهد در سال 2013 میلادی بیش از یک میلیارد و 200 هزار گردشگر در دنیا به مسافرت رفته اند که گردش مالی این تعداد مسافرت ها بالغ بر 1100 میلیارد دلار است درحالی که با توجه به ظرفیت های بی نظیر گردشگری در کشور اگر تنها یک درصد این گردش مالی را بتوانیم جذب کنیم سالانه رقمی بالغ بر 11 میلیارد دلار نصیب کشور خواهد شد.
فراهنگ (1) ** 1569
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن