واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
روزنامه کیهان در یک نگاه تهران - ایرنا - روزنامه کیهان در شماره روز چهارشنبه بیانات مقام معظم رهبری در جمع صد ها نفر از مسئولان دستگاه های مختلف، فعالان اقتصادی و مدیران مراکز با عنوان «رسالت اقتصاد مقاومتی بهبود زندگی مردم است» را تیتر یک کرده است.
به گزارش ایرنا، در ادامه این خبر به نقل از مقام معظم رهبری آمده است: «عزم جدی مسئولان»، «تبدیل سیاست ها به برنامه های زمان بندی شده اجرایی»، «نظارت دقیق»، «رفع موانع حضور فعالان و مردم در عرصه اقتصادی» و «گفتمان سازی»، این امکان را فراهم می کند که ثمرات شیرین و ملموس این الگوی بومی و علمی، در مدت مناسب در زندگی مردم جلوه گر شود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود، هدف از برگزاری جلسه ای با چنین ترکیبی از مسئولان نظام را ایجاد زمینه همدلی و همفکری برای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، شتاب بخشیدن به پیشرفت کشور و حرکت در مسیر تحقق آرمان های بلند نظام اسلامی دانستند.
افزایش 20 درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال آینده، مادورو: کودتای غربگرایان را در ونزوئلا خنثی کردیم، مردم در تجمع ضدصهیونیستی اردن: سفیر اسرائیل را اخراج کنید، ردیابی هواپیمای مالزیایی بعد از 4 روز تلاش 10 کشور و هوای تهران 5 درجه کاهش می یابد از دیگر عناوین برجسته روزنامه کیهان در شماره امروز است.
یادداشت روز این شماره با عنوان «بیداری اسلامی بازگشت به خویش» است که در آن آمده است: انگلیس، فرانسه و آمریکا در قرن های 19 و 20 به جهان اسلام به چشم طعمه نگاه کرده و مانند یک توپ در دست های خود چرخاندند و البته در این میان روسیه و آلمان نیز سهمی به عهده داشتند.
ولی این سهم به زمان های خاص محدود بود و به اندازه سیطره سه کشور مورد اشاره استمرار پیدا نکرده است. در این دوران انگلیس، آمریکا و فرانسه تلاش کردند تا ضمن چپاول اقتصادی، جهان اسلام را از هویت خود جدا کرده و از نظر هویتی به غرب ملحق نمایند بر این اساس شبکه ها و باشگاههای فرا ماسونری با پوسته ای خیرخواهانه و آرمان گرایانه راه انداختند و در کنار آن احزاب چپ و راست را در کشورهای اسلامی فعال کردند.
روزنامه ها بر مبناهای سیاسی غرب متولد شدند، شبکه ای از دانشجویان اعزام به خارج و اساتید عزیمت یافته از خارج پدید آمدند و به زودی سیستم دانشگاهی و تحصیلات عالیه و مدارس و دروس متوسطه را در دست گرفتند و از این مسیر سایه خود را بر سیستم های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دیوانسالاری اداری پهن کردند.
چرا هاشمی اصرار دارد تاریخ را در 26 تیر 88 متوقف کند؟! خبر ویژه این شماره است که در بخشی از آن آمده است: آقای هاشمی می گوید از سال 76 تصمیم داشته به سمت کار اجرایی برنگردد اما به اصرار مردم در سال 84 و 92 نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده است.
وی در مصاحبه با روزنامه شرق می گوید: وقتی در سال 76 از کار اجرایی جدا شدم، تصمیم من این بود که دیگر به آن سمت برنگردم. در هر دو انتخابات 84 و مورد اخیر که نامزد شدم، درجه اول به خاطر اصرار مردم بود که در طول شش ماه تقاضایشان را تکرار می کردند و هر روز دو، سه گروه به همین ساختمان می آمدند، هم اخیرا و هم آن موقع اینگونه بود. این حالت، انسان را با یک سوال واقعی مواجه می کند که اگر تو احتمال می دهی که می توانی تاثیر بگذاری؛ چرا وارد نمی شوی؟ این همه مردم می گویند و تشخیص همه که غلط نیست. ما نباید خودمان را عقل کل بدانیم. بالاخره مردم اینگونه فهمیده اند و ما هم باید عمل کنیم.
شبس (2) 1346 **1552
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]