واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اعضای باند کلاهبرداری 10 میلیارد ریالی در کردستان دستگیر شدند سنندج - ایرنا - رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان گفت: اعضای یک باند کلاهبرداری که 10 میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرامرز شاکری» روز سه شنبه در نشست خبری با موضوع تشریح اقدامات پلیس فتای استان در سال 92، افزود: هفت نفر شامل چهار مرد و سه زن با ارسال پیامک از طریق اینترنت، در شهرهای رباط کریم، شهریار و شهر ری به بهانه برنده شدن در حج عمره، جوایز همراه اول، لوازم خانگی و دیگر مسایل اقدام به کلاهبرداری افرادی از استان کردستان کردند که بعد از دو ماه کار اطلاعاتی تمام متهمان دستگیر شدند.
وی ادامه داد: این یک مورد از اعترافات آنها است و تحقیق در مورد دیگر کلاهبرداری های این باند ادامه دارد.
به گفته شاکری، در یک فقره پرونده دیگر، کلاهبرداری 840 میلیون ریالی متهم شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود: در جریان این اخاذی، فردی در بوکان از حساب شهروندی مریوانی به صورت غیرمجاز برداشت کرده بود که ماموران فتا مظنون را شناسایی و دستگیر کردند.
شاکری با اشاره به اینکه جرایم در سال 92 نسبت به سال قبل از آن، 100 درصد افزایش و کشف وقوع نیز 103 درصد افزایش یافته است، ادامه داد: هیچ پرونده ای در استان نداریم که کشف نشده باشد.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان، 50 درصد از جرایم به وقوع پیوسته در استان را برداشت غیرمجاز از حساب اشخاص دانست و به مردم توصیه کرد اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار افراد قرار ندهند و در حفظ و نگهداری حساب های بانکی دقت نمایند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، از کاربران رایانه خواست به منظور جلوگیری از بروز مشکلات از قرار دادن هرگونه عکس، فیلم و اطلاعات شخصی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خودداری کنند.
شاکری گفت: امسال شکایات متعددی در ارتباط با اخاذی از افراد در فضاهای مجازی داشتیم و از این رو به کاربران رایانه توصیه می کنیم از قرار دادن عکس، فیلم و اطلاعات شخصی خود در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خودداری نمایند.
وی با اشاره به اینکه هویت افراد در فضای مجازی واقعی نیست، تاکید کرد: نباید به افراد در فضای مجازی اعتماد شود و عکس و اطلاعات شخصی را در اختیار آنها قرار داد.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان عدم آگاهی کاربران از فعالیت در فضای مجازی را از مهمترین دلایل بروز مشکل در این فضا دانست و از رسانه ها خواست با اطلاع رسانی های به موقع مردم رادر جریان تهدیدات این حوزه قرار دهند.
وی تهدیدات فضای مجازی را بیشتر از فضای واقعی دانست و گفت: کلاهبرداری ها و اخاذی ها از طریق فضای مجازی افزایش یافته و مردم باید بیشتر مواظب باشند.
شاکری، 13 درصد جرایم فضای مجازی را مربوط به انتشار اکاذیب و هتک حیثیت خانواده ها از طریق اینترنت دانست و از کاربران خواست بیشتر مراقب باشند.
وی برداشت از حساب های بانکی افراد را از دیگر تهدیدات حوزه فضای مجازی دانست و گفت: مردم نباید به هیچوجه اطلاعات حساب های شخصی خود را در اختیار افراد قرار دهند زیرا ممکن است از آن سوء استفاده شود.
شاکری رویکرد پلیس فتای استان را آموزشی و فرهنگی دانست و افزود: اکنون در سطح مدارس و دانشگاه ها اقدام به آموزش های پیشگیرانه در ارتباط با تهدیدات فضای مجازی می کنیم و از رسانه ها نیز درخواست اطلاع رسانی در این ارتباط را داریم.
وی همچنین بر اشرافیت خوب ماموران پلیس فتا بر نت سراها و مراکز خدمات کامپیوتری استان نیز اشاره کرد و افزود: امسال به دلیل نظارت کامل پلیس فتا بر این مراکز هیچ گونه جرمی در نت سراها مشاهده نشد.ک/3
7346/570 ** 1071
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]