واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری:
شهادت بهترین سبک زندگی اسلامی است خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که شهادت بهترین سبک زندگی اسلامی است، گفت: در حقیقت انسان از فرصت شهادت استفاده میکند که به یک جایگاه متعالی برسد و آن هم جایگاهی است که خداوند مشتری انسان شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام یدالله رحمانی، مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، صبح امروز در یادواره شهدای روحانی این استان که در مدرسه علمیه شهرکرد برگزار شد، درباره جایگاه شهادت از منظر قرآن کریم گفت: شهادت از نگاه قرآن یک مقصد بزرگ است که بزرگان و مؤمنان حقیقی به دنبال رسیدن به آن جایگاه هستند.
وی با بیان این که شهادت مقصد است چرا که همگان به دنبال رستگاری هستند و قرآن هم به این فوز و رستگاری اشاره مستقیم دارد و آن را «فَوزًا عَظِیماً» میخواند، تصریح کرد: خداوند شهادت را بالاترین مقصدی دانسته که بشر به آن میرسد؛ همچنین شهادت از منظر قرآن یک فرهنگ، مسیر و صراط است که صالحان و عابدان و زاهدان و مردان خدا، در پی رسیدن به آن مقصود بوده و هستند.
امام جمعه بلداجی گفت: خداوند در آیه 23 سوره احزاب در همین زمینه میفرماید که «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا» خداوند زندگی این گونه را یک مدل و الگوی متعالی میداند و به طور قطع باید گفت که شهادت بهترین سبک زندگی اسلامی است.
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به این که شهادت یک فرصت است؛ فرصتی برای رسیدن به خدا و فرصتی برای رسیدن به مقامی که شایسته اوست، عنوان کرد: در حقیقت انسان از فرصت شهادت استفاده میکند که به یک جایگاه متعالی برسد و آن هم جایگاهی است که خداوند مشتری انسان شود.
مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری گفت: انسانی در این دنیا سود میکند که خداوند به دنبال خریداری او باشد و با او معامله کند؛ شهیدان جان خود را برای دین خدا و خدا دادند که خداوند آن ها را قبول کرده و خود به استقبال آن ها میرود. این مدرس حوزه علمیه بیان کرد: تأکیدات قرآنی در زمینه ایثار و شهادت به حدی است که کسی نمیتواند در این زمینه شبههای داشته باشد و به همین خاطر است که آرزوی شهادت آرزویی دیرین برای اهل خدا بوده است. وی در ادامه با اشاره به این که در دوران دفاع مقدس، هر فرد، هر قشر از هر شهر یا هر روستا، سهمی از زندگی، جوانی و شور و نشاطش را به ایران بخشید و در این میان روحانیت علاوه بر نبرد با توپ و تفنگ، رزم عقاید را هم رهبری میکردند، ابراز داشت: جبهه دو نیروی مهم داشت؛ فرمانده نظامی که پیشبرد فیزیکی و هدایت آن را برعهده داشت و روحانی که نقش فرهنگی و معنوی داشت یعنی اگر در جبههای یکی از این دو مورد حضور نداشت، به یقین رزمندگان موفق نبودند و افت روحیه و مسائل اعتقادی پیدا میکردند. امام جمعه بلداجی اضافه کرد: روحانی یا تبلیغی بود یا رزمی اما در بیشتر موارد هر دو مسؤولیت را بر عهده داشت، هم در مناطق جنگی و قرارگاه ها و پادگانهای پشت خط برای نیروهای اعزامی و نیروهایی که از خط برگشته بودند سخنرانی میکرد و هم با رزمندگان در خط مقدم حاضر میشد و مسؤولیتهای مختلف نظامی بر عهده میگرفت. وی با بیان این که از مهمترین محورهای تحرک رزمندگان، ایمان و معنویت بود و آن چه آنان را شارژ میکرد سخنان روحانیان بود، تصریح کرد: در تمام جنگ اگر موفقیتی بوده همیشه یک طرف آن روحانیت حضور داشته است؛ روحانیت همچنین نسبت به آمار جمعیتش در هنگام جنگ، بیشترین شهید را تقدیم کرده است. این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به این که روحانیان به عنوان پرچم داران حرکت های انقلابی، بیشترین نقش را در حضور مردم در صحنه های مبارزه ایفا می کردند، اظهار داشت: تشویق و ترغیب مردم به حضور در میدان های نبرد و ایجاد روحیه استقامت و مقاومت در دشواری های ناشی از جنگ و دادن امید و اطمینان به تحقق وعده های الهی، از جمله نقش های روحانیت در حماسه دفاع مقدس بود. حجت الاسلام رحمانی در پایان مقاومت را رمز پیروزی ایران در همه صحنه ها بیان کرد و گفت: اگر ما توانستیم با تجهیزات نظامی کم و در جنگی کاملا نابرابر پیروز شویم، راز تحقق این مهم در سایه ایمان و استقاومت مردم این مرز و بوم بود و امروز نیز اگر در مقابل دشمنان و تحریم های ناعادلانه آن ها مقاومت کردیم، به یقین پیروز عرصه خواهیم بود./9457/پ202/ب
۱۳۹۲/۱۲/۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]