محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840242320
معمایی به نام اصالت امضای طومار روزنامه نگاران
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
معمایی به نام اصالت امضای طومار روزنامه نگاران فرهنگ > رسانه - یک روز مانده به اختتامیه اولین جشنواره مطبوعات در دولت یازدهم، خبر امضای نامه ای از سوی اهالی مطبوعات برای وزیر ارشاد منتشر شدکه بلافاصله با برخی تکذیب ها مواجه شد، معمایی که تاکنون ادامه دارد: کدام امضاها واقعی است و کدام نیست؟
امید سلیمی بنی: درست از صبح فردای انتشار این خبر، برخی از افرادی که نامشان به عنوان امضا کننده طومار آمده بود، گفتند چنین متنی را ندیده اند و از محتوای آن خبر ندارند.
روز جمعه، 16 اسفندماه، این خبر در خبرگزاری رسمی دولت منتشر شد. خبر درباره ای نامه ای بود که نام حدود 400 روزنامه نگار و خبرنگار و فعال رسانه ای زیر آن نوشته شده بود و خبرگزاری جمهوری اسلامی، آن را در زیرگروه رسانه خود منتشر کرد. طوماری که در آن خطاب به وزیر ارشاد نوشته شده بود سیاست های مطبوعاتی این وزارتخانه، مطابق وعده های رئیس جمهور نیست و حسین انتظامی به عنوان معاون مطبوعاتی این وزارتخانه، عملکرد قابل قبولی نداشته است. جالب اینجاست نویسندگان نامه در ابتدا نوشته اند "می دانیم که مدت زیادی از عمر دولت نگذشته است و شاید قضاوت درباره فعالیت های دولت زود باشد، اما نگاه کار شناسی می تواند تشخیص دهد که جهت گیری و نتیجه برخی از اقدام ها و فعالیت ها به کجا خواهد انجامید" و بلافاصله در بخش دیگری از نوشته خود، زبان به انتقاد از " اقدام های درازمدت" معاون مطبوعاتی گشوده اند. یعنی نویسندگان نامه اینطور تلقی کرده اند که در "مدت اندکی (بخوانید 6ماه) که دولت یازدهم مصدر امور کشور شده، معاون مطبوعاتی، "اقدام های درازمدت" انجام داده است.
از همان روز انتشار این خبر، زمزمه هایی در محافل روزنامه نگاری و رسانه ای پیچید: چه کسانی این نامه را واقعا امضا کرده اند؟ چرا نام برخی از افراد در این خبر به چشم می خورد که هم اکنون به عنوان همکاران معاونت مطبوعاتی در بخشهایی از فعالیت های رسانه ای خود، شناخته می شوند؟
و فردا آن روز هم، در مراسم اختتامیه جشنواره ای که رییس جمهور در آن سخنرانی کرد و اظهاراتش بلافاصله با واکنش طیف های افراطی مختلف مواجه شد، برخی افراد گفتند اصلا این نامه را ندیده اند و نمی دانند اسمشان ذیل آن چرا نوشته شده.
یکی از این اشخاص، علی اکبر قاضی زاده، داور جشنواره مطبوعات و استاد روزنامه نگاری بود. او به همراه جلال خوش چهره روزنامه نگار و فعال رسانه ای، با انتشار بیانیه ای که خبرگزاری آفتاب آن را برای اولین بار منتشر کرد، امضای خود ذیل طومار علیه سیاستگذاران مطبوعاتی دولت یازدهم را تکذیب کرد.
این دو در نامه خود به رسانه ها نوشتند: "دوستان وزارت ارشاد از دیدگاه های ما در مورد دولت آقای روحانی و وزیران ایشان آگاهی دارند. با تأسف از آن امضاها و متن آن و زمان انتشار آن به شکل بسیار بد و نابه جا علیه دولت استفاده شده است که مورد تأیید ما نمی تواند باشد. ما مثل دیگر اهالی فرهنگ در این جامعه با امید و انتظار به مجموعه این کابینه نگاه می کنیم. بنابراین قراردادن نام ما در صف مخالفان دولت و سیاست های فرهنگی آن به هیچ وجه اصالت ندارد."
اشخاص دیگری هم که نامشان زیر طومار اعتراض به سیاستهای معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد از جمع آورندگان امضای این طومار، گلایه کردند که چرا بدون اجازه آنها، از نامشان برای کاری که موافق نبوده اند، استفاده شده. از جمله "سید امیر موسی کاظمی" روزنامه نگار و سردبیر سابق روزنامه مغرب، امضای خود ذیل نامه به وزیر ارشاد را تکذیب کرد. کاظمی نوشته است: "فارغ از محتوای نامه که به هیچ وجه با آن موافق نیستم، این گلایه را از همکاران مطبوعاتی دارم که چرا بدون موافقت افراد، از نام آنها برای چنین مقاصدی استفاده می شود."
به جز این افراد، بسیاری دیگر از روزنامه نگاران و خبرنگاران شناخته شده، گفته اند چنین نامه ای را امضا نکرده اند و برخی عنوان کرده اند بدون اجازه بسیاری دیگر، جمع آورندگان امضا، نام دیگران را زیر نامه به وزیر ارشاد نوشته اند، از جمله این روزنامه نگاران محمد حسین نجاتی، عسل آذرپور، امیر حسین مصلی، فریورخراباتی، زهرا صلواتی، ویدا ربانی، مهسان طراوت نیا، شیرین آذرپور، محسن محمدی، فاطمه واسعی، آرزو وسمه، سمیرا ورقانی، رویا پور محمدی بودند که نامشان را خبرگزاری آفتاب منتشر کرد. نامهایی که به نظر می رسد با انتشار بیشتر اخبار این موضوع در فضای رسانه ای، تعدادشان بیشتر می شود. واکنش ها به امضاهای مجهول
با انتشار خبر تکذیب امضای نامه به وزیر ارشاد توسط برخی از روزنامه نگاران و چهره های شناخته شده، واکنشهایی از طرف موافق امضا کردن این نامه شروع شد.
کامبیز نوروزی، وکیل دادگستری، در صفحه فیس بوک خود با زیر سئوال بردن اقدام علی اکبر قاضی زاده و جلال خوش چهره در تعیین حقوق این دو نفر نوشت: "این دوستان چند حق حتما دارند و چند حق مطلقا ندارند: حق داشتند نامه را امضا نکنند. حق داشتند اگر نامه را امضا کرده اند ، امضای خود را قبل از انتشار پس بگیرند. حق دارند اگر نامه را امضا کرده اند و منتشر شده است ، اعلام انصراف کنند و بگویند پس می گیریم. حق دارند نسبت به معاونت مطبوعاتی هر نظری داشته باشند (دلیلش هم به کسی ربطی ندارد)."
نوروزی در بخش دیگری از یادداشت خود، نوشته است قاضی زاده و خوش چهره که امضای خود را زیر نامه به وزیر ارشاد تکذیب کرده اند، مطلقا این حقوق را ندارند: "حق ندارند مضمون روشن نامه را تحریف کنند. حق ندارند به دیگران نسبت ناروا بدهند و آنها را به غلط، مخالف دولت بنامند. حق ندارند به دیگران به ناحق و بی مهابا نسبت دهند که از این نامه علیه دولت استفاده شده است. حق ندارند به خلاف واقع، مضمون نامه را که منحصر به موضوع مطبوعات و معاونت مطبوعاتی است چنین جلوه دهند که راجع به کل سیاستهای فرهنگی و مخالفت با آن است."
این وکیل دادگستری با هدف قراردادن حسین انتظامی به عنوان معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد نوشته است: "نمی دانم چرا دوستان ما یک معاون وزیر را معادل همه دولت قرارداده اند و انتقاد به یک آقای معاون وزیر را برابر کرده اند با مخالفت با دولت و گفته اند که امضا کنندگان این نامه "صف مخالف دولت" اند. حتی روابط عمومی ها هم این نگاه را ندارند. وای به این روش روزنامه نگاری که چنین بیاندیشد." نامه اعتراض و باز نشدن انجمن صنفی
جرقه ابتدایی این نامه زمانی زده شد که وزیر ارشاد اعلام کرد وزارت اطلاعات شکایتی از انجمن صنفی روزنامه نگاران ندارد. انجمنی که از سال 88 به دستور دادستان وقت تهران، پلمب شده و تاکنون، فک پلمب نشده است و برخی از اعضای هیئت مدیره آن در خارج از کشور حضور دارند. به دلیل عدم باز شدن این انجمن، یکی از محورهای این نامه، مربوط به فعالیت انجمن های صنفی و تخصصی روزنامه نگاری و خبرنگاری است. انجمن هایی که یکی از آنها، به حکم دادستان وقت تهران، پلمب شده ولی سایر انجمن هایی که همچنان مشغول فعالیت هستند. هر چند نویسندگان نامه -که تاکنون تعداد زیادی اعلام کرده اند نامشان اشتباهی در زیر نامه آمده- گفته اند سایر انجمن ها، تعدادشان به 10 درصد کل روزنامه نگاران و خبرنگاران امروز کشور نمی رسد.
همزمانی انتشار خبر این نامه که بسیاری از امضاهای آن، تکذیب شده، با سخنان دادستان کل کشور در صدا و سیما درباره انجمن پلمب شده، باز هم به برخی از ابهامات دامن می زند. چرا این نامه درست در همان شبی منتشر می شود که غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور در تلویزیون می گوید: "وزارت اطلاعات در این پرونده (پلمب انجمن صنفی روزنامه نگاران) شاکی خصوصی نبود که الان بخواهد شکایتش را پس بگیرد. این انجمن تحت عنوان امور صنفی کار سیاسی می کرد اگر آن انجمن با همان شکل و نفرات باشد با همان نیت باز هم دادستان وارد می شود و اجازه فعالیت نمی دهد."
پاسخ این پرسش همچنان مبهم است: چرا زمانی که دادستان کل کشور به عنوان مدعی العموم این نظر را دارد، عملکرد معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد باید مورد انتقاد به وسیله نامه ای که برخی از امضاهای آن، مجهول و بسیاری تکذیب شده، قرار گیرد؟ نامه اعتراضی و مقابله با اعتدال
بررسی امضاهای ذیل این نامه نشان می دهد جمعا، روزنامه نگاران و خبرنگاران چهار روزنامه، دارای بیشترین تعداد امضاهای آن -که تاکنون اصالتشان تایید شده- هستند. فعالان رسانه ای در روزنامه های شهروند و ایران، به عنوان روزنامه هایی که از بودجه دولت ارتزاق می کنند و خبرنگاران روزنامه های اعتماد و شرق به عنوان روزنامه های بخش خصوصی، بیشترین امضا -با تایید اصالت- را پای نامه اعتراضی گذاشته اند.
جالب اینجاست روزنامه های شهروند و ایران، به عنوان دو رسانه مکتوب دولتی، پس از استقرار دولت یازدهم، به بخشی از حامیان حسن روحانی رسید که به اصلاح طلبان نزدیکند. روزنامه شهروند، پس از تحویل دولت، به کلی در اختیار روزنامه نگاران روزنامه بهار قرار گرفت. بهار، روزنامه ای که دیدگاههایی نزدیک به محمدرضا عارف، گزینه اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری اخیر داشت، توقیف شد و بلافاصله پس از آن، روزنامه نگاران و شاغلان این رسانه، به روزنامه شهروند -ارگان سازمان هلال احمر- نقل مکان کردند.
گزارشهای متعددی حاکی است تعداد زیادی از شاغلان سابق این روزنامه همزمان با حضور تیم جدید رسانه ای با برخوردهای نامناسب اخراج شده اند. برخی از این اخراجیها و طردشدگان، با تشکیل پرونده، از مسئولان جدید این روزنامه برای استیفای حقوق قانونی خود شکایت کرده اند و برخی نیز تغییر شغل داده اند و مجبور شده اند گلیم از امواج عالم روزنامه نگاری به این سبک و سیاق به در برند. بررسی تعداد امضاهای -با اصالت تایید شده- زیر این نامه نشان می دهد شاغلان در روزنامه های شهروند و ایران، دست کم 40 نفر از امضاکنندگان تایید شده را شامل می شوند که تقریبا همگی آنها با برآمدن آفتاب اقبال دولت یازدهم به روزنامه های با بودجه دولتی رسیده اند و بازوی رسانه ای طیف اصلاح طلبان درون دولت را شکل داده اند.
این نکته را نیز باید در نظر گرفت که تعدادی از نامه های مندرج در ذیل این نامه اعتراضی -که اصالتشان تایید نشده- مربوط به وبلاگ نویسان، عکاسان و برخی نیز مربوط به روزنامه نگارانی است که ماه ها، بعضا سالها، روزنامه نگاری و خبرنگاری را به عنوان شغل و حرفه اصلی خود (که از آن ارتزاق می کنند)، کنار گذاشته و به مشاغل و فعالیتهای دیگر مانند وکالت، تجارت، بازنشستگی و سایر کارها پرداخته اند.
همزمان با انتشار این نامه - که امضای های فراوانی از آن تکذیب شده- رسانه های گروه های دیگر نیز با انتقاد از سخنان حسن روحانی در آیین پایانی جشنواره مطبوعات، با حمله به رئیس جمهور خواسته اند نشان دهند که روحانی از جاده اعتدال خارج شده است. استدلال آنها نیز ساده است: "اگر به راهی که ما می گوییم نروی، معتدل نیستی."
هم راستایی و همزمانی دو جریان منتقدانه درباره سیاستهای رسانه ای امروز دولت نشان می دهد اعتدال، راه خود را به درستی یافته است، تندروهای دو جریان، تلاش خود را برای تغییر در نام مدیران و سهم خواهی بیشتر از دولت اعتدال ادامه می دهند، ولی به گفته معاون هنری وزیر ارشاد، جنتی پای معاونانش می ایستد.
45231
دوشنبه 19 اسفند 1392 - 16:17:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
روزنامه نگاران ما فعالیت در شرایط آزاد را فرا نگرفته اند
مهدی محسنیان راد روزنامه نگاران ما فعالیت در شرایط آزاد را فرا نگرفته اند تهران – ایرنا – یک استاد علوم ارتباطات گفت بر اساس یک طرح تحقیقاتی انجام شده روزنامه نگاران ما فعالیت در شرایط آزادی را فرا نگرفته اند و مطبوعات ما با آزاد شدن فضا به فحاشی کشیده می شوند به گزارش خبرنگارسخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با فارس: وزیر ارشاد ادله خود را مبنی بر نفی انحلال انجمن صنفی روزنامهنگ
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با فارس وزیر ارشاد ادله خود را مبنی بر نفی انحلال انجمن صنفی روزنامهنگاران ارائه دهدسخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه انحلال انجمن صنفی روزنامهنگاران روند قانونی خود را طی کرده است گفت وزیر ارشاد باید ادله خود را مبنی بر نفی انحلالارجمندی مدیرعامل صندوق حمایت از نویسندگان، روزنامهنگاران و هنرمندان شد
فرهنگ و ادب ادیبات ایران با حکم وزیر ارشاد ارجمندی مدیرعامل صندوق حمایت از نویسندگان روزنامهنگاران و هنرمندان شد با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی غلامرضا خلیل ارجمندی به سمت مدیر عامل صندوق اعتباری حمایت از نویسندگان روزنامه نگاران و هنرمندان منصوب شد به گزارش خبرگزاری مهمدیرمسئول روزنامه جامجم در گفتوگو با فارس: انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران تنها در اختیار یک گروه خاص سیاسی
مدیرمسئول روزنامه جامجم در گفتوگو با فارس انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران تنها در اختیار یک گروه خاص سیاسی بودمدیرمسئول روزنامه جامجم با بیان اینکه انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران تنها در اختیار یک گروه خاص سیاسی بود گفت اظهارنظر درباره احیای انجمن منحله روزنامهنگاران دورعضو کمیسیون اصل 90 مجلس در گفتوگو با فارس: بررسی تخلفات وزیر ارشاد هفته آینده در کمیسیون اصل 90/ احیای انجمن
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس در گفتوگو با فارس بررسی تخلفات وزیر ارشاد هفته آینده در کمیسیون اصل 90 احیای انجمن صنفی روزنامه نگاران تخلف استعضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت تخلفات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مانند اصرار وی به راه اندازی مجدد انجمن صنفی روزنامهنگاران هفته آین«پاپاراتزی نیستیم» منتشر شد/ ماجرای طعنه توماس فریدمن به روزنامه نگاران ایرانی
فرهنگ و ادب بازار نشر پاپاراتزی نیستیم منتشر شد ماجرای طعنه توماس فریدمن به روزنامه نگاران ایرانی تازهترین کتاب حسین انتظامی معاون مطبوعات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان پاپاراتزی نیستیم منتشر شد به گزارش خبرگزاری مهر کتاب «پاپاراتزی نيستيم&raنایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با فارس: احیای مجدد انجمن صنفی روزنامهنگاران مشکلی را از این صنف، بر
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با فارس احیای مجدد انجمن صنفی روزنامهنگاران مشکلی را از این صنف برطرف نمیکندنایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم به هیچ صنفی اجازه عبور از خطوط قرمز را نخواهند داد گفت انجمن صنفی روزنامهنگاران مشکلی را ازسردبیر روزنامه رسالت در گفتوگو با فارس اعلام کرد عبور از قانون توسط وزیر ارشاد برای احیای انجمن صنفی روزنامه
سردبیر روزنامه رسالت در گفتوگو با فارس اعلام کردعبور از قانون توسط وزیر ارشاد برای احیای انجمن صنفی روزنامهنگاران الآن رهبران این انجمن آمریکا هستندسردبیر روزنامه رسالت با بیان اینکه وزیر ارشاد نباید به صورت شتابزده به دنبال احیای انجمنی باشد که صنفی نبوده و سیاسی بوده است گاستاد علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس: انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران سیاسی بود/ از پیگیری مطالبات صنفی جا م
استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران سیاسی بود از پیگیری مطالبات صنفی جا مانداستاد علوم ارتباطات با بیان اینکه انجمن صنفی روزنامهنگاران از رسالت اصلی خودش فاصله گرفته بود گفت عملکرد انجمن صنفی منحل شده تحت تاثیر فضای سیاسی قرار گرفت و از پیگمدیر مسئول روزنامه جوان در گفتوگو با فارس: سوابق گذشته انجمن صنفی روزنامهنگاران، حاکی از تخلفات حقوقی است
مدیر مسئول روزنامه جوان در گفتوگو با فارس سوابق گذشته انجمن صنفی روزنامهنگاران حاکی از تخلفات حقوقی استمدیرمسئول روزنامه جوان با تأکید بر اینکه مسئولان در حوزههایی که اختیاری ندارند نباید اظهارنظر کنند گفت سوابق گذشته انجمن صنفی روزنامهنگاران حاکی از تخلفات حقوقی است عبعضو کمیسیون قضایی مجلس در گفتوگو با فارس: وزیر ارشاد مرجع تصمیمگیری احیای انجمن صنفی روزنامه نگاران نیست/مخ
عضو کمیسیون قضایی مجلس در گفتوگو با فارس وزیر ارشاد مرجع تصمیمگیری احیای انجمن صنفی روزنامه نگاران نیست مخالفان نظام نباید میدان فعالیت داشته باشندعضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفت وزیر ارشاد مرجع تصمیم گیری درباره راه اندازی انجمن صنفی روزنامه نگاران نیست این انجمن بارئیس سازمان بسیج رسانه در گفتوگو با فارس: بخث احیای انجمن صنفی روزنامهنگاران بوی هنجارشکنی و قانون شکنی مید
رئیس سازمان بسیج رسانه در گفتوگو با فارس بخث احیای انجمن صنفی روزنامهنگاران بوی هنجارشکنی و قانون شکنی میدهدرئیس سازمان بسیج رسانه با بیان اینکه قانون قبلاً حکمش را درباره انجمن صنفی منحله روزنامهنگاران داده است گفت بحث احیای انجمن صنفی روزنامهنگاران بوی هنجارشکنی و قانونانجمن صنفي روزنامهنگاران پرونده سياه و شرمآوري دارد
انجمن صنفي روزنامهنگاران پرونده سياه و شرمآوري دارد پس از اعلام خبر بازگشايي مجدد انجمن صنفي منحله روزنامهنگاران توسط علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهارات متفاوت و متنوعي در اين باره از جانب برخي مسئولان و افراد ذي مدخل صورت گرفت پس از اعلام خبر بازگشايي مجدد انجمن صنفوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: قوه قضائیه در مورد شروع به کار انجمن صنفی روزنامهنگاران تصمیم میگیرد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قوه قضائیه در مورد شروع به کار انجمن صنفی روزنامهنگاران تصمیم میگیردوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد شروع به کار انجمن صنفی روزنامهنگاران گفت تصمیمگیری در این زمینه کار قوه مجریه نیست بلکه باید قوه قضائیه پرونده را بررسی و تصمیمگیری کند به گزارشاز دستمزد کم روزنامهنگارانی نپالی تا آزادی رسانهها در پاکستان
یکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۲۹ همایش جهانی رسانه و صلح در زادگاه بودا در نپال گشایش یافت شهر لومبینی با آنکه زادگاه بوداست اما بیشترین جمعیت آن را مسلمانان تشکیل میدهند و مسجدهای زیادی دارد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این همایش با همکاری سازمان روزنامهنگارانانجمن صنفی روزنامهنگاران آماده بازگشایی میشود
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۱۸ رییس هیئت مدیرهی انجمن صنفی روزنامهنگاران در واکنش به صحبتهای وزیر ارشاد مبنی بر برگزاری انتخابات انجمن صنفی روزنامهنگاران از آمادگی این انجمن برای برگزاری مجمع عمومی و انتخابات تازه خبر داد ماشاءالله شمسالواعظین در گفتوگو با خبرنگار رسانه خبریک نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس: دستگاههای نظارتی مراقب فعالیت دوباره مخالفان نظام تحت عنوان
یک نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس دستگاههای نظارتی مراقب فعالیت دوباره مخالفان نظام تحت عنوان انجمن روزنامه نگاران باشندیک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت دستگاههای نظارتی هوشیار باشند تا افرادیکه تحت عنوان انجمن صنفی روزنامه نگاران علیه این نظام فعالیت میکردند ن-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها