تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834149020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر ارشاد پای حرف معاونانش می‌ایستد/ جشنواره‌های فجر امسال حاصل سیاست مدیران قبل بود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی معاون هنری وزیر ارشاد در خبرگزاری مهر-1
وزیر ارشاد پای حرف معاونانش می‌ایستد/ جشنواره‌های فجر امسال حاصل سیاست مدیران قبل بود
معاون هنری وزیر ارشاد با حضور در خبرگزاری مهر درباره تعاملش با وزیر ارشاد، اعتماد وزیر به وی در صورت بروز بحران‌ها، انتخاب مدیران زیرمجموعه‌اش و دبیران جشنواره‌های تئاتر، موسیقی و تجمسی فجر توضیح داد.



خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: معاونت هنری یکی از مهم‌ترین معاونت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که به دلیل گستردگی موضوعات و نیز تعدد هنرمندانی که با این معاونت در ارتباط هستند، مدیریت آن نیز ماموریتی حساس در وزارت ارشاد محسوب می‌شود. محمد بهشتی، مرتضی کاظمی، محمدحسین ایمانی‌خوشخو  و حمید شاه‌‌آبادی معاونان هنری ارشاد طی دو دهه اخیر بوده‌اند که از دولت سید محمد خاتمی تا محمود احمدی‌نژاد بر مسند امور این معاونت تکیه زده‌اند. با تغییر دولت در تابستان امسال و سپرده شدن امور قوه مجریه به دست حسن روحانی، علی جنتی رای اعتماد مجلس برای حضور در قامت وزیر ارشاد را کسب کرد و به ساختمان بهارستان رفت تا هنرمندان به دولت «اعتدال و امید» از سر امید بنگرند.

چندی گذشت و بعد از مطرح شدن اسامی زیاد، بالاخره قرعه به نام علی مرادخانی افتاد و وی کلید دفتر معاونت هنری را از دست حمید شاه‌آبادی گرفت. علی مرادخانی، مردی نام‌آشنا برای اهالی هنر کشور است چراکه پیش از این در دولت اصلاحات مدیریت بر مرکز موسیقی ارشاد به او محول شده بود و در دولت قبل نیز بر صندلی مدیریت بر موزه موسیقی تکیه زده بود. مرادخانی مردی با صبر و حوصله است که بیشتر حرف‌هایش به آینده اشاره دارد. هرچند هنوز برای قضاوت در مورد مدیریت وی کمی زود است و نمی‌توان عملکرد وی را در بوته نقد قرار داد ولی مواردی چون دیر انتخاب شدن مدیران مراکز مرتبط با معاونت هنری ارشاد و یا مسائل مربوط به بودجه و چالش‌های عرصه تئاتر و معرفی نشدن مدیران دوره بعدی جشنواره‌های تئاتر و موسیقی و هنرهای تجسمی فجر باعث شد که از این مدیر فرهنگی بخواهیم که با حضور در خبرگزاری مهر به سوالات ما پاسخگو باشد.

آنچه در ذیل می‌آید بخش اول گفتگوی خبرنگاران مهر با علی مرادخانی، معاون هنری ارشاد است که از نظر می‌گذرانید: * یکی از انتخاب‌های مهم و بحث‌برانگیز در وزارت ارشاد انتخاب معاون هنری بود که برای تصدی این پست چندین و چند گزینه هم مطرح ولی بالاخره نام شما از میان تمام گزینه‌ها بیرون آمد و شما پست معاونت هنری را قبول کردید. حتی در برهه‌ای نام حجت‌الله ایوبی که اکنون رییس سازمان سینمایی است هم مطرح شد. دوست داریم روایت شما از پیشنهاد و پذیرفته شدن این پست را بشنویم. - بعد از اینکه مشخص شد احمد مسجد جامعی قرار نیست وزیر ارشاد باشد و سپس این مسئولیت به علی جنتی وزیر ارشاد سپرده شد بحث‌های زیادی برای معاونت‌های ارشاد مطرح شد که در نهایت آقای ایوبی به سازمان سینمایی رفت و من هم همراهی در معاونت هنری را پذیرفتم گرچه از ابتدا ترجیح می‌دادم در حد ارائه مشاوره‌هایی به وزیر ارشاد فعالیت داشته باشم و درگیر کارهای اجرایی نشود ولی در نهایت مقرر شد در این پست به هنر و فرهنگ کشور خدمت کنم. با عنایت وزیر ارشاد قرار بر این شد که من در معاونت هنری کارهای بنیادی و پایه‌ای کنم. باید به این نکته توجه داشت که مسایل و مشکلات در وزارت فرهنگ و ارشاد و معاونت هنری آنقدر زیاد است که طبعا به یک فرد آشنا برای مدیریت این حوزه‌ها نیاز است. * شما شروع کارتان با سر زدن به تئاترها، گالری‌ها و حضور در کنسرت‌ها بود و گویی خواستید ارتباطی رو در رو با هنرمندان ایجاد کنید. آیا این رویکرد در نهایت به تعامل و همفکری در برنامه‌ریزی‌های معاونت هنری منجر شده و می‌شود؟ - ما با هنرمندان بزرگ در حوزه‌های مختلف جلساتی داشته و خواهیم داشت تا برنامه‌های مناسب‌تری را در حوزه هنر اجرا کنیم. این جلسات به صورت منظم در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت . کار اجرایی چیزی نیست که به آن علاقه زیادی داشته باشیم بلکه دوست دارم با ارتباطات نزدیک با هنرمندان یک کار پایه ای انجام دهم و همین روال را ادامه خواهم داد. * رابطه شما با آقای وزیر چگونه است؟ اگر شما با یک چالشی در حوزه فعالیت خود روبه‌رو شوید چقدر تعامل و ارتباط با آقای جنتی دارید تا به کمک او از بحران خارج شوید و چقدر وزیر با اعتماد شما در مقابل انتقادها و بحران‌هایی که پیش می‌آید، می‌ایستد؟ - تا به حال که ارتباط خیلی خوبی داشتیم و همیشه آقای جنتی حرف من را قبول کرده است. امیدوارم تا پایان حضور من در این ماموریت، این گونه باشد. وی تاکنون که پای حرف من ایستاده است انشالله بعد از این هم همین گونه باشد. ما به عنوان معاونان وزیر کارهای وی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهیم. ما دستیارانی هستیم که کارهای وی را در حوزه‌های مختلف مدیریت می‌کنیم و این امر نیاز به اعتماد و همراهی متقابل دارد.

من به عنوان معاون وزیر باید آنقدر به حوزه‌های کاری‌ام وفادار باشم و در امور پخته و درست عمل کنم که بدون دستپاچگی امور حل و فصل شود. من باید مراقب باشم کمترین انحراف معیار را از خواسته‌های دولت داشته باشیم. * یکی از مسایلی که ذهن همه کسانی که با حوزه فرهنگ و هنر در ارتباط هستند به وجود آمده و هنوز به آن جواب داده نشده است تعلل و تاخیر در انتخاب شدن مدیران ادارات کل تجسمی، موسیقی و تئاتر است. چرا مدیران زیرمجموعه‌هایتان را انقدر دیر انتخاب کردید تا آنجا که بین انتخاب شما به عنوان معاون هنری تا انتخاب مدیران زیرمجموعه‌تان حدود پنج ماه فاصله وجود دارد. -یک دلیل عمده آن به وسواس شخصی من برمی‌گردد. من دوست دارم با کسی کار کنم که معتقد باشم می تواند به امور رسیدگی کند و رابطه خوبی با او داشته باشم. برخی اوقات شما به برخی اوضاع وارد هستید و می دانید که در کجا چه خبر است پس باید کسی را در آنجا قرار دهید که شناخت کافی از امور داشته باشد. البته طبیعی است که همه چیز نسبی است و شما هر کسی را در هر پستی بگذارید، نمی تواند صد در صد همه کارها را خوب انجام دهد و همه را راضی کند. هر کسی یک چیزی می‌گوید. من هر گونه هم عمل می‌کردم و هرکسی را هم انتخاب می‌کردم باز یک سری می‌آمدند و می‌گفتند که چرا این گونه شد! من در باورم به این نتیجه رسیدم که با دقت لازم مدیران را انتخاب کرده‌ام البته من اعتقاد دارم که باید مسائل تربیت مدیران را هم در نظر بگیریم. زمان در حال تغییر است و باید یک مدیر در یک پست آبدیده شود. ما باید مدیرانمان را به‌روز کنیم. اگر مصاحبه‌ای می کنند که مشکل آفرین می‌شود باید با آنها صحبت شود تا به یک نوع کمال‌گرایی برسیم.

مدیرانی که برای مراکز زیر نظر معاونت هنری انتخاب کردیم، هر کدام یک احراز صلاحیت داشتند. برای اینکه یک نفر مدیر شود باید تعیین صلاحیت شود که این هم زمان می برد. تمام این امور زمان‌بر است و تا امروز تقریبا همه مدیرانمان را تعیین کرده‌ایم. تنها مانده مدیران استانی که با توجه به تغییراتی که در وزارتخانه در حال انجام شدن است مدیران استانی ارشاد نیز به زودی مشخص خواهند شد. من علاقه مند بودم کسانی مدیر شوند که نگاه به‌روزی نسبت به همه هنرمندان داشته باشند و مکانیزم جدیدی حاکم کنند. * گویا قرارست این وسواس در انتخاب دبیران جشنواره‌های تئاتر، تجسمی و موسیقی فجر نیز رعایت شد! امسال بر خلاف روال همیشه که در اختتامیه این سه جشنواره دبیران دوره بعد مشخص می‌شدند ولی امسال این اتفاق نیفتاد. - من با این روال زیاد موافق نیستم که در مراسم اختتاحیه یک جشنواره دبیر دوره بعد مشخص شود و این را تبلیغاتی می‌دانم. از اول سال هم می‌توان این کار را کرد و دبیران جشنواره را سر صبر و با تامل بیشتری انتخاب کرد. جشنواره‌های امسال تا حدی در سلیقه ما بود زیرا بیشتر مسائل آن متعلق به دولت قبل بود و سیاستگذاری‌ها و مسائل اجرایی آن از قبل انجام شده بود و ما از نیمه راه به آن اضافه شدیم.

ما دو سه بحث را خودمان راه انداختیم که یکی از آنها همین انتخاب دبیر دوره بعدی جشنواره ها در اختتامیه سال قبل بود حالا همین گریبان خودمان را گرفته و همه از ما همین نکته شما را می‌پرسند که چرا دبیران دوره بعد هنوز معرفی نشده‌اند. * آقای مرادخانی، برخی می‌گویند که آقای مرتضی کاظمی‌، معاون هنری 6 سال اول دولت اصلاحات، مشاور اقتصادی وزیر ارشاد دولت یازدهم «مرد در سایه» معاونت هنری ارشاد است. حتی شنیده می‌شود انتخاب مدیران زیرمجموعه معاونت هنری نیز تحت‌تاثیر نظر و مشورت وی بوده است.  - این هم نظری است. البته آدم خیلی شایسته‌ای را نام بردید. مهندس کاظمی مدیر خوش فکری است و اندیشه‌های قوی و روشنی دارد و جزو افتخارات من است که از دوستان ایشان باشم ولی هر کس روحیات مرا بداند قطعا اذعان دارد که من برای خودم یک حساب و کتابی دارم که با آدم ها هم با همین حساب و کتاب کار می کنم. آدم های خیلی بزرگی همچون آقایان ایمانی خوشخو، بهشتی، کاظمی را نباید از یاد برد و باید از نظرات همه این بزرگواران استفاده کرد ولی در نهایت خودم تصمیم گیری نهایی را می‌کنم. هر یک فکر یک پنجره است که من از آن استفاده می‌کنم ولی خروجی مهم است. حتی اگر شما هم مراجعه کنید من شنونده نظرات و مشورت های شما هستم و اگر درست باشد می پذیرم. من از تجربه های دیگران استفاده می کنم. و اما درباره نظر برخی خبرنگاران و رسانه‌ها که می‌گویند انتخاب مدیران ما نادرست بوده و اینها افرادی هستند که کاری نکرده اند و همه چیز را با انکار مطلق شروع می‌کنند باید بگویم این انکار مطلق پز خوبی هم دارد و فرد را در شطرنجی که بازی می کند یک قدم جلوتر می‌برد و برخی خبرنگاران هم از این روش استفاده می کنند ولی چون ما این بازی را می شناسیم اصلا وارد این بازی نمی شویم. اینها شگردهایی است که شما بلدید. آدم ها به اندازه خودشان توانایی و شناخت دارند. ممکن است شناخت از منظر شما جوری باشد و از نظر دیگری جور دیگری باشد ولی چون شما طرف مقابل را نمی بینید به طور مطلق همدیگر را رد می کنید. یادتان باشد هرجایی که به صورت مطلق رد می کنیم نشان می دهد که شناخت درستی نداریم. درباره آنچه در یک وزارتخانه رخ می‌دهد باید خیلی به دقت حرکت کنیم اینکه ما می گوییم پول نداریم این به این معنا نیست که نمی خواهیم به تئاتر پول بدهیم و اگر اینگونه قضاوت می‌شود به خاطر ذهنیتی است که یک نفر دارد و اینها را کنار هم می‌گذارد و نتیجه‌گیری غلط می‌کند. ادامه دارد....


۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۰:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن